Sådan redigeres et Google -dokument (med billeder)

Indholdsfortegnelse:

Sådan redigeres et Google -dokument (med billeder)
Sådan redigeres et Google -dokument (med billeder)
Anonim

Med Google Docs kan du oprette onlinedokumenter (Docs, Sheets, Slides og Forms), dele sådanne dokumenter med kolleger og samarbejde om projekter, uanset hvor du er. Du kan også få adgang til disse dokumenter og nemt redigere dem fra dets websted og din mobilenhed.

Trin

Metode 1 af 2: Redigering af Google Doc på webstedet

Åbning af dokumentet

Rediger en Google Doc Trin 1
Rediger en Google Doc Trin 1

Trin 1. Log ind på Google Drev

Google -dokumenter gemmes på Google Drev, så det er her, du vil have adgang til dem. Åbn en ny webfane eller et vindue, besøg drive.google.com, og log ind med din Google -e -mail -adresse og adgangskode. Klik på "Log ind" for at fortsætte.

Rediger et Google Doc Trin 2
Rediger et Google Doc Trin 2

Trin 2. Vælg det dokument, der skal redigeres

En liste over alle dokumenter, der er gemt på dit Google Drev, vises i midten af siden. Rul gennem listen, og dobbeltklik på dokumentet for at åbne det.

  • Alternativt kan du søge efter dokumentet i stedet for at rulle gennem listen. Brug søgefeltet øverst på siden. Skriv navnet på dokumentet, og klik på den blå "Søg" -knap foran boksen. Dit dokument vil derefter blive returneret. Dobbeltklik på den for at åbne den.
  • Hvis du vil uploade et dokument, der ikke er oprettet i Google Doc (f.eks. Et MS Word -dokument), skal du bare uploade det til Google Drev. Når den er uploadet, skal du højreklikke på dokumentet og åbne som "Google Document".
Rediger et Google Doc Trin 3
Rediger et Google Doc Trin 3

Trin 3. Start redigering

Placer markøren til det punkt, hvor du vil redigere, og foretag derefter ændringerne. Fortsæt til det næste afsnit om "Redigering af dokumentet" for at få oplysninger om, hvad du kan redigere i Google Docs. På et Google Doc kan du redigere meget, herunder tilføjelse af nyt indhold, sletning af nogle oplysninger, ændring af skrifttype/størrelse, indsætning af billede, mellemrum og endda tilføjelse af afsnit til dit dokument.

Redigering af dokumentet

Rediger et Google Doc Trin 4
Rediger et Google Doc Trin 4

Trin 1. Tilføj og slet indhold

Placer markøren, og indtast det indhold, du vil tilføje. Alle oplysninger, du skriver, føjes automatisk til Google Doc.

Hvis du vil slette indhold fra et Google -dokument, skal du placere markøren foran indholdet, der skal slettes, og derefter trykke på Tilbage -tasten på tastaturet for at slette de pågældende oplysninger

Rediger en Google Doc Trin 5
Rediger en Google Doc Trin 5

Trin 2. Skift skrifttype og tekst

Vælg alt i Google Doc ved at trykke på CTRL (eller CMD i Mac) + A på dit tastatur. Alternativt kan du gå til fanen Rediger i menulinjen øverst og derefter klikke på "Vælg alle".

  • Ændring af skrifttype-Gå til værktøjslinjen øverst, og klik på rullemenuen skrifttype. En liste over forskellige skrifttyper falder ned. Klik på den, du vil bruge på dokumentet, og ændringerne foretages automatisk i den markerede tekst.
  • Ændring af skrifttypestørrelse-Mens alle tegn er markeret, skal du tage musen og klikke på rullelisten i skriftstørrelsen på værktøjslinjen. Vælg den skriftstørrelse, du vil bruge til din tekst. En skriftstørrelse på mindst 12 anbefales til officielle dokumenter.
Rediger et Google Doc Trin 6
Rediger et Google Doc Trin 6

Trin 3. Indsæt billeder

Placer markøren på det punkt, du vil tilføje billedet, og klik derefter på fanen Indsæt øverst. En menu vil falde ned; vælg "Billede" fra indstillingerne.

Brug den filudforsker, der vises, til at navigere gennem dine mapper og finde det billede, du vil indsætte. Når du har fundet den, skal du dobbeltklikke på billedfilen for at uploade og indsætte den i dokumentet

Rediger et Google Doc Trin 7
Rediger et Google Doc Trin 7

Trin 4. Juster afstanden

Vælg alle tegn i Google Doc ved at trykke på CTRL (eller CMD i Mac) + A på dit tastatur. Alternativt kan du gå til fanen Rediger i menulinjen øverst og derefter klikke på "Vælg alle".

  • Gå til fanen Afstand på værktøjslinjen. Fanen er repræsenteret af 5 vandrette linjer. Klik på den for at se muligheder under afstand.
  • Angiv den afstand, du foretrækker. Afstand kan være enkelt, dobbelt, 1,5, eller du kan angive en tilpasset afstandsværdi. Klik på din foretrukne afstand på listen. For at tilpasse afstanden skal du klikke på "Tilpas afstand" i bunden af listen. Der vises en tekstboks. Indtast værdien for den tilpassede afstand, og klik derefter på "Anvend". En afstand på 1,5 anbefales til officielle dokumenter.
Rediger et Google Doc Trin 8
Rediger et Google Doc Trin 8

Trin 5. Gør din tekst fed, understreget eller kursiv

Fremhæv den tekst, du vil fremhæve. Klik i begyndelsen af teksten, hold nede og flyt musen til slutningen af den tekst, du vil markere.

  • Til fremhævet tekst, skal du trykke på CTRL (eller CMD i Mac) + B på dit tastatur. Alternativt kan du klikke på ikonet Fed på redigeringsværktøjslinjen, repræsenteret af a B.
  • For at kursivere tekst, skal du trykke på CTRL (eller CMD i Mac) + I på dit tastatur. Alternativt kan du klikke på ikonet Kursiv på redigeringsværktøjslinjen, repræsenteret af en jeg
  • For at understrege tekst skal du trykke på CTRL (eller CMD i Mac) + U på dit tastatur. Alternativt kan du klikke på ikonet Understreg på redigeringsværktøjslinjen, repræsenteret af a U.
Rediger et Google Doc Trin 9
Rediger et Google Doc Trin 9

Trin 6. Tilføj et link

Et link etablerer en forbindelse til en anden webside. For at tilføje et link skal du trykke på CTRL (eller CMD i Mac) + K på dit tastatur. Alternativt kan du klikke på menuen Indsæt og vælge "Link" -indstillingen.

Der vises en pop op-boks med to tekstfelter. I det første felt skal du skrive beskrivelsen af linket, og i det andet felt skal du indtaste kildeadressen, f.eks. "Https://www.google.com" Klik derefter på "Apply", tilføj linket

Rediger en Google Doc Trin 10
Rediger en Google Doc Trin 10

Trin 7. Juster afsnitsjusteringen (Venstre, Midt, Højre eller Retfærdiggør)

Fremhæv det afsnit, du vil justere først.

  • For at justere afsnittet til venstre skal du trykke på CTRL (eller CMD i Mac) + Shift + L. Alternativt kan du klikke på ikonet til venstre justering på redigeringsværktøjslinjen, repræsenteret af seks vandrette linjer. Disse linjer er justeret (ensartet) fra venstre.
  • For at justere et afsnit til højre skal du trykke på CTRL (eller CMD i Mac) + Shift + R. Alternativt kan du klikke på det højre justeringsikon på redigeringsværktøjslinjen, repræsenteret af seks vandrette linjer justeret fra højre.
  • For at justere et afsnit til midten skal du trykke på CTRL (eller CMD i Mac) + Shift + E. Alternativt kan du klikke på ikonet for midterjustering på redigeringsværktøjslinjen, repræsenteret af seks vandrette linjer, der er justeret i midten.
  • For at retfærdiggøre et afsnit skal du trykke på CTRL (eller CMD i Mac) + Shift + J. Alternativt kan du klikke på ikonet for justering af justering på redigeringsværktøjslinjen repræsenteret af seks vandrette linjer. Disse linjer på både venstre og højre side er ensartede.
Rediger et Google Doc Trin 11
Rediger et Google Doc Trin 11

Trin 8. Juster fordybningen

Fremhæv den tekst, du vil indrykke først, og tryk derefter på CTRL (eller CMD i Mac) + [for at reducere din indrykning, eller CTRL (eller CMD i Mac) +] for at øge indrykningen til den markerede tekst.

Alternativt kan du bruge indrykningsikonerne på redigeringsværktøjslinjen, repræsenteret af seks vandrette linjer med en pil fra venstre ende. Ikonet for at øge indrykningen har et pilehoved, der peger fremad, og for at reducere indrykning har et pilehoved, der peger bagud

Rediger en Google Doc Trin 12
Rediger en Google Doc Trin 12

Trin 9. Tilføj kugler

Placer markøren i starten af den tekst, du vil tilføje punkter. Tryk på CTRL (eller CMD i Mac) + Shift + 8. Alternativt kan du klikke på punkttegnet på værktøjslinjen. Dette ikon er repræsenteret med tre prikker med en linje, der kommer ud af hver enkelt til højre.

Rediger en Google Doc Trin 13
Rediger en Google Doc Trin 13

Trin 10. Tilføj en nummereret liste

Placer markøren i starten af den tekst, du vil tilføje tal til. Tryk på CTRL (eller CMD i Mac) + Shift + 7. Alternativt kan du klikke på nummereringsikonet på værktøjslinjen. Dette ikon er repræsenteret med tallene 1, 2 og 3 med linjer, der kommer ud fra hver enkelt.

Metode 2 af 2: Redigering af Google Docs på din mobilenhed

Åbning af et dokument

Rediger en Google Doc Trin 14
Rediger en Google Doc Trin 14

Trin 1. Start Google Docs App

Gå til apps -menuen på din mobilenhed, og tryk på ikonet Google Docs for at åbne appen. Hvis du ikke har appen installeret på din telefon, skal du besøge din respektive butik og downloade appen gratis.

Rediger en Google Doc Trin 15
Rediger en Google Doc Trin 15

Trin 2. Vælg det dokument, der skal redigeres

Når appen startes, leder den dig til skærmen med alle dine Google -dokumenter. Rul gennem listen, og tryk på det dokument, du vil åbne. Dokumentet udvides og åbnes.

Rediger en Google Doc Trin 16
Rediger en Google Doc Trin 16

Trin 3. Tryk på knappen "Redigering" nederst i dokumentet

Denne knap er repræsenteret af et blyantikon. Tryk på denne knap for at redigere dokumentet. Når du trykker på det, dukker tastaturet på din mobilenhed op, så du kan foretage ændringer.

Rediger en Google Doc Trin 17
Rediger en Google Doc Trin 17

Trin 4. Start redigering af dokumentet

Tryk på det punkt, hvor du vil foretage ændringerne og redigere dit dokument korrekt. Der er mange redigeringsværktøjer, du kan bruge, som er blevet beskrevet nærmere i det næste afsnit. De ændringer, du foretager, gemmes automatisk. Når du er færdig, skal du trykke på tilbage -knappen på din enhed for at gå tilbage til startskærmen i Google Docs.

Redigering af dokumentet

Rediger en Google Doc Trin 18
Rediger en Google Doc Trin 18

Trin 1. Tilføj og slet indhold

Hvis du vil føje indhold til et Google Doc, skal du trykke på den placering, du vil redigere. Når du trykker på placeringen, vises enhedens tastatur. Brug den til at skrive ny tekst eller redigere eksisterende tekst.

For at slette indhold fra et Google -dokument skal du trykke på den nøjagtige placering, du vil slette, og derefter trykke på tilbagetasten på telefonens tastatur for at slette de pågældende oplysninger

Rediger en Google Doc Trin 19
Rediger en Google Doc Trin 19

Trin 2. Skift skrifttype og tekst

Langt tryk på din skærm, indtil indstillinger dukker op. Tryk på "Vælg alle" for at vælge tegnene i dokumentet. Tryk på menufanen øverst til højre på skærmen og repræsenteres af tre korte linjer. Du bliver nu dirigeret til en skærm med flere muligheder for redigering af dokumentet.

  • Ændring af skrifttype-Tryk på skrifttypeindstillingen fra listen, og vælg din foretrukne skrifttype ved at trykke på den. Populære skrifttyper her inkluderer Times New Roman, Arial, Verdana og Calibri.
  • Ændring af skrifttypestørrelse-Tryk på størrelsesindstillingen, og vælg derefter din foretrukne skrifttypestørrelse blandt de angivne muligheder. Skriftstørrelse på mindst 12 anbefales til officielle dokumenter.
Rediger en Google Doc Trin 20
Rediger en Google Doc Trin 20

Trin 3. Juster afstanden

Vælg alle tegn i dokumentet, og åbn derefter fanen Menu øverst.

Gå til indstillingen "Linjeafstand". For at øge afstanden skal du trykke på pilen, der peger opad, og for at reducere, trykke på den anden pil, der peger nedad

Rediger et Google Doc Trin 21
Rediger et Google Doc Trin 21

Trin 4. Tilføj kugler

Placer markøren i starten af den tekst, du vil tilføje kugler ved at trykke på den nøjagtige placering på dokumentet. Åbn fanen Menu øverst.

Tryk på kugleikonet, repræsenteret af tre prikker med linjer, der kommer ud af hver enkelt, for at tilføje kugler til det valgte område

Rediger et Google Doc Trin 22
Rediger et Google Doc Trin 22

Trin 5. Tilføj en nummereret liste

Placer markøren i starten af den tekst, du vil tilføje kugler ved at trykke på den nøjagtige placering på dokumentet. Åbn derefter fanen Menu øverst.

Tryk på nummereringsikonet, repræsenteret ved tallene 1, 2 og 3 med linjer, der kommer ud af hver, for at tilføje nummerering til dokumentet

Rediger et Google Doc Trin 23
Rediger et Google Doc Trin 23

Trin 6. Gør din tekst fed, understreget eller kursiv

Tryk længe på den tekst, du vil ændre for at markere den, og åbn derefter fanen Menu øverst.

  • Til fremhævet tekst, skal du trykke på det fede ikon, der er repræsenteret med a B.
  • For at kursivere tekst skal du trykke på ikonet Kursiv, der er repræsenteret af en jeg.
  • For at understrege tekst skal du trykke på det understregede ikon, der er repræsenteret med a U.

Anbefalede: