Sådan tænker du på et brugernavn: 8 trin (med billeder)

Indholdsfortegnelse:

Sådan tænker du på et brugernavn: 8 trin (med billeder)
Sådan tænker du på et brugernavn: 8 trin (med billeder)

Video: Sådan tænker du på et brugernavn: 8 trin (med billeder)

Video: Sådan tænker du på et brugernavn: 8 trin (med billeder)
Video: Автомобильный генератор 12 В для бесщеточного генератора 2024, Kan
Anonim

Når du opretter en ny konto på Internettet, er det vigtigt ikke kun at tænke på et originalt brugernavn, men også et huskeligt. Der er et par enkle tricks til at oprette et unikt brugernavn, f.eks. Tilføjelse af tal og symboler, men at oprette et mindeværdigt er helt op til dig. Her er et par tips til at oprette det perfekte brugernavn til dine online -konti.

Trin

Metode 1 af 2: Identificering af et passende brugernavn

Tænk på et brugernavn Trin 1
Tænk på et brugernavn Trin 1

Trin 1. Anerkend hvilken slags brugernavn du opretter

I mange tilfælde vises dit brugernavn kun for dig som kontoindehaver. Men hvis du opretter en konto på et online forum, en delt konto eller opretter et brugernavn i et arbejdsmiljø, er det vigtigt at huske, at de andre brugere i dit fællesskab vil kunne se dit brugernavn.

Tænk på et brugernavn Trin 2
Tænk på et brugernavn Trin 2

Trin 2. Gør det ikke for kompliceret

Selvom et kompliceret brugernavn kan være godt af hensyn til fortrolige oplysninger, er det vigtigt at huske, at du sandsynligvis har brug for at huske disse oplysninger regelmæssigt.

Tænk på et brugernavn Trin 3
Tænk på et brugernavn Trin 3

Trin 3. Anerkend webstedets specifikationer

Nogle websteder kræver dit brugernavn for at opfylde specifikke retningslinjer, f.eks. Et stort bogstav og mindst to forekomster af tal eller symboler. Sørg for at opfylde disse krav, når du designer dit brugernavn.

Tænk på et brugernavn Trin 4
Tænk på et brugernavn Trin 4

Trin 4. Forstå, at du kan have dette brugernavn i lang tid

Det er utrolig vigtigt at sikre, at dit brugernavn vil være passende i fremtiden, fordi du muligvis bruger det i lang tid. For eksempel er et brugernavn, som du finder passende som studerende eller ung voksen, muligvis ikke passende, når du kommer ind på arbejdsstyrken.

Tænk på et brugernavn Trin 5
Tænk på et brugernavn Trin 5

Trin 5. Undgå at bruge for mange personlige oplysninger

I mange situationer er det vigtigt at bevare anonymiteten, især når du sender til fora og kommentarsektioner på internettet. Du vil sandsynligvis ikke have, at den kommentar, du forlod på YouTube, skal føre til, at nogen sender dig beskeder via Facebook!

Metode 2 af 2: Tænker på et unikt brugernavn

Tænk på et brugernavn Trin 6
Tænk på et brugernavn Trin 6

Trin 1. Tænk på noget unikt for dig

Det hjælper ofte at tænke på en unik egenskab ved dig selv, som din øjenfarve eller en bestemt passion, du måtte have. Dette betyder ikke de sidste fire cifre i dit cpr -nummer! Vær vag! Et godt eksempel kan være "GreenEyedBiker", hvis du elsker at cykle og have grønne øjne.

Tænk på et brugernavn Trin 7
Tænk på et brugernavn Trin 7

Trin 2. Hold det enkelt

Hvis du opretter en konto på din skole eller virksomhed, er det nogle gange bedst bare at holde det enkelt ved at gøre dit brugernavn til din første initial og dit efternavn. For eksempel, hvis dit navn var Jane Smith, kan du bruge "jsmith".

For at gøre dette navn mere unikt skal du tilføje din mellemste initial eller et tal, der har betydning for dig

Tænk på et brugernavn Trin 8
Tænk på et brugernavn Trin 8

Trin 3. Tilføj tal eller symboler

En god måde at gøre dit brugernavn mere unikt på er at tilføje tal og symboler i stedet for mere komplicerede navne. For eksempel kan du jazz op "jsmith" ved at gøre det til "j_smith35." Dette er også en enkel måde at få det brugernavn, du oprindeligt ønskede, men du fik at vide, at navnet allerede er taget.

Tips

  • Hvis du beslutter dig for at inkludere et nummer i dit navn, skal du ikke gøre det for kompliceret! Du vil ikke glemme det.
  • Skriv dit brugernavn ned et sikkert sted i nærheden, hvis du glemmer det og har brug for det som reference.
  • Hvis du opdager, at du ikke synes at tænke på et unikt og sikkert brugernavn, er der nogle brugernavngeneratorer derude. Vær dog forsigtig, når du gør dette, da dette kan være en nem måde at stjæle dine oplysninger på.

Anbefalede: