4 måder at deltage i flyveskolen på

Indholdsfortegnelse:

4 måder at deltage i flyveskolen på
4 måder at deltage i flyveskolen på

Video: 4 måder at deltage i flyveskolen på

Video: 4 måder at deltage i flyveskolen på
Video: How to Replace a Circuit Breaker | Quick and Simple Step-by-Step Process 2024, Kan
Anonim

At blive en kommerciel eller privat pilot kræver dedikation, penge og hundredvis af timers hårdt arbejde. Heldigvis er der en række forskellige veje, du kan gå som potentiel pilot for at nå dine mål. Hvis du vil gå i skole på fuld tid og få dit piloterlicens så hurtigt som muligt, kan du tilmelde dig en del 141-skole eller et flyselskabskadetprogram. Hvis du vil beholde et job, mens du går på flyveskole, kan du gå på en del 61 -skole for at bevare fleksibiliteten. En anden måde at få flyvetræning på er at afslutte militærtjeneste.

Trin

Metode 1 af 4: Valg af en del 141 -skole

Gå på flyveskole trin 1
Gå på flyveskole trin 1

Trin 1. Vælg en del 141 -skole for at afslutte din træning hurtigt og effektivt

Denne type skole er generelt forbeholdt folk, der kan gå på flyveskole på fuld tid og har til hensigt at gøre en karriere ved at flyve. Del 141 skoler bruger alle den samme læreplan og har en hurtig, stiv struktur for at få eleverne certificeret.

Fordelen ved at tilmelde dig en del 141 -skole er, at du kan afslutte uddannelsen inden for 1 år afhængigt af, hvor godt du klarer dig i programmet

Advarsel: Tidsplanen er ufleksibel, så du har højst sandsynligt ikke tid til at arbejde et andet job ved siden af.

Gå på flyveskole trin 2
Gå på flyveskole trin 2

Trin 2. Vælg en del 141 -skole, hvis du har fordele ved GI Bill

Hvis du har GI Bill -fordele, kan du bruge dem til at betale for en god portion flyveskole. Du kan betale for 60% af flyvetræningen gennem fordelene og spare tusindvis af dollars i processen.

Du kan ikke betale for en del 61 -skole med økonomisk støtte fra regeringen

Gå på flyveskole trin 3
Gå på flyveskole trin 3

Trin 3. Gennemfør 190 timers flyvetræning i et skolegodkendt fly

Del 141 -skoler har flere restriktioner end del 61 -skoler og følger deres pensum til et T. Du skal mindst flyve i 55 timer med en instruktør samt mindst 65 timers flyvning alene.

En del 141 -skole kan kun give dig kredit for 25% af de timer, du kompilerer uden for skolen. Derfor er det vigtigt at flyve i et skolegodkendt fly

Gå på flyveskole trin 4
Gå på flyveskole trin 4

Trin 4. Tag prøver på stedet for at tage eksamen fra del 141-skolen

Del 141 skolens tilbud på stedet test og strukturerede klasseskemaer. Klasserne er forelæsningsbaserede, og efter at have gået til undervisningen i 3 dage om ugen kan du tage FAA-licensprøver for at komme igennem programmet. På en del 141 -skole vil instruktører altid være klar og klar til at hjælpe.

Disse centre har computerlaboratorier til testudtagning samt lufthavnsfaciliteter

Metode 2 af 4: Valg af en del 61 -skole

Gå på flyveskole trin 5
Gå på flyveskole trin 5

Trin 1. Vælg en del 61 -skole for at opretholde en fleksibel tidsplan

Del 61 skoler er for folk, der ønsker at lære at blive pilot, mens de også arbejder i et separat job. Disse mindre skoler giver dig mulighed for at sætte dit eget tempo og lære materialet på din egen måde. Du kan træne omkring dit andet job og bruge mere tid på at fokusere på bestemte områder på flyveskolen efter behov.

Afhængigt af hvor hurtigt du bevæger dig gennem materialet, kan del 61 -skoler tage år at gennemføre

Tip: Del 61-skoler lader dig lave grundskoleuddannelse gennem online, selvstudiekurser. På denne måde kan du lære materialet i din egen hastighed fra dit eget hjem.

Gå på flyveskole trin 6
Gå på flyveskole trin 6

Trin 2. Tag kurser i del 61 i dit eget tempo

Du kan tage alle del 61 -klasser online og slå materialet ud med din egen hastighed. Der er ikke et grundskolekrav, hvilket betyder, at du kan studere oplysningerne derhjemme.

Du kan også arbejde med en privat instruktør for at gå over materialet. På en del 61 -skole er det ikke, hvordan du lærer informationen, det er, at du lærer det godt

Gå på flyveskole trin 7
Gå på flyveskole trin 7

Trin 3. Tjen flyvetimer uden for skolen

En del af en del 61 -skolens fleksibilitet er, at du kan flyve forskellige fly og lægge disse timer mod din total. Når det er sagt, kræver del 61 -skoler flere timer end del 141 -skoler. For en privat certificering har du brug for mindst 40 timer i luften. For en kommerciel certificering har du brug for 250 timers flyvning.

Forvent at bruge meget mere tid i luften end minimumskravet. Du skal bruge de ekstra timer for at blive så komfortabel som muligt med flyene

Gå på flyveskole trin 8
Gå på flyveskole trin 8

Trin 4. Vælg din egen flyveinstruktør

Del 61 skoler giver dig mulighed for at vælge din egen flyveinstruktør til at fuldføre uddannelsen. Hvis du kender nogen i feltet, skal du kontakte dem og spørge, om de har tid til at træne dig. Del 141 skoler har allerede fakulteter på plads, så du ville ikke have den samme fleksibilitet, når det kommer til at vælge din instruktør.

Uafhængige flyinstruktører kan være svære at finde, hvis du ikke allerede kender nogen. Hvis du har problemer med at finde en instruktør, skal du tale med din skole for at se, om de har nogen kontakter

Metode 3 af 4: Valg af et flyselskabskadetprogram

Deltag i flyveskole Trin 9
Deltag i flyveskole Trin 9

Trin 1. Tilmeld dig JetBlues flyselskabskadetprogram, hvis du har nul erfaring

Nogle flyselskaber tilbyder kadetprogrammer til selv at uddanne potentielle piloter. JetBlue har for eksempel et program kaldet Gateway Select, som tager folk med nul erfaring og lærer dem, hvordan de skal være pilot om 4 år. Den bedste del af denne skolegang er, at JetBlue tilbyder job som første betjente til de mennesker, der gennemfører programmet. Du skal være mindst 19 år gammel for at tilmelde dig programmet.

  • Denne rute er dyrere end del 141 eller del 61 skoler. De samlede omkostninger ved JetBlues program er $ 125.000, - som dækker undervisning, indkvartering, transport og forsyninger.
  • Du kan betale for denne slags skole i månedlige rater. Spørg flyselskabet, om du er berettiget til økonomisk bistand, som nogle programmer giver.

Krav til flyselskabskadetprogrammer

Læs, skriv og tal engelsk

Har et gymnasium eller GED

Har et gyldigt pas

Få lovligt lov til at arbejde i Amerika

Kunne få en lægeerklæring fra en FAA-godkendt læge

Gå på flyveskole trin 10
Gå på flyveskole trin 10

Trin 2. Vælg American Airlines’Cadet Academy for at få dit FAA -certifikat

Dette program giver praktikanter de værktøjer, de har brug for for at få et FAA -certifikat og en flyvepilotvurdering, som begge er afgørende for at få et job på dette område. Kandidater skal bestå et baggrundstjek og være 21 år eller ældre ved uddannelsens afslutning. Det koster mellem $ 72, 000 - $ 99, 000 at gå igennem dette program, men der er fordele ved tilmelding. Hvis du for eksempel afslutter programmet, er du garanteret en jobsamtale med American Airlines’3 regionale luftfartsselskaber.

  • American Airlines foretrækker kandidater med en universitetsgrad.
  • Finansiel bistand er tilgængelig for udvalgte kandidater.
Deltag i flyveskole Trin 11
Deltag i flyveskole Trin 11

Trin 3. Tag et grundkursus for at få et overblik over jobbet

I løbet af den første fase af din uddannelse får du et overblik over flyselskabet, og hvordan det er at være en professionel pilot. Du vil blande akademisk klassearbejde med praktiske oplevelser.

  • Træning foregår ét bestemt sted. Hvis du vil gå denne rute, skal du flytte for at fuldføre programmet.
  • Omkostningerne til mad, transport og logi er alle en del af prisen.
Gå på flyveskole Trin 12
Gå på flyveskole Trin 12

Trin 4. Afslut primær uddannelse for at optjene flere certifikater

Denne del af uddannelsen vil tage omkring 45 uger at gennemføre. Når du er færdig, har du optjent dit Private Pilot Certificate, Instrument Rating og Multi-Engine Commercial Certificate. Der er også et klasseværelseselement til denne del af programmet. Du lærer vigtige begreber som trussel- og fejlhåndtering samt besætnings- og ressourcehåndtering.

  • Hvis du går gennem JetBlue, tager du til Arizona for at træne på CAE Oxford Aviation Academy.
  • Du får logi, et ugentligt madstipendium og uddannelsesmateriale. Alle er inkluderet i programmets startomkostninger.
Gå på flyveskole Trin 13
Gå på flyveskole Trin 13

Trin 5. Gennemfør en praktikplads hos et regionalt flyselskab

I løbet af denne praktik vil din mentor give råd og støtte. Du kommer også til at lære af arbejdende piloter i et regionalt flyselskab og skygge dem dagligt. Praktikken dækker alt fra flyvedligeholdelse til flyveinstruktion.

Kom klar med spørgsmål. Piloterne er der for at sikre, at du er så behagelig som muligt

Metode 4 af 4: Få flyvetræning gennem militærtjeneste

Gå på flyveskole Trin 14
Gå på flyveskole Trin 14

Trin 1. Få en bachelorgrad for at blive pilot i luftvåben eller flåde

Du skal bruge en bachelorgrad fra et universitet for at blive pilot efter-militærtjeneste. Det anbefales, at du får en uddannelse i en luftfartsrelateret disciplin.

Luftfartsrelaterede grader omfatter luftfartsvedligeholdelsesstyring, luftfartsteknik og fly- og lufthavnsforvaltning

Gå på flyveskole Trin 15
Gå på flyveskole Trin 15

Trin 2. Bliv en kommissær til at blive valgt til pilotuddannelse

Der er 3 måder at blive kommissær på. Du kan deltage i ROTC -programmet på din skole, gå til Navy's Officer Candidate School eller Officer Training School ved Air Force eller tage eksamen fra U. S. Naval Academy eller Air Force Academy.

At blive kommissær betyder ikke automatisk, at du er valgt til pilotuddannelse. Du skal også fuldføre andre krav

Gå på flyveskole Trin 16
Gå på flyveskole Trin 16

Trin 3. Bestå fysiske, psykologiske og egnethedstest

Du bliver nødt til at bestå en række tests for at blive valgt til flyvetræning. Disse eksamener vil teste din fysiske udholdenhed og mentale smidighed. De vil også teste din viden om luftfart.

Du skal vide ting som luftfartens historie, hvordan forskellige fly fungerer, og hvad du skal gøre i en nødsituation

Advarsel: Du bliver nødt til at forpligte dig til et par års service for at blive pilot på denne måde. Sørg for, at du er villig til at opfylde disse krav.

Gå på flyveskole Trin 17
Gå på flyveskole Trin 17

Trin 4. Ansøg om et studenterpilotcertifikat for at komme ind på flyveskolen

Hvis du er mindst 16 og flydende engelsk, er du berettiget til certifikatet. For at begynde, indsend din ansøgning online på IACRAs websted. Aftal derefter et møde med en certificeret flyveinstruktør, så de kan bekræfte din alder og flydende. Når du er færdig med dette, får du et certifikat med posten fra FAA Airman Certification -filialen om cirka 3 uger.

Studentpilotcertifikater udløber ikke, så du behøver kun at udføre dette trin en gang

Gå på flyveskole Trin 18
Gå på flyveskole Trin 18

Trin 5. Få en førsteklasses lægeerklæring fra en AME

AME står for Aviation Medical Examiner. Disse FAA-godkendte læger har en dyb forståelse for de fysiologiske aspekter ved flyvning. Når du har tilmeldt dig en eksamen, vil AME spørge dig om din sundhedshistorie og udføre test på dit syn, koordination og hørelse. Hvis alt tjekker ud, vil AME bekræfte dig som flyveegnet.

  • Du kan søge efter AME’er i dit område ved at gå til FAA’s websted.
  • Et førsteklasses certifikat er påkrævet for flyselskaber. Hvis du er under 40, forbliver dit certifikat gyldigt i 1 år. Hvis du er over 40 år, skal du forny certifikatet hver 6. måned.
Gå på flyveskole Trin 19
Gå på flyveskole Trin 19

Trin 6. Få et referencebrev fra en kommandant

Det sidste krav for at komme ind på flyveskolen gennem militær uddannelse er at få et anbefalingsbrev fra en nuværende eller tidligere kommandant. Du kan også få et referencebrev fra en tidligere professor.

Du kan også få et referencebrev fra en tidligere vejleder eller leder

Gå på flyveskole trin 20
Gå på flyveskole trin 20

Trin 7. Deltag i programmet Forces to Flyers for at blive en kommerciel pilot

For at opveje manglen på erhvervspiloter har Transportministeriet implementeret et accelereret program for at hjælpe veteraner med at blive kommercielle piloter i løbet af få måneder. Når du har et studenterpilotcertifikat, et førsteklasses lægeerklæring og et referencebrev, kan du ansøge om dette program.

Hvis du er berettiget til GI -regningen og ikke allerede er en licenseret privat pilot, kan du gøre dette program gratis. Hvis du ikke er berettiget til GI -regningen, skal du betale $ 13.526 ud af lommen

Deltag i flyveskole Trin 21
Deltag i flyveskole Trin 21

Trin 8. Ansøg hos Forces to Flyers -skolen nærmest dig

Der er 4 skoler i USA, der tilbyder dette program: Leading Edge Aviation i Bend, Oregon; CTI Professional Flight Training i Millington, Tennessee; U. S. Aviation Group i Denton, Texas; og CTI Professional Flight Training i Fort Lauderdale, Florida. Der er begrænsede pladser til dette program, så gå til Department of Transportation's Forces to Flyers -websted for at tilmelde dig.

Nogle studerende har gennemført dette program på så få som 4 måneder. Hvis du skal flytte, skal du kun gøre det i et par måneder

Gå på flyveskole Trin 22
Gå på flyveskole Trin 22

Trin 9. Tjen certifikater og ratings for at blive en kommerciel pilot

I løbet af programmet blander du akademisk kursusarbejde med praktiske oplevelser for at optjene flere certifikater og ratings. Du får dit Private Pilot Certificate, Instrument Rating, Commercial Pilot Certificate, Multi-Engine Rating, Certified Flight Instructor Certificate og CFI-Instrument Certificate.

Anbefalede: