Sådan spiller du Facebook -spil på en iPad: 13 trin (med billeder)

Indholdsfortegnelse:

Sådan spiller du Facebook -spil på en iPad: 13 trin (med billeder)
Sådan spiller du Facebook -spil på en iPad: 13 trin (med billeder)

Video: Sådan spiller du Facebook -spil på en iPad: 13 trin (med billeder)

Video: Sådan spiller du Facebook -spil på en iPad: 13 trin (med billeder)
Video: 24 HOUR AMUSEMENT PARK CHALLENGE *Instagram Controls* 2024, April
Anonim

Hvert spil, der er tilgængeligt på Facebook, er udviklet til at blive understøttet af Flash player. Det gør animationen af spillene flydende, men alligevel let nok til, at du kan afspille den i en webbrowser på din computer. På den anden side er det et andet emne at spille Facebook -spil på en iOS -enhed, da iOS -enheder som iPad ikke understøtter Flash -afspiller. Men bare rolig, for der er få metoder, du kan anvende til at spille dine foretrukne Facebook -spil på din iPad.

Trin

Metode 1 af 2: Installation af iPad -versionen af Facebook -spillet

Spil Facebook -spil på en iPad Trin 1
Spil Facebook -spil på en iPad Trin 1

Trin 1. Åbn App Store

For at kunne understøtte det enorme antal iPad -brugere gør Facebook -spiludviklere det til et punkt at oprette en separat iOS -version af deres produkter, så spillerne ikke er begrænset til computere alene. Tryk på App Store -ikonet fra startskærmen på din iPad for at starte og se alle de tilgængelige applikationer, der kan installeres på din iOS -enhed.

Spil Facebook -spil på en iPad Trin 2
Spil Facebook -spil på en iPad Trin 2

Trin 2. Kig efter iPad -versionen af spillet

Indtast navnet på det Facebook -spil, du spiller, i søgefeltet øverst på App Store -skærmen, og tryk på Enter -knappen på dit tastatur. IPad -versionen af spillet skal straks vises øverst på resultatlisten.

  • Eksempler på Facebook -spil, der er tilgængelige i App Store, er dem, der er udviklet af King, som Candy Crush Saga.
  • Husk dog, at kompatibiliteten mellem iPad -versionen af Facebook -spillet varierer fra en app til en anden. Hvis en iPad -version ikke vises på dit søgeresultat, er appen ikke kompatibel med din enhed, eller udviklerne har muligvis ikke en version til din enhed. Hvis dette er tilfældet, kan du nu springe hele denne metode over og fortsætte til den næste nedenfor.
Spil Facebook -spil på en iPad Trin 3
Spil Facebook -spil på en iPad Trin 3

Trin 3. Installer appen

Tryk på knappen "Installer" ved siden af titlen på den iPad -app, du vil have, og den downloades og installeres automatisk på din iOS -tablet. Installationsprocessen kan tage fra så få sekunder som op til flere minutter afhængigt af størrelsen på den app, du downloader, og hastigheden på din internetforbindelse.

Når appen er blevet downloadet og installeret på din enhed, skal du trykke på ikonet fra startskærmen på din iPad for at starte den

Spil Facebook -spil på en iPad Trin 4
Spil Facebook -spil på en iPad Trin 4

Trin 4. Log ind på din Facebook -konto

Hver iPad -version af en Facebook -app kræver, at du logger ind på din Facebook -konto. Dette er for at spillet kan hente alle fremskridt eller data, du aktuelt har med webbrowserversionen. Hvis du ikke har spillet spillet endnu i en webbrowser, skal du stadig logge ind på din Facebook -konto, så eventuelle fremskridt, du gør på iPad -versionen, automatisk synkroniseres.

  • For at logge ind på din Facebook -konto skal du blot indtaste din kontos e -mailadresse og adgangskode i det medfølgende tekstfelt og trykke på "Log på" for at linke spillet til din Facebook -konto. Du behøver kun at logge ind på din Facebook -konto én gang i løbet af den første gang du spiller spillet.
  • Hvis du allerede har Facebook -appen installeret på din iPad, viser nogle spil -apps kun en knap "Opret forbindelse/log ind med Facebook" i stedet for et e -mail- og kodeordstekstfelt. Tryk på denne knap, og appen henter automatisk dine loginoplysninger fra Facebook -appen og logger dig straks ind.
Spil Facebook -spil på en iPad Trin 5
Spil Facebook -spil på en iPad Trin 5

Trin 5. Spil spillet

Efter at have logget ind, skal du automatisk blive dirigeret til den normale eller sædvanlige spilskærm i det Facebook -spil, du spiller, og du kan starte spillet.

Når du er færdig med at spille, skal du blot trykke på knappen Hjem på din iPad for at afslutte spillet. Eventuelle fremskridt, du har gjort med spillet, synkroniseres automatisk (ingen manuel mulighed) med din Facebook -konto, mens du spiller spillet, mens du har forbindelse til internettet, eller næste gang din iPad opretter forbindelse til netværket, hvis iPad -versionen af Facebook spillet har en offline spiltilstand

Metode 2 af 2: Installation af en tredjepartsbrowser med Flash

Spil Facebook -spil på en iPad Trin 6
Spil Facebook -spil på en iPad Trin 6

Trin 1. Start App Store

Tryk på App Store -ikonet fra startskærmen på din iPad for at begynde.

Spil Facebook -spil på en iPad Trin 7
Spil Facebook -spil på en iPad Trin 7

Trin 2. Kig efter Photon Flash Player i App Store

Indtast "Photon Flash Player" i søgefeltet øverst på App Store -skærmen, og tryk på Enter -knappen på dit tastatur. Den korrekte app skal straks vises øverst på resultatlisten.

I øjeblikket er Photon webbrowser den eneste tredjeparts webbrowser-app, der kan installeres på iPad

Spil Facebook -spil på en iPad Trin 8
Spil Facebook -spil på en iPad Trin 8

Trin 3. Installer appen

Tryk på knappen "Installer" ved siden af titlen på Photon -appen, og den downloades og installeres automatisk på din iOS -tablet. Installationsprocessen ville tage fra så få sekunder som op til flere minutter, afhængigt af størrelsen på den app, du downloader, og hastigheden på din internetforbindelse.

Spil Facebook -spil på en iPad Trin 9
Spil Facebook -spil på en iPad Trin 9

Trin 4. Åbn Photon

Tryk på ikonet fra din startskærm for at åbne appen. Photon ligner og fungerer stort set som enhver iPad-webbrowser eller Safari, den eneste forskel er, at den har en indbygget Flash-afspiller indeni, så du kan afspille eller se Flash-baseret medieindhold på internettet.

Spil Facebook -spil på en iPad Trin 10
Spil Facebook -spil på en iPad Trin 10

Trin 5. Gå til Facebook

Indtast webstedets adresse i adressetekstfeltet øverst på Photon -appskærmen, og tryk på Enter -knappen på dit tastatur for at besøge siden.

Spil Facebook -spil på en iPad Trin 11
Spil Facebook -spil på en iPad Trin 11

Trin 6. Log ind

Indtast din Facebook -e -mail -adresse og adgangskode på login -siden for at logge ind på din konto. Facebook -siden vil se ud, som den ville se ud, når den blev set på en computerwebbrowser, så den er meget let at navigere igennem.

Spil Facebook -spil på en iPad Trin 12
Spil Facebook -spil på en iPad Trin 12

Trin 7. Spil dit Facebook -spil

Tryk på navnet på det spil, du vil spille, fra venstre menupanel på din Facebook -konto, eller åbn det ved at skrive navnet på søgetekstfeltet øverst på Facebook -siden for at begynde at spille. Spillet indlæses uformelt, som det ville på en computers webbrowser, og du kan spille det normalt, som du ville gøre på en stationær eller bærbar computer.

Spil Facebook -spil på en iPad Trin 13
Spil Facebook -spil på en iPad Trin 13

Trin 8. Afslut fotonet

Når du er færdig med at spille, skal du trykke på knappen Hjem på din iPad for at afslutte appen. Eventuelle fremskridt, du har gjort, skal automatisk gemmes på din Facebook -konto, ligesom hvis du spiller spillet på en computerwebbrowser.

Anbefalede: