Sådan opretter du en Google Talk -konto: 9 trin (med billeder)

Indholdsfortegnelse:

Sådan opretter du en Google Talk -konto: 9 trin (med billeder)
Sådan opretter du en Google Talk -konto: 9 trin (med billeder)

Video: Sådan opretter du en Google Talk -konto: 9 trin (med billeder)

Video: Sådan opretter du en Google Talk -konto: 9 trin (med billeder)
Video: WordPress Tutorial on How to Add "Read More" to a Long Post 2024, Kan
Anonim

Google Talk er en gratis service fra Google, der giver brugerne mulighed for at foretage taleopkald, sende og modtage onlinemeddelelser og overføre filer. Google Talk kræver, at brugerne har en Google- eller Gmail -konto for at bruge klienten. Yderligere funktioner er tilgængelige for brugere med Gmail -konti. Fortsæt med at læse for at lære, hvordan du opretter en Google Talk -konto og installerer den på din computer.

Opret en Google Talk -konto Trin 1
Opret en Google Talk -konto Trin 1

Trin 1. Kontroller, at du opfylder systemkrav til Google Talk

Google Talk er kompatibelt med Windows, men ikke med Macintosh- eller Linux -operativsystemer.

Macintosh- eller Linux-brugere kan logge ind på Google Talk ved hjælp af tredjeparts instant messaging-klienter. Besøg webstedet Google talk Other Clients, der er linket i sektionen Kilder i denne artikel, for at se en liste over tredjeparts instant messaging-klienter, der understøtter Google Talk

Opret en Google Talk -konto Trin 2
Opret en Google Talk -konto Trin 2

Trin 2. Log ind på din eksisterende Google- eller Gmail -konto

  • Få adgang til yderligere Google Talk -funktioner, når du logger ind på din Gmail -konto i stedet for din Google -konto. Send telefonsvarer og e -mails, modtag notifikationer om den nye Gmail, besøg din chathistorik fra tidligere Talk -sessioner, og modtag offline chats, når du logger på Gmail.
  • Få adgang til din Google -konto. Gå til Googles hjemmeside, der er angivet i sektionen Kilder i denne artikel, og klik på linket til "Log ind" i øverste højre hjørne for at indtaste dine loginoplysninger.
  • Få adgang til din Gmail -konto. Gå til Gmails hjemmeside, der er angivet i sektionen Kilder i denne artikel, og log ind med din e -mail -adresse og adgangskode.
Opret en Google Talk -konto Trin 3
Opret en Google Talk -konto Trin 3

Trin 3. Åbn en Google- eller Gmail -konto

  • For at åbne en Google -konto skal du gå til Googles hjemmeside, der er angivet i sektionen Kilder i denne artikel, og klikke på "Log ind" i øverste højre hjørne. Klik på linket til "Opret en konto nu" til højre, og indtast dine foretrukne kontooplysninger.
  • For at åbne en Gmail -konto skal du besøge siden Google Mail Signup, der er angivet i sektionen Kilder i denne artikel, og indtaste dine foretrukne kontooplysninger.
Opret en Google Talk -konto Trin 4
Opret en Google Talk -konto Trin 4

Trin 4. Download Google Talk til din computer

  • Besøg startsiden for Google Talk, der er angivet i sektionen Kilder i denne artikel, og rul ned for at klikke på knappen "Download Google Talk".
  • Åbn og kør den downloadede fil for at starte installationen af Google Talk. Google Talk starter automatisk, når installationsprocessen er fuldført.
Opret en Google Talk -konto Trin 5
Opret en Google Talk -konto Trin 5

Trin 5. Log ind på Google Talk

Google Talk indlæses automatisk og logger dig på som standard, når du starter Windows.

  • Gennemgå dine indstillinger for at logge på Google Talk manuelt. Du bliver bedt om dit brugernavn og din adgangskode for at logge ind manuelt i stedet for automatisk.
  • Klik på "Indstillinger" i øverste højre hjørne af Google Talk.
  • Klik på "Generelt" til venstre, når menuen vises.
  • Fjern markeringen ud for "Start automatisk, når du starter Windows" i højre rude, og klik på knappen "OK" i bunden. Fremover skal du åbne Google Talk via menuen "Start" på din computer.
Opret en Google Talk -konto Trin 6
Opret en Google Talk -konto Trin 6

Trin 6. Download Google Talk til din Blackberry -enhed

Besøg Blackberry Google Talk -webstedet, der er angivet i sektionen Kilder i denne artikel, direkte fra din Blackberry -enhed, og følg vejledningen for at fuldføre installationen.

Opret en Google Talk -konto Trin 7
Opret en Google Talk -konto Trin 7

Trin 7. Få adgang til Google Talk på din iPhone eller iPod Touch

Besøg startsiden for Google Talk ved hjælp af din iPhone eller iPod Touch, eller besøg startsiden for Google, og vælg "Tal" fra fanen Mere.

Opret en Google Talk -konto Trin 8
Opret en Google Talk -konto Trin 8

Trin 8. Få adgang til Google Talk fra din Android -enhed

Åbn Google Talk -applikationen. Google Talk er forudinstalleret på de fleste Android -enheder og synkroniseres automatisk med den Google -konto, du oprindeligt brugte til at logge ind med.

Opret en Google Talk -konto Trin 9
Opret en Google Talk -konto Trin 9

Trin 9. Brug Google Talk med din Google Apps -konto

  • Besøg Google -linket, der slutter med "MYCOMPANY. ORG", som findes i sektionen Kilder i denne artikel, og erstat "MYCOMPANY. ORG" -delen af webadressen med dit domæne.
  • Tryk på fanen "Mere", og tryk derefter på ikonet "Talk" for at åbne Google Talk.
  • En alternativ metode til at få adgang til Google Talk med Google Apps er at besøge webstedet Google Hosted Talk Gadget som anført i sektionen Kilder i denne artikel. Erstat "MYCOMPANY. ORG" -delen af webadressen med dit domæne.

Anbefalede: