3 måder at fjerne Plasti Dip

Indholdsfortegnelse:

3 måder at fjerne Plasti Dip
3 måder at fjerne Plasti Dip

Video: 3 måder at fjerne Plasti Dip

Video: 3 måder at fjerne Plasti Dip
Video: Sådan udskifter den bagerste tromlebremse og bremseklodser på FIAT PUNTO GUIDE | AUTODOC 2024, Kan
Anonim

Plasti Dip er en nem måde at farve din bil til billigt, og når den er anvendt korrekt, er den også let at fjerne. Løft kanterne på Plasti Dip for at skrælle det af i et stort ark. Når dip er for tynd til at blive skrællet, skal den skrubbes af med WD-40 eller en dip-remover. Malertynder kan også bruges til at blødgøre og skrabe Plasti Dip væk. Vask og poler din bil for at få den tilbage i sin originale stand, når Plasti Dip er væk.

Trin

Metode 1 af 3: Afskalning af Plasti Dip

Fjern Plasti Dip Trin 1
Fjern Plasti Dip Trin 1

Trin 1. Løft Plasti Dip af 1 kant af køretøjet

Vælg 1 sektion, der skal arbejdes med først, f.eks. Hætten. Start i hjørnet og vælg Plasti Dip med fingrene for at løfte det væk fra bilen. Undgå at trække den af bilen med det samme, ellers kan du ende med mange irriterende, små Plasti Dip -strips på din bil!

Hvis Plasti Dip blev påført korrekt, vil det være tykt nok til at skrælle af. Tyndere lag makuleres, så de skal vaskes af med WD-40 eller et andet produkt

Fjern Plasti Dip Trin 2
Fjern Plasti Dip Trin 2

Trin 2. Skræl Plasti Dip væk i hånden

Arbejd langs kanten, løft Plasti Dip uden at fjerne det. Når kanten er klar, skal du trække Plasti Dip ned langs bilens overflade. Det kommer ud i et stort ark, som du kan smide væk.

Fjern Plasti Dip Trin 3
Fjern Plasti Dip Trin 3

Trin 3. Buff af resterende Plasti Dip med en mikrofiberklud

Brug en mikrofiberklud til at tørre rester af Plasti Dip væk. Sørg for at kontrollere skjulte placeringer såsom kanterne på motorhjelmen, bildørene eller bilens underside. Plasti dip på disse steder er tynde strimler, der kommer af med det samme.

Fjern Plasti Dip Trin 4
Fjern Plasti Dip Trin 4

Trin 4. Vask genstridig Plasti Dip med isopropylalkohol

Hent en flaske isopropylalkohol fra en dagligvarebutik eller apotek. Hæld det i en sprayflaske for at gøre det lettere at påføre det. Sprøjt det rundt om kanterne på Plasti Dip, og prøv at få det under kanterne. Skræl Plasti Dip af eller gnid det af med en klud.

  • Når du f.eks. Fjerner Plasti Dip fra et hjul, skal du sprøjte rundt om yderkanterne på fælgen.
  • En el -skive kan også bruges, men sørg for, at den er på en lav indstilling, så den ikke kradser bilen.
Fjern Plasti Dip Trin 5
Fjern Plasti Dip Trin 5

Trin 5. Rengør bilen med det samme med sæbe og vand

For at sikre, at malingen ikke beskadiges, skal isopropylalkoholen vaskes sammen med de resterende Plasti Dip -fragmenter. Brug en bilsikker sæbe, der er købt i en bilforretning, skyl den af med en slange, og tør derefter bilen med mikrofiberhåndklæder.

Metode 2 af 3: Brug af WD-40

Fjern Plasti Dip Trin 6
Fjern Plasti Dip Trin 6

Trin 1. Sprøjt WD-40 over Plasti Dip

WD-40 gør hurtigt arbejde med Plasti Dip og kan findes i enhver almindelig butik eller autoforsyningsbutik. Hvis det ikke kommer i en sprayflaske, skal du lægge det i en for at gøre det lettere at påføre det. Sprøjt Plasti Dip generøst for at suge det.

En kommerciel dip eller goo-opløser kan bruges i stedet for WD-40. De kan findes i de fleste almindelige butikker

Fjern Plasti Dip Trin 7
Fjern Plasti Dip Trin 7

Trin 2. Gnid WD-40 ind i Plasti Dip med en mikrofiberklud

Papirhåndklæder er en anden mulighed, du kan bruge. Flyt forsigtigt kluden eller håndklædet i cirkler over Plasti Dip for at hjælpe med at arbejde i WD-40.

Fjern Plasti Dip Trin 8
Fjern Plasti Dip Trin 8

Trin 3. Tør Plasti Dip af efter 5 minutter

Lad WD-40 være i fred i 5 minutter, og begynd derefter at tørre Plasti Dip af med en mikrofiberklud. Det skulle komme af uden den store indsats. Skrub forsigtigt for at undgå at ridse bilen.

Fjern Plasti Dip Trin 9
Fjern Plasti Dip Trin 9

Trin 4. Skrab genstridige Plasti Dip af med en barbermaskine

Læg barbermaskinen over eventuel rest Plasti Dip. Sæt let tryk på Plasti Dip for at undgå at ridse overfladen under den. Flyt langsomt barbermaskinen ned og under Plasti Dip for at feje den væk.

En plastic barbermaskine er mindre tilbøjelig til at ridse køretøjet, så det er bedre end at bruge en metal barbermaskine eller malingskraber

Fjern Plasti Dip Trin 10
Fjern Plasti Dip Trin 10

Trin 5. Vask bilen med sæbe og vand

Vask bilen grundigt for at fjerne WD-40 samt eventuelle resterende Plasti Dip. Hvis du bemærker små stykker Plasti Dip, skrub dem af med en klud fugtet i varmt vand.

Sørg for, at alle WD-40 er fjernet fra bilen for at undgå at forårsage skade. Pas på ikke at lade den sidde på følsomme dele som f.eks. Bremserne

Metode 3 af 3: Brug af Paint Thinner

Fjern Plasti Dip Trin 11
Fjern Plasti Dip Trin 11

Trin 1. Sug papirhåndklæder i blød i fortynder

Bring bilen ind i et godt ventileret område, f.eks. En indkørsel, og tag et par handsker på for at beskytte dine hænder. Hæld lidt fortynder i en beholder. Få 2 eller 3 papirhåndklæder helt fugtige.

Fjern Plasti Dip Trin 12
Fjern Plasti Dip Trin 12

Trin 2. Læg papirhåndklæderne over Plasti Dip

Tricket er at få køkkenrulle så flade som muligt. Det er let at behandle oversiden af bilen, men enderne kræver noget arbejde. Hold håndklæderne på plads så meget som muligt ved at klippe dem til rammen med plastikclips.

Fjern Plasti Dip Trin 13
Fjern Plasti Dip Trin 13

Trin 3. Vent på, at Plasti Dip suger gennem papirhåndklædet

Se papirhåndklæderne efter tegn på ændringer. Se efter pletter i samme farve som Plasti Dip til at danne på køkkenrulle efter et par minutter. Når dette sker, er Plasti Dip blød nok til at blive fjernet.

Fjern Plasti Dip Trin 14
Fjern Plasti Dip Trin 14

Trin 4. Læg håndklæderne på en anden del af Plasti Dip

Løft forsigtigt papirhåndklæderne af bilen. For at fremskynde fjernelsesprocessen skal håndklæderne lægges på andre pletter, der stadig er dækket af Plasti Dip. Hvis håndklæderne ikke klistrer, skal du dæmpe dem i mere malingstynder.

Fjern Plasti Dip Trin 15
Fjern Plasti Dip Trin 15

Trin 5. Brug en gipsskraber til at fjerne Plasti Dip

Gå tilbage til det sted, du tidligere var gennemblødt med malingfortynder. Hold gipsskraberen flad mod bilens overflade. Skub skraberen under Plasti Dip for at fjerne den. Tør det klæbrige rod af skraberen med et rent køkkenrulle eller en skraldespand.

Fjern Plasti Dip Trin 16
Fjern Plasti Dip Trin 16

Trin 6. Tør den resterende Plasti Dip af med et tyndere, gennemblødt køkkenrulle

Læg et ekstra køkkenrulle i blød i fortynder. Brug den til at skrubbe det første område, der havde papirhåndklæderne over. Skrubning fjerner alle små Plasti Dip -fragmenter og hjælper også med at blødgøre eventuelle store stykker, der er til overs.

Fjern Plasti Dip Trin 17
Fjern Plasti Dip Trin 17

Trin 7. Gentag behandlingen af Plasti Dip med fortynder

Fortsæt med at lægge papirhåndklæder i blød, skrabe og skrubbe for at fjerne alt Plasti Dip. Du skal muligvis behandle det samme område et par gange for at rense alt Plasti Dip helt væk. Det er kedeligt arbejde, men det er en sikker måde at fjerne Plasti Dip fra et sart område som bilens krop.

Fjern Plasti Dip Trin 18
Fjern Plasti Dip Trin 18

Trin 8. Vask bilen med sæbe og vand

Malingsfortynderen bør kun påvirke Plasti Dip, men for at være sikker skal du vaske bilen så hurtigt som muligt. Brug igen en bilsikker sæbe og skyl den af, når du er færdig. Din bil skal være tilbage til sin originale stand.

Anbefalede: