Sådan tilføjes en bot til en Discord -server: 11 trin (med billeder)

Indholdsfortegnelse:

Sådan tilføjes en bot til en Discord -server: 11 trin (med billeder)
Sådan tilføjes en bot til en Discord -server: 11 trin (med billeder)

Video: Sådan tilføjes en bot til en Discord -server: 11 trin (med billeder)

Video: Sådan tilføjes en bot til en Discord -server: 11 trin (med billeder)
Video: Make a NICE Discord Server FAST (Under 5 mins) 2024, April
Anonim

Bots er Discord -værktøjer, der hjælper med at udføre moderationsopgaver automatisk, spille onlinespil, konkurrere om høje niveauer og mere. De kan være en god tilføjelse til dine servere af flere årsager. Med de korrekte tilladelser og viden om, hvordan du gør det, skal du kunne tilføje en bot på under et minut.

Trin

Metode 1 af 2: Tilføjelse af Bot

Manageserverrole
Manageserverrole

Trin 1. Få tilladelse til at tilføje bot

Du kan gøre dette ved at få eller få en anden til at spille en rolle med Manage Server -tilladelser og give dig rollen. Du skal bruge "Administrer server" -tilladelser for at tilføje en bot til en server.

Du kan springe dette trin over, hvis du ejer serveren, da du automatisk har alle tilladelser

Discordbotssearch
Discordbotssearch

Trin 2. Besøg et Discord bot -websted, f.eks. Discord Bots

Du kan rulle gennem siderne med bots, søge efter bots eller bruge en kommando til at invitere en bot til din server på en anden server, hvis den server har boten.

Hvis en anden server har en bot, du vil føje til din server, skal du bruge botens præfiks og derefter 'hjælp'. Hvis præfikset er '!', Skal du sige '! Hjælp'. Der skal være en join -kommando eller lignende for at invitere den til din server

Tagsearching
Tagsearching

Trin 3. Klik på et tag for at sortere bots efter kategori

Du kan finde bots, der afspiller musik i stemmekanaler, moderationsbots, der kan udføre personaleaktioner for dig, spilbots, der lader brugerne spille singleplayer- eller multiplayer -spil og endnu mere.

Searchforthebot
Searchforthebot

Trin 4. Søg efter en bot ved hjælp af søgelinjen

Hvis du vil søge efter en bestemt bot, kategori eller brug, skal du indtaste et eller flere søgeord i søgefeltet og trykke på enter eller 'Søg'. Du kan også indtaste nøgleordene som et link ved hjælp af https://discordbots.org/search?q=keywords. Hvis du vil bruge et mellemrum i linket, skal du bruge https://discordbots.org/search?q=key%20words.

Invitingthebot
Invitingthebot

Trin 5. Gå til botens side og klik på 'Inviter'. Når du har valgt den bot, du vil tilføje, skal du klikke på botens navn eller indtaste https://discordbots.org/bot/botname som et link. Brug https://discordbots.org/bot/bot%20name til at tilføje et mellemrum mellem flere ord. Når du er på botens side, skal du klikke på knappen 'Inviter' og vente på, at en godkendelsesmenu vises.

Trin 6. Vælg den server, du vil have botten tilføjet til

Hvis du er logget ind på din konto på Discord, vises en liste over servere, du har Administrer serverrettigheder på. Klik på rullemenuen, og vælg en.

Permissionchecklist
Permissionchecklist

Trin 7. Giv bot tilladelser ved hjælp af tjeklisten

Du vil være i stand til at vælge tilladelser bot har uden at give den en rolle ved hjælp af afkrydsningsfelterne. Hvis du ikke vil have, at bot skal have en tilladelse, skal du fjerne markeringen i feltet ved at klikke på den.

Authorizingbot
Authorizingbot

Trin 8. Godkend bot og fuldfør reCAPTCHA

Klik på knappen 'Godkend' nederst til venstre på tilladelsestjeklisten, markér derefter reCAPTCHA -feltet og fuldfør verifikationen for at bekræfte, at du er et menneske. Hvis det gøres korrekt, bliver boten inviteret til din server, og du er klar til brug!

  • For at finde ud af botens præfiks skal du gå tilbage til dens side om Discord Bots og se under botens avatar. Der vil være tekst, der siger 'Bot Commands Prefix: prefix'. Botten kan også spille et spil, streame på ryk eller lytte til en Spotify -sang med præfikset i.

    Botprefix
    Botprefix

Metode 2 af 2: Overvejer hvilke bots du skal tilføje

Ikke alle bots er tilgængelige på Discord Bots. Du kan invitere andre bots ved at gå til deres invitationslink og invitere dem, men mange bots kan være farlige eller skadelige. Derfor anbefales det, at du kun tilføjer bots fra dette websted.

Trin 1. Overvej moderationsbots

Disse omfatter:

  • MEE6. MEE6 er en simpel Discord Bot med fantastiske funktioner. Dens premiumfunktioner omfatter ændring af botens navn, status, avancerede funktioner, sociale forbindelser og meget mere.
  • Carl-bot. Carl-bot er en lidt mere kompleks bot, der kan bruges til Moderation og mange andre funktioner. Det har meget avancerede logfunktioner og reaktionsroller.

Trin 2. Overvej sjove bots

Disse omfatter:

  • Tak Memer. I over 5 millioner Discord -servere er Dank Memer en sjov bot med et fantastisk globalt økonomisystem. Det kan let øge din servers aktivitet og sikre masser af sjov.
  • Episk RPG. Hovedformålet med spillet er at nå højere områder for at blive stærkere og låse op for nye kommandoer.

Trin 3. Overvej musikbots

Disse omfatter:

  • Rytme. En meget populær discord -musikbots. Freemium -versionen har alle grundlæggende musikfunktioner, premiumversionen har mange flere funktioner som basforstærkning, 24/7 afspilning, lydstyrkekontrol og mere.
  • Octave. Denne bot er en bot fra udviklerne af Dank Memer og bringer mange funktioner til dine #Consider andre bots. Disse omfatter:
  • Arcane. En alt i én Discord -bot. Det har logning, moderering, automod, nivellering og mange malmfunktioner.
  • PokeTwo. Pokémon -oplevelsen, på Discord. Fang, niveau, udvikl Pokémon, handel og kæmp med venner og meget mere.
  • Amari bot. Amari er en bot med flotte nivelleringsfunktioner. Du kan styre XP -hastigheden for lauget, kanaler og roller. Det har også mange flere funktioner.

Relateret wikiHow

  • Føj en bot til en Discord -kanal på iPhone eller iPad
  • Få Music Bot på Discord

Anbefalede: