3 måder at kontakte Roku på

Indholdsfortegnelse:

3 måder at kontakte Roku på
3 måder at kontakte Roku på

Video: 3 måder at kontakte Roku på

Video: 3 måder at kontakte Roku på
Video: How To Combine Videos On Your Mac 2024, Kan
Anonim

Fra begyndelsen af 2020 er det ikke længere muligt at kontakte Rokus supportteam via telefonnummer eller live virtuelle videochat -apps på enten en smartphone, tablet og/eller stationære og/eller bærbare computere for yderligere hjælp. Men bare rolig-du kan stadig få de svar, du har brug for, fra Roku på andre måder. Hvis du har en teknisk support fidus eller et kontoproblem, kan besvarelse af et par spørgsmål på Rokus supportside om opsætning eller brug af din Roku -enhed lede dig til en formular, du kan bruge til at få hjælp via e -mail. Du kan også bruge siden til at finde fælles løsninger på problemer som din, samt få hjælp fra andre Roku -brugere med lignende oplevelser. Hvis supportwebstedet ikke hjælper dig, er Rokus supportteam tilgængeligt på Twitter mandag til fredag kl. 9 til 17 PT, eller du kan se Roku Tips and Tricks -kanalen på din Roku -startskærm.

Trin

Metode 1 af 3: Brug af kundesupportwebstedet

Kontakt Roku Trin 1
Kontakt Roku Trin 1

Trin 1. På adresselinjen øverst skal du besøge webstedet:

support.roku.com/contactus i en webbrowser på din computer eller mobilenhed. Dette er Roku's officielle supportwebsted.

  • Hvis du har prøvet at ringe til Roku under COVID-19 gange, har du sikkert hørt en optaget besked, der fortæller dig at besøge supportwebstedet. Selvom det opdaterede websted ikke længere indeholder et link til support til live chat, kan du stadig få hjælp til mange problemer ved hjælp af en e -mail -formular eller videochat -apps.
  • Hvis du allerede har prøvet at bruge Rokus kundesupportformular og stadig har brug for hjælp, kan du tjekke metoden Brug af Twitter for at lære at tweet på Rokus supportteam.
Kontakt Roku Trin 2
Kontakt Roku Trin 2

Trin 2. Vælg dit problem, og klik på Fortsæt

Hvis du har problemer med din konto, skal du vælge Spørgsmål om min konto, fakturering eller en ordre. Hvis det er et teknisk problem, skal du vælge Spørgsmål om opsætning eller brug af min Roku i stedet.

Hvis du vælger Spørgsmål inden jeg køber, vil du kunne se mange supportdokumenter-men der er ingen muligheder for at kontakte en supportrepræsentant via e-mail for dette emne.

Kontakt Roku Trin 3
Kontakt Roku Trin 3

Trin 3. Vælg din Roku -model

Dette trin gælder kun, hvis du har valgt Spørgsmål om opsætning eller brug af min Roku. Når du har valgt din model, vises en anden rullemenu herunder.

Kontakt Roku Trin 4
Kontakt Roku Trin 4

Trin 4. Vælg dit problem, og klik på Fortsæt

Der vises en liste over supportartikler.

Nogle faktureringsproblemer kan få dig til at logge ind på din Roku -konto. Følg instruktionerne på skærmen for at gøre det

Kontakt Roku Trin 5
Kontakt Roku Trin 5

Trin 5. Gennemgå supportartiklerne

Rokus supportwebsted er ret omfattende, så du kan finde det, du har brug for her.

Kontakt Roku Trin 6
Kontakt Roku Trin 6

Trin 6. Klik på Brug for mere hjælp, hvis du stadig har problemer

Hvis denne mulighed er tilgængelig, finder du den i nederste højre hjørne af siden. Denne indstilling tager dig til en formular, der giver dig to muligheder.

Hvis du ser en knap, der siger Spørg Fællesskabet i stedet betyder det, at der ikke er nogen e -mail -support tilgængelig for dit produkt. Du kan klikke på denne knap for at kommunikere andre Roku -ejere om problemet, hvilket kan være alt hvad du behøver for at komme til en løsning. Hvis det ikke hjælper, skal du se Brug af Twitter -metoden.

Kontakt Roku Trin 7
Kontakt Roku Trin 7

Trin 7. Klik på knappen E -mail

Det er den lilla knap nær bunden af siden. Dette åbner en e -mail -formular med de svar, du har givet allerede udfyldt.

Kontakt Roku Trin 8
Kontakt Roku Trin 8

Trin 8. Udfyld formularen, og klik på Fortsæt

For at få support skal du angive dit navn, din e -mail -adresse, et telefonnummer (valgfrit) og en detaljeret beskrivelse af problemet. Rokus kundesupportpersonale er tilgængelig mandag til fredag mellem 9:00 og 17:00 PT.

Rokus telefonnummer til kundesupport er muligvis tilgængeligt igen i de kommende måneder. Hvis du stadig har problemer med din Roku, kan du altid prøve at ringe til Roku-telefonnummeret til support eller live videochat-apps på din computer, tablet eller smartphone i åbningstiden på: (816) -272-8106

Metode 2 af 3: Brug af Twitter

Kontakt Roku Trin 9
Kontakt Roku Trin 9

Trin 1. Prøv Rokus kundesupportwebsted først

Hvis du har forsøgt at ringe til Roku kundesupport under Covid-19 gange, har du sikkert hørt optagelsen fortælle dig at besøge kundesupportwebstedet på: https://support.roku.com/contactus. Afhængigt af de muligheder, du vælger fra menuerne, kan du komme frem til en formular, der lader e -mail til Rokus supportteam.

  • Hvis du f.eks. Vælger Spørgsmål om opsætning eller brug af min Roku valgmulighed, vælg dit produkt, og vælg derefter Løser problemer med afspilning, vil du se flere supportdokumenter med tips til problemløsning. Hvis disse tip ikke løser dit problem, skal du klikke på Brug for mere hjælp?

    knappen i nederste højre hjørne, og klik derefter på E -mail for at hente e -mail -formularen.

  • Hvis supportwebstedet ikke løser dit problem, skal du fortsætte til næste trin for at få support via Twitter.
Kontakt Roku Trin 10
Kontakt Roku Trin 10

Trin 2. Log ind på din Twitter -konto

Du kan bruge Twitter -appen på din telefon eller tablet eller logge ind på din computer på: https://www.twitter.com. Hvis du ikke har en Twitter -konto, skal du oprette en.

Kontakt Roku Trin 11
Kontakt Roku Trin 11

Trin 3. Klik på knappen Tweet

Hvis du bruger en telefon eller tablet, skal du trykke på funktionen med et plus + symbolet i nederste højre hjørne. Hvis du bruger en computer, skal du klikke på Tweet i venstre panel.

Kontakt Roku Trin 12
Kontakt Roku Trin 12

Trin 4. Skriv @RokuSupport i begyndelsen af dit tweet

Dette er den officielle Twitter -konto for Rokus supportteam.

Kontakt Roku Trin 13
Kontakt Roku Trin 13

Trin 5. Beskriv kort dit problem i tweetet

Tweets kan maksimalt indeholde 280 tegn, så du skal først være kort. Forklar bare dit problem (f.eks. "Jeg har brug for nogen til at hjælpe mig med at finde ud af, hvorfor jeg har flere anklager fra Roku") i enkle vendinger, og gør det klart, at du vil tale med en, der kan hjælpe dig.

  • Når du beskriver dit problem, gør det ikke omfatte alle personlige oplysninger, såsom kreditkortnumre, kontonumre, adresser eller telefonnumre. Tweets er ikke privat. De er offentlige.
  • Hvis Roku Support -teamet har brug for personlige oplysninger om din konto, svarer de med et link, der giver dig mulighed for at kontakte dem privat.
Kontakt Roku Trin 14
Kontakt Roku Trin 14

Trin 6. Klik på Tweet

Dette sender din tweet til Roku.

  • Roku -support er tilgængelig på Twitter mandag til fredag mellem 9:00 og 17:00 PT.
  • Du hører normalt tilbage samme dag, men giv det mindst en hel arbejdsdag, før du tweeter dem igen.
Kontakt Roku Trin 15
Kontakt Roku Trin 15

Trin 7. Klik på linket Send os en privat besked, hvis Roku har brug for mere information

Hvis Roku har brug for dit kontonummer eller andre personlige oplysninger for at hjælpe med at løse dit problem, svarer de på dit tweet med et link til direkte beskeder. Når du klikker på dette link, åbner det en privat besked til @RokuSupport.

Kontakt Roku Trin 16
Kontakt Roku Trin 16

Trin 8. Søg efter et svar, og angiv yderligere oplysninger

For at søge efter svar skal du logge ind på Twitter og klikke eller trykke på Meddelelser fane (klokkeikonet). Hvis Roku har brug for dit kontonummer eller andre personlige oplysninger for at hjælpe med at løse dit problem, svarer de på dit tweet med et link til direkte beskeder, der siger Send os en privat besked. Når du klikker på dette link, åbner det en privat besked til @RokuSupport. Indtast de ønskede oplysninger, tryk på knappen Send, og vent på et svar.

Hvis du sender @RokuSupport en direkte besked, vil de også svare dig på den måde. Du kan kontrollere dine meddelelser ved at klikke eller trykke på Beskeder ikon (konvolutten) og vælge meddelelsen fra Roku Support.

Metode 3 af 3: Brug af andre kontaktmuligheder

Kontakt Roku Trin 17
Kontakt Roku Trin 17

Trin 1. Brug webstedet på:

developer.roku.com/contact, hvis du er en Roku -udvikler eller partner. Denne formular fungerer kun for udviklere og partnere, der kan angive et kanalnavn og ID samt andre relevante detaljer. Almindelige hjemmebrugere i Roku kan ikke bruge denne formular til at kontakte Roku.

Kontakt Roku Trin 18
Kontakt Roku Trin 18

Trin 2. Kontakt Roku om annoncering på

Sådan skal du kontakte Roku for at promovere dit brand for Roku -brugere.

Kontakt Roku Trin 19
Kontakt Roku Trin 19

Trin 3. Gå til:

newsroom.roku.com for medieoplysninger på din computer eller mobilenhed. Denne side indeholder ikke kun pressemeddelelser og blogindlæg, du finder også Rokus mediekontakters kontaktoplysninger på højre side af siden.

Du skal muligvis tale med en mediekontakt, hvis du er interesseret i at interviewe en Roku-repræsentant, eller hvis du har spørgsmål til PR, der er relateret til PR

Kontakt Roku Trin 20
Kontakt Roku Trin 20

Trin 4. E -mail:

[email protected] for at blive en Roku -forhandler. Du bør kun bruge denne adresse til at kontakte Roku om salg af deres produkter via dine egne kanaler.

Kontakt Roku Trin 21
Kontakt Roku Trin 21

Trin 5. E -mail:

[email protected] for at rapportere et sikkerhedsproblem. Hvis du er stødt på et sikkerhedsproblem, der involverer Roku, kan du bruge denne e -mail -adresse til at rapportere problemet. For at kryptere e-mail-beskeden skal du bruge sikkerhedsteamets PGP-kode på

Anbefalede: