Sådan bruges en Octane Booster: 11 trin (med billeder)

Indholdsfortegnelse:

Sådan bruges en Octane Booster: 11 trin (med billeder)
Sådan bruges en Octane Booster: 11 trin (med billeder)

Video: Sådan bruges en Octane Booster: 11 trin (med billeder)

Video: Sådan bruges en Octane Booster: 11 trin (med billeder)
Video: How to NV5600 6 Speed Rebuild. Step By Step instructions to Rebuild a NV5600 6 speed 2024, April
Anonim

Octan boostere ses ofte som magiske eliksirer for at få din bil til at køre bedre. Sandheden er dog, at forøgelse af din oktan ikke vil gøre en kæmpe forskel for din bil, hvis den ikke kræver et højere oktanniveau. Når du bruger en oktanforstærker, skal du først kontrollere, om du køber den korrekte booster, og derefter kan du tilføje den til din brændstoftank for at øge oktanniveauet.

Trin

Del 1 af 2: Køb Octane Boosters

Brug en Octane Booster Trin 1
Brug en Octane Booster Trin 1

Trin 1. Kontroller din instruktionsbog for dit oktanniveau

Din instruktionsbog skal angive, hvilket oktanindhold din bil kræver. Hvis du blander gas med en oktanforstærker for at skabe et højere oktanindhold end det kræves, får du ikke et stort effektforøg. Du skal bare få det til det krævede niveau.

Brug en Octane Booster Trin 2
Brug en Octane Booster Trin 2

Trin 2. Se på vurderingen på flasken

De fleste produkter kan kun øge dit oktanniveau med cirka 3, hvilket betyder, at du f.eks. Kan flytte fra 90 til 93. Et par vil hæve det højere end det, så sørg for at købe det, du har brug for.

  • Octan er en måling af, hvor meget kompression der får brændstoffet til at "banke". Normalt antændes dit brændstof ikke, før det lyser af tændrørene. Dog er bankning, når kompressionen får den til at antænde spontant. Et højere oktanindhold betyder, at brændstoffet kan modstå højere kompression, før det antændes, men du har egentlig kun brug for det oktanindhold, der kræves af din bil.
  • Vær dog forsigtig med etiketter. Nogle billigere produkter sætter boost -tallet i point, hvilket bedrager. Hvis det for eksempel hævder et boost på "3 point", betyder det faktisk, at det kun vil øge oktanniveauet med 0,3.
Brug en Octane Booster Trin 3
Brug en Octane Booster Trin 3

Trin 3. Brug kun oktanforstærkere til turboladermotorer

Det meste af tiden vil en oktanforstærker ikke give store fordele for en normal bil. Men hvis du har en turbolader eller en anden lignende motor, kan du opleve, at en oktanforstærker er gavnlig.

Brug en Octane Booster Trin 4
Brug en Octane Booster Trin 4

Trin 4. Afvej omkostningerne kontra fordelen

Oktanforstærkere kan variere fra $ 10 USD til $ 50 USD pr. Flaske. Da en hel flaske typisk bruges til en tank, kan det blive ret dyrt. For at spare penge kan du overveje kun at købe en oktanforstærker til særlige lejligheder, f.eks. En road trip.

Brug en Octane Booster Trin 5
Brug en Octane Booster Trin 5

Trin 5. Opgrader dit brændstof ved pumpen i stedet

Hvis du overvejer at købe en oktanforstærker, kan du bare købe en højere oktangas ved pumpen. I mange tilfælde vil det være billigere og lettere at booste din oktan på denne måde. Men hvis din bil har brug for en højere oktan end hvad der er tilgængelig på pumpen, skal du købe en oktanforstærker.

Brug en Octane Booster Trin 6
Brug en Octane Booster Trin 6

Trin 6. Køb boostere baseret på dit ønskede oktanniveau

For at vide, hvor meget booster du skal købe, skal du læse bagsiden af pakken. Det vil fortælle dig, hvor meget af oktanforstærkeren du har brug for for at øge din benzin til et bestemt oktanniveau. Der er ikke et standardbeløb, fordi det er baseret på, hvilket oktanindhold du vil have, og hvor meget benzin din tank indeholder.

Del 2 af 2: Tilføjelse af Octane Booster

Brug en Octane Booster Trin 7
Brug en Octane Booster Trin 7

Trin 1. Hæld boosteren i gastanken

Booster går ind i tanken, før du tilføjer brændstof. Tag hætten af og hæld den mængde, du har brug for, baseret på bagsiden af flasken. Denne proces sikrer, at boosteren blandes ordentligt i gassen, da hældning af gassen vil røre booster op.

Brug en Octane Booster Trin 8
Brug en Octane Booster Trin 8

Trin 2. Tilsæt gassen

Når du har fået booster i tanken, skal du blot tilføje den almindelige gas oven på den. Husk, at dit oktanniveau vil være oktantallet for den gas, du køber plus det beløb, oktanforstærkeren øger dit niveau. Derfor, hvis du køber 93 gas, og du tilføjer en booster, der øger den med 3, vil dit niveau være 96.

Højere oktangas brænder langsommere, hvilket gør det mindre tilbøjeligt til at banke, hvilket kun er gavnligt, hvis din bil har brug for et højere oktanniveau

Brug en Octane Booster Trin 9
Brug en Octane Booster Trin 9

Trin 3. Brug booster inden for et år

Du får den bedste ydelse ud af produktet, hvis du bruger det inden for et år. Selvom nogle boostere holder længere end et år, går det hurtigere dårligt, når det ikke opbevares under ideelle forhold, f.eks. Ikke i den originale beholder.

Brug en Octane Booster Trin 10
Brug en Octane Booster Trin 10

Trin 4. Opbevar booster i den originale beholder

Nogle boostere er lysfølsomme, så det er vigtigt, at du opbevarer dem i den originale beholder. Følg også andre anbefalinger bag på flasken om opbevaring af blandingen.

Brug en Octane Booster Trin 11
Brug en Octane Booster Trin 11

Trin 5. Prøv ikke at efterlade oktanforstærkeren i din tank i længere perioder

Når du tilføjer en oktanforstærker, er det en god idé at bruge dem hurtigt. Hvis du har en bil, som du ikke bruger meget, skal du kun tilføje så meget som du har brug for den mængde brændstof, du planlægger at bruge. Mange boostere er ethanolbaserede, og når de sidder i din tank, bliver deres ulemper mere et problem. Køb det, du skal bruge på kort sigt, og prøv for det meste at bruge det.

Anbefalede: