Sådan bruges dit tv som computerskærm (med billeder)

Indholdsfortegnelse:

Sådan bruges dit tv som computerskærm (med billeder)
Sådan bruges dit tv som computerskærm (med billeder)

Video: Sådan bruges dit tv som computerskærm (med billeder)

Video: Sådan bruges dit tv som computerskærm (med billeder)
Video: 3 РЕЦЕПТА из КУРИНОЙ ПЕЧЕНИ/ ПАШТЕТ!! ГОСТИ БУДУТ В ШОКЕ!! 2024, Kan
Anonim

Vil du gøre din computeroplevelse lidt … større? Måske skal du lave en præsentation og ikke have en projektor, så du vender dig til dit 50 HD -tv. Eller måske konverterer du din bærbare computer til en stationær computer og har ikke en ekstern skærm. Mest moderne computere kan nemt oprette forbindelse til nyere fjernsyn, hvilket giver dig en meget større skærm.

Trin

Metode 1 af 2: Windows

Brug dit tv som computerskærm Trin 1
Brug dit tv som computerskærm Trin 1

Trin 1. Bestem, hvordan din computer kan oprette forbindelse til tv'et

Tilslutning af din computer til dit tv kræver tilslutning af de to via et videokabel. På bagsiden af din computer ser du flere porte og stik. Videostik kan være placeret i nærheden af USB-, højttaler- og Ethernet -forbindelserne, eller du kan have et separat grafikkort længere nede bag på computeren. Der er tre hovedstik, du vil kigge efter på din computer:

  • HDMI - Dette er den nuværende standard for tilslutning af HD -enheder, og de fleste moderne computere har en HDMI -port på bagsiden. HDMI bærer både billede og lyd. HDMI -porten ligner en længere USB -port.
  • DVI - Dette er en digital forbindelse, der bruger pins. DVI -stik er rektangulære og har tre rækker med otte ben hver. DVI overfører kun billedsignalet.
  • VGA - Dette er den gamle standard for tilslutning af displayenheder. Det er en trapezformet forbindelse med 15 ben anbragt i tre rækker og er typisk blå. Undgå at bruge denne forbindelse, hvis du har adgang til DVI eller HDMI, da VGA er den laveste kvalitet. VGA overfører kun billedsignalet og kan ikke vise HD -billeder.
Brug dit tv som computerskærm Trin 2
Brug dit tv som computerskærm Trin 2

Trin 2. Bestem, hvordan dit tv kan oprette forbindelse til computeren

Når du kender de typer forbindelser, din computer understøtter, skal du finde ud af, hvilke typer forbindelser dit tv understøtter. De fleste fjernsyn har inputporte på bagsiden af tv'et, selvom nogle har porte langs en af siderne.

  • De fleste moderne HDTV har en eller flere HDMI -porte. Dette er den hurtigste og mest smertefrie måde at oprette forbindelse på og giver også den bedste kvalitet. HDMI er den eneste forbindelsesmetode, der overfører både lyd og video via et kabel.
  • DVI er ikke længere så almindeligt, men kan stadig findes på mange HDTV'er og standarddefinitions -tv'er.
  • VGA er typisk ikke tilgængelig på HDTV, men kan findes på standard definition tv.
Brug dit tv som computerskærm Trin 3
Brug dit tv som computerskærm Trin 3

Trin 3. Bemærk input -etiketten på dit tv

Dette hjælper dig med at vælge den korrekte input, når du skifter til din computers skærm.

Brug dit tv som computerskærm Trin 4
Brug dit tv som computerskærm Trin 4

Trin 4. Få det rigtige videokabel til din foretrukne forbindelse

At købe et kabel kan være en forvirrende oplevelse, da virksomheder ofte kaster buzzwords rundt for at få deres kabler til at virke bedre end konkurrenterne. Når det kommer til stykket, vil de fleste ikke bemærke en forskel mellem et billigt og et dyrt kabel. Hvis du køber HDMI, fungerer kablet enten, eller det gør det ikke, så et $ 5 -kabel vil resultere i samme kvalitet som et $ 80 -kabel.

Hvis du ikke har et matchende stik på både din computer og dit tv, skal du bruge en adapter. Hvis du f.eks. Har et DVI-stik på din computer, men kun har en HDMI-port på dit tv, kan du få en DVI-til-HDMI-adapter eller et kabel. I dette tilfælde ville HDMI ikke overføre nogen lyd, da DVI ikke understøtter lyd

Brug dit tv som computerskærm Trin 5
Brug dit tv som computerskærm Trin 5

Trin 5. Tilslut din computer til dit tv ved hjælp af dit kabel

Hvis du tilslutter HDMI til HDMI, har du ikke brug for andre kabler. Hvis du opretter forbindelse med en anden metode, skal du også have et lydkabel.

  • For at tilslutte et lydkabel fra en bærbar computer skal du bruge et 3,5 mm lydkabel og tilslutte det til hovedtelefonstikket på din bærbare computer. På et skrivebord skal du bruge det grønne lydstik på bagsiden af computeren. Når du slutter lydkablet til fjernsynet, kan du muligvis bruge et enkelt 3,5 mm lydstik eller stereo (RCA) 2-stik kabel.
  • Hvis du opretter forbindelse via VGA, skal du først slukke for din computer og dit tv. For DVI og HDMI behøver du ikke bekymre dig om at slukke dit udstyr.
Brug dit tv som computerskærm Trin 6
Brug dit tv som computerskærm Trin 6

Trin 6. Skift dit tv til den korrekte indgang

Sørg for at vælge den indgang, du har tilsluttet kablet til på dit tv. De fleste tv -fjernbetjeninger har en "Input" eller "Source" -knap, der giver dig mulighed for at vælge.

Brug dit tv som computerskærm Trin 7
Brug dit tv som computerskærm Trin 7

Trin 7. Skift din computer til tv'ets skærm

Der er flere måder, du kan gøre dette på, afhængigt af hvilken type computer du bruger.

  • Mange bærbare computere har en "Display" -tast, der skifter mellem tilsluttede skærme. Du skal muligvis trykke på Fn -tasten for at få adgang til den, og den kan bare have et symbol i stedet for ordet "Display".
  • I Windows 7 og nyere kan du trykke på Windows -tasten + P for at åbne menuen Projekt. Du kan derefter vælge, hvilken visningstilstand du vil bruge (computer, tv, udvidet skrivebord eller dubletter).
  • I enhver version af Windows kan du højreklikke på skrivebordet og vælge "Skærmopløsning" eller "Egenskaber". Menuen "Flere skærme" giver dig mulighed for at vælge mellem de forskellige visningstilstande (computer, tv, udvidet skrivebord eller dubletter).
Brug dit tv som computerskærm Trin 8
Brug dit tv som computerskærm Trin 8

Trin 8. Juster skærmens opløsning (hvis det er nødvendigt)

Din computers skærm og dit tv kan have forskellige opløsninger, og tv'ets skærm kan være sløret, når du skifter. Brug skyderen "Opløsning" i vinduet "Skærmopløsning/egenskaber" til at vælge en klar opløsning.

De fleste HDTV har en indbygget opløsning på 1920x1080. Vælg om muligt den "anbefalede" opløsning

Metode 2 af 2: Mac

Brug dit tv som computerskærm Trin 9
Brug dit tv som computerskærm Trin 9

Trin 1. Find ud af, hvilken slags videoport din Mac har

Der er fire hovedtyper af stik, som din Mac eller Macbook kan have. At vide, hvilken forbindelsestype du har, hjælper dig med at finde ud af, hvilket udstyr du har brug for.

  • HDMI - HDMI -porten ligner en længere, slankere USB -port med små indrykninger på hver side. Porten vil have "HDMI" trykt over sig. Dette er den nuværende standard for tilslutning af HD -enheder, og de fleste Mac'er og MacBooks, der er lavet efter 2012, har denne port. HDMI kræver ingen specielle adaptere.
  • Thunderbolt - Dette er en port, der er lidt mindre end en USB -port. Det vil have et lille lynikon trykt over det. Du skal bruge en Thunderbolt-til-HDMI-adapter for at oprette forbindelse til de fleste HDTV'er.
  • Mini DisplayPort - Denne port ser identisk ud med Thunderbolt -porten. Logoet er en lille æske med en streg på hver side.
  • Micro -DVI - Dette er en af de ældre porte, du kan støde på. Ikonet er det samme som Mini DisplayPort, men porten ligner en mindre USB -port.
Brug dit tv som computerskærm Trin 10
Brug dit tv som computerskærm Trin 10

Trin 2. Find inputporte på dit tv

De kan være placeret på bagsiden eller langs siden. De mest almindelige tv -inputporte er HDMI, DVI og VGA. Hvis du kan tilslutte HDMI-til-HDMI, skal du kun bruge et kabel til både video og lyd. For alle andre forbindelser skal du bruge et separat lydkabel.

Notér input -etiketten, så du let kan skifte fjernsynet til det senere

Brug dit tv som computerskærm Trin 11
Brug dit tv som computerskærm Trin 11

Trin 3. Hent den korrekte adapter (hvis det er nødvendigt)

Når du kender den port, din Mac har og den forbindelse, dit tv understøtter, kan du få den adapter, du har brug for.

  • Hvis din Mac har en HDMI -port, og dit tv har en HDMI -port, er alt, hvad du behøver, et standard HDMI -kabel.
  • Hvis dit tv understøtter HDMI, men din Mac har en Thunderbolt eller Mini DisplayPort, skal du bruge en Thunderbolt/Mini DisplayPort-til-HDMI-adapter.
Brug dit tv som computerskærm Trin 12
Brug dit tv som computerskærm Trin 12

Trin 4. Få det korrekte kabel

Når du har din adapter, kan du få det rigtige kabel. Hvis din adapter går til HDMI, skal du købe et hvilket som helst HDMI -kabel. Billige HDMI -kabler fungerer lige så godt som dyre. Hvis du tilslutter via DVI eller VGA, skal du bruge et lydkabel samt videokablet.

Brug dit tv som computerskærm Trin 13
Brug dit tv som computerskærm Trin 13

Trin 5. Tilslut din adapter til din Mac

Tilslut videoadapteren til skærmporten på din Mac.

Brug dit tv som computerskærm Trin 14
Brug dit tv som computerskærm Trin 14

Trin 6. Brug dit videokabel til at slutte din adapter til dit tv

Hvis både computeren og tv'et har HDMI -porte, skal du bare bruge et standard HDMI -kabel til at forbinde de to.

Hvis du ikke bruger HDMI til at oprette forbindelse til tv'et, skal du bruge et lydkabel for at få lyden fra din Mac til dit tv eller hjemmebiografsystem. Brug et 3,5 mm lydkabel til at slutte hovedtelefonstikket på din Mac til lydindgangsporten på dit tv eller receiver

Brug dit tv som computerskærm Trin 15
Brug dit tv som computerskærm Trin 15

Trin 7. Skift dit tv til den korrekte indgang

Vælg det input, som din computer er tilsluttet. Nogle fjernsyn kan have flere input af samme type at vælge imellem, så sørg for at vælge det rigtige.

I de fleste tilfælde udvides dit skrivebord automatisk til dit fjernsyns skærm

Brug dit tv som computerskærm Trin 16
Brug dit tv som computerskærm Trin 16

Trin 8. Klik på Apple -menuen på din Mac, og vælg "Systemindstillinger"

Brug dit tv som computerskærm Trin 17
Brug dit tv som computerskærm Trin 17

Trin 9. Vælg indstillingen "Skærme" i menuen Systemindstillinger

Brug dit tv som computerskærm Trin 18
Brug dit tv som computerskærm Trin 18

Trin 10. Vælg indstillingen "Bedst til ekstern skærm" på fanen "Skærm"

Dette optimerer din skærmopløsning til dit tilsluttede tv.

Brug dit tv som computerskærm Trin 19
Brug dit tv som computerskærm Trin 19

Trin 11. Klik på fanen "Arrangement"

Dette viser, hvordan dine to displays er orienteret i forhold til hinanden. Dette påvirker, hvordan din mus bevæger sig mellem skærme.

Brug dit tv som computerskærm Trin 20
Brug dit tv som computerskærm Trin 20

Trin 12. Træk den hvide menulinje fra computerens skærm til fjernsynet

Dette vil skifte din primære skærm til dit tv.

Brug dit tv som computerskærm Trin 21
Brug dit tv som computerskærm Trin 21

Trin 13. Vend tilbage til vinduet Systemindstillinger, og vælg "Lyd"

Vælg "HDMI" under fanen "Output", hvis du har tilsluttet via HDMI -kabel. Hvis du har tilsluttet via et andet kabel, skal du vælge lydkablet som kilde.

Anbefalede: