Sådan tilsluttes kabinetventilatorer: 4 trin (med billeder)

Indholdsfortegnelse:

Sådan tilsluttes kabinetventilatorer: 4 trin (med billeder)
Sådan tilsluttes kabinetventilatorer: 4 trin (med billeder)

Video: Sådan tilsluttes kabinetventilatorer: 4 trin (med billeder)

Video: Sådan tilsluttes kabinetventilatorer: 4 trin (med billeder)
Video: Беслан. Помни / Beslan. Remember (english & español subs) 2024, Kan
Anonim

Utilstrækkelig køling er en almindelig kilde til computerfejl. Harddiske og systemprocessorer eller CPU'er er især sårbare over for overophedning på grund af utilstrækkelig køling. Installation af ekstra kabinetblæsere er typisk en effektiv metode til at give ekstra køling til det indre af en computerkasse.

Denne artikel indeholder trin-for-trin instruktioner for flere metoder til ekstra køling af systemkomponenter ved at installere ekstra kabinetblæsere.

Trin

Metode 1 af 2: Tilføj en kabinetventilator til computertårnets indre

Tilslut sagblæsere Trin 1
Tilslut sagblæsere Trin 1

Trin 1. Tilslut en kabinetblæser til et åbent rum på bagsiden af indersiden af computerkassen

Nogle computertårne giver ekstra plads på bagpanelet på kabinettet, der er specielt designet til at rumme ekstra kabineventilatorer. Hvis kabineventilatoren, der skal installeres, passer i det rum, der er givet på kabinettets udluftede bagpanel, kan den fastgøres med 4 til 6 1/8 tommer (4,76 mm) skruer og en stjerneskruetrækker.

  • Sæt ventilatoren til kabinettet på det udluftede bagpanel. Sluk for computeren, og sluk for afbryderen på strømforsyningen, som typisk er placeret på bagsiden af computertårnet nær netledningen. Placer ventilatoren over det udluftede område. Ret skruehullerne i blæseren op med ventilationshullerne på bagsiden af kabinettet. Brug en skruetrækker til at indsætte mindst 4 skruer i de tilsvarende huller i hvert hjørne af ventilatoren.
  • Tilslut blæseren til strømforsyningen. Find et tomt 4-stikstik, der kommer fra strømforsyningen, og sæt blæseren i stikket. Genmonter sidepaneldøren på computerkassen, og tænd for afbryderen. Den ekstra blæser er tilsluttet.

Metode 2 af 2: Sæt en ekstra blæser på sidepaneldøren på computertårnet

Tilslut sagblæsere Trin 2
Tilslut sagblæsere Trin 2

Trin 1. Markér dækslet til boringen

Når der ikke er plads tilbage på computerhusets udluftede bagpanel, kan der monteres en ventilator på tårnets sidepaneldør. Markér og bor en række huller nær bagsiden af sidepaneldøren for at fastgøre og udlufte den ekstra ventilator. Mål afstanden mellem skruehullerne på hvert hjørne af ventilatoren. Brug en markør, farveblyant eller en fedtpen til at markere det sted, hvor hullerne skal bores på sidepaneldøren.

Brug en lineal til lige kant til at tegne 2 lige linjer, der løber diagonalt mellem mærkerne for skruehullerne, og danner et "X" på sidepaneldøren. Brug en lineal med lige kant til at tegne en lige linje lodret gennem midten af "X" og en anden linje vandret gennem "X"

Tilslut sagblæsere Trin 3
Tilslut sagblæsere Trin 3

Trin 2. Bor hullerne til ventilatoren

Brug et bor på 3,16 tommer (4,76 mm) til at bore huller gennem det første sæt mærker, der matcher skruehullerne i hvert hjørne af ventilatoren, der installeres. Bor nu huller med jævnt mellemrum langs hver af de diagonale, lodrette og vandrette linjer. Udluftning og skruehuller er boret.

Tilslut sagblæsere Trin 4
Tilslut sagblæsere Trin 4

Trin 3. Monter og tilslut kabinettets blæser

Hold den nye kabineventilator mod indersiden af sidepaneldøren, så den flugter med hver af de 4 skruehuller. Sæt en skrue gennem hvert hjørne af ventilatoren. Find et tilgængeligt strømstik med 4 stik, der kommer fra strømforsyningen, tilslut blæseren og udskift døren til sidepanelet. Den ekstra ventilator er installeret.

Anbefalede: