Sådan installeres satellit -koaksialkabel i et hjem: 14 trin

Indholdsfortegnelse:

Sådan installeres satellit -koaksialkabel i et hjem: 14 trin
Sådan installeres satellit -koaksialkabel i et hjem: 14 trin

Video: Sådan installeres satellit -koaksialkabel i et hjem: 14 trin

Video: Sådan installeres satellit -koaksialkabel i et hjem: 14 trin
Video: How To Use Linux LUKS Full Disk Encryption For Internal / External / Boot Drives 2024, April
Anonim

Installer koaksialt (koaksial) kabel mellem din DirecTV (DTV) tallerken og modtagere, som du vil have den til at køre. Tilføj en gammel modtager til systemet uden at afholde installationsomkostninger ved at gøre det selv.

Trin

Installer Satellite Coax -kabel i et hjem Trin 1
Installer Satellite Coax -kabel i et hjem Trin 1

Trin 1. Vælg en kvalitet "RG6" (eller "RG6 Quad Shield" a.k.a

"RG6QS" til længere kørsler) koaksialt (koaksial) kabel til installation mellem fadet og hver tuner.

Installer Satellite Coax -kabel i et hjem Trin 2
Installer Satellite Coax -kabel i et hjem Trin 2

Trin 2. Da de fleste Direct TV (DTV) DVR'er og TiVO'er har to tunere, kan du overveje at køre to kabler i stedet for kun et

I tilfælde af DTV High Definition DVR eller DTV High Definition TiVO, overvej tre kabler, hvis du ønsker at tilslutte en "off air" -antenne for at modtage lokale kanaler, der ikke er tilgængelige fra DTV. Hvis der ikke er planlagt DVR'er, vil installation af et kabel levere en simpel DTV -modtager. Mere om dette herunder.

Installer satellit -koaksialkabel i et hjem Trin 3
Installer satellit -koaksialkabel i et hjem Trin 3

Trin 3. Installer en jordblok et bekvemt sted hvor som helst mellem fadet og inden du går ind i hjemmet

Det er tilladt at lokalisere jordblokken inde i hjemmet, men den skal være så tæt på indgangsstedet som muligt. Hvis det ikke er muligt at købe en jordblok til at acceptere alle input og output, vil det være nødvendigt at tilføje yderligere jordblokke efter behov for at rumme alle forbindelser.

Installer Satellite Coax -kabel i et hjem Trin 4
Installer Satellite Coax -kabel i et hjem Trin 4

Trin 4. Installer en #10 kobbertråd mellem husets jordpunkt (jordstang, elmåler osv

) og jordforbindelsesskruen på den nye jordblok. Disse to punkter skal forbindes sammen. Brug en klemme designet til det formål at forbinde ledningen #10 til husets jordpunkt. Under ingen omstændigheder må de eksisterende jordforbindelser under ingen omstændigheder afbrydes eller løsnes for at installere den nye #10 -ledning. Lad tilstrækkelig jordledning til at "tråde" gennem hver jordblok / jordklemmer. Før kablet, og fastgør det med hæfteklammer til monteringsoverfladen. Stram jordklemmeskruen til jordledningen.

Installer satellit -koaksialkabel i et hjem Trin 5
Installer satellit -koaksialkabel i et hjem Trin 5

Trin 5. Kør koaksialkabler fra hver af skålens udgangsterminaler i den ene side af jordblokken

Installer Satellite Coax -kabel i et hjem Trin 6
Installer Satellite Coax -kabel i et hjem Trin 6

Trin 6. Kør et kabel fra en hvilken som helst tag UHF/VHF/FM -antenne (hvis det ønskes) til den samme side af jordblokken som fadets koaks

Installer Satellite Coax -kabel i et hjem Trin 7
Installer Satellite Coax -kabel i et hjem Trin 7

Trin 7. Kør det samme antal kabler, der blev ført ind i jordblokken, mellem jordblokken og en central placering

Et bryggerskab, et punkt nær telefonfordelingsblokken eller et elektrisk panelområde er ideelt. Mærk koaksialkablerne "skål" eller anden meningsfuld måde. Sørg for at mærke koaksialen fra en tagantenne, hvis den forlænges fra jordblokken.

Installer Satellite Coax -kabel i et hjem Trin 8
Installer Satellite Coax -kabel i et hjem Trin 8

Trin 8. Kør kabler fra hver tuner til det centrale sted

Sæt etiketter på hver af kablerne - hvis to kabler er forbundet til en enkelt set top -boks, f.eks. Etui til en TiVO eller DVR i en stue, skal du mærke kablerne "LR1" og den anden "LR2" eller en anden meningsfuld semester.

Installer Satellite Coax -kabel i et hjem Trin 9
Installer Satellite Coax -kabel i et hjem Trin 9

Trin 9. Vælg en multiswitch ved at bestemme, hvor mange input og output der skal bruges

Antallet af input svarer til antallet af LNB'er på fadet plus en. En dobbelt LNB -skål ville kræve en multiswitch med tre input. Den ekstra indgang er at blande en "off air" antenne eller et CATV -signal i. Antallet af multiswitch -udgange svarer til antallet af tunere (ikke antallet af modtagere eller set top -bokse) i dit system. Et system med tre set top -bokse bestående af to DTV -modtagere og en DTV DVR eller TiVO med to tunere ville kræve en multiswitch med fire output. Selvfølgelig, hvis du tilføjer en anden modtager senere, skal du bruge en multiswitch, der har yderligere udgange. Prøv at købe en multiswitch med nok ekstra output til at dit system kan "vokse". Cascadable multiswitches kan installeres "down line" fra andre multiswitches, men skal identificeres til den brug.

Installer satellit -koaksialkabel i et hjem Trin 10
Installer satellit -koaksialkabel i et hjem Trin 10

Trin 10. Multiswitches bliver dyrere, efterhånden som antallet af input og output stiger

DTV installerer gratis så mange som nødvendigt, når de tilføjer eller ændrer udstyr, f.eks. Modtagere eller antenner. Det er bedst at lade DTV gøre dette, men der er ingen grund til, at du ikke kan, hvis omkostningerne ikke er et problem.

Installer satellit -koaksialkabel i et hjem Trin 11
Installer satellit -koaksialkabel i et hjem Trin 11

Trin 11. Monter multiswitch (erne) og tilslut diskens koaksialkabler til parabolindgangsstikket, og antennen eller kabel -tv -koaksialen til antenneindgangsstikket

Tilslut koaksialkablerne fra modtagerne til multiswitch -udgangsstikkene. Slut stikene til "fingertætte" for nu.

Installer satellit -koaksialkabel i et hjem Trin 12
Installer satellit -koaksialkabel i et hjem Trin 12

Trin 12. Ved modtagerenden slutter du koaksialkabler til hver tunerindgang

Satellitkablerne forbindes til satellitindgange - det er ligegyldigt hvilken. Hvis du kun kørte et satellitkabel, skal du slutte det til satellitindgang 1. Hvis dette også er et sted, der også har brug for en indgang til luftfrit antenne, skal du i stedet for at tilslutte et kabel direkte til tuneren tilslutte det til en "diplexer" -indgang i stedet. Diplexeren vil have et diagram, der angiver satellit- og UHF/VHF -forbindelser. Diplexeren "satellit ud" opretter forbindelse til DTV -modtagertuneren, og UHF/VHF kan oprette forbindelse til "antenne" eller "CATV" -indgangen på DTV -topboksen ELLER endda en FM -stereomodtager.

Installer satellit -koaksialkabel i et hjem Trin 13
Installer satellit -koaksialkabel i et hjem Trin 13

Trin 13. Kontroller billedkvaliteten på hvert sted

Skift kanal for at teste både tunere for TiVO'er og DVR'er. Alternativt kan du bruge modtagerens opsatte sider til at se signalstyrkerne for hver satellit og tuner. Kontroller forbindelser og hardware, indtil du er tilfreds.

Installer satellit -koaksialkabel i et hjem Trin 14
Installer satellit -koaksialkabel i et hjem Trin 14

Trin 14. Spænd koaksialstikkene sikkert langs hvert kabel, uanset hvor de dukker op med en skruenøgle, startende ved fjernsynet, modtageren, multiswitch og slutter ved jordblokken eller fadet

Stram ikke for meget.

Video - Ved at bruge denne service kan nogle oplysninger blive delt med YouTube

Tips

  • Coax kabelstrippere af den type, der gør det muligt at justere til forskellige kabeltyper, gør det let at fjerne kablet til et "F" -stik.
  • Installer diplexere hvor som helst på et hvilket som helst kabel, der er direkte forbundet til en multiswitch (som har en antenne eller et CATV -feed tilsluttet) for at "ekstrahere" antennen eller CATV -signalet, hvor det er nødvendigt.
  • Få det korrekte "F" -stik til det installerede kabel. RG6 og RG6QS "F" -stik ser næsten identiske ud, men hvis de ikke matcher, vil det være meget vanskeligt at installere stikket - umuligt.
  • RG6- og RG6QS -kabel fås som en dobbelt (undertiden kaldet siamesisk). Dette giver to signalbaner med fuld båndbredde over en kabelsamling og anbefales, da det kræver det samme arbejde at installere det i modsætning til en enkelt RG6 eller RG6QS.
  • Brug "F" -stik af høj kvalitet til kabelender. De ældre krympetyper er OK til indendørs tilslutninger, men kompressionstypen tilbyder overlegen pasform til brug udendørs for at holde vand ude. Desværre er "F" -stikkene og kompressionsværktøjet dyrere end krympetypen.
  • DTV tester i øjeblikket en "single wire" installation. Resultaterne ser lovende ud, men er ikke tilgængelige på nuværende tidspunkt. Når det bliver tilgængeligt, kommer det sandsynligvis udelukkende fra DTVs installatører.

Advarsler

  • Installer ALDRIG "splitters" på satellit -feed -koaksialkabler. Multiswitches er satellitækvivalent med CATV "splitters" og kan ikke udskiftes.
  • DESq switches er en multiswitch til brug på parabol netværk satellitsystemer. De er inkompatible med et direkte tv -system og må ikke bruges.
  • Find multiswitchen tæt på en 120 volt stikkontakt, da nogle kræver strøm til interne forstærkere.
  • Installer kun en diplexer på et kabel efter en multiswitch. 2 eller flere diplexere på det samme kabel vil resultere i forringede signaler.
  • Brug ikke RG59 -kabel. Det mangler båndbredde til nutidens satellit- og CATV -systemkrav. Brug kun RG6, hvis du kører mindre end 30,5 m. RG6QS -kabel er velegnet til alle installationer og kræves til kørsler, der er mere end 30,5 m lange.
  • Denne artikel handler om installation af kabler til et ikke "SWM" direkte tv -system. Selvom mange af trinene kan anvendes på et parabol -netværk eller kabel -tv -installation, er der nogle vigtige forskelle, så denne wiki bør ikke bruges som en vejledning til installation af disse systemer.

Anbefalede: