Sådan omdøber du et drev: 7 trin (med billeder)

Indholdsfortegnelse:

Sådan omdøber du et drev: 7 trin (med billeder)
Sådan omdøber du et drev: 7 trin (med billeder)

Video: Sådan omdøber du et drev: 7 trin (med billeder)

Video: Sådan omdøber du et drev: 7 trin (med billeder)
Video: Sådan designer du selv dine apps og widgets!! 2024, April
Anonim

Drevbogstaver bruges almindeligvis som organisatoriske værktøjer til at identificere lagermængder efter den type data, der er gemt på dem. Lagermængder kan omarrangeres ved at tildele forskellige drevbogstaver, så de passer til brugerens behov. Tildeling af et nyt drevbogstav kan udføres i et par enkle trin, uanset platformen eller det installerede operativsystem. Denne artikel indeholder trin-for-trin instruktioner om, hvordan du fjerner, tildeler eller omdøber et drev i enhver version af Windows eller Mac OS X.

Trin

Metode 1 af 2: Tildel et nyt drevbogstav eller omdøb et drev i enhver version af Windows

Omdøb et drev Trin 1
Omdøb et drev Trin 1

Trin 1. Adgang til vindues diskhåndteringsfunktion

Åbn kontrolpanelet fra startmenuen, og skift om nødvendigt til standardvisningen ved at klikke på "Kontrolpanelhjem" i øverste venstre hjørne.

Vælg indstillingen "Ydelse og vedligeholdelse", og klik på linket til "Administrative værktøjer". Dobbeltklik på ikonet "Computer Management Option", og vælg "Disk Management" fra de muligheder, der er angivet i panelet til venstre

Omdøb et drev Trin 2
Omdøb et drev Trin 2

Trin 2. Find den lydstyrke, drev eller partition, der skal omdøbes fra listen over tilgængelige muligheder

Højreklik på lydstyrken, og vælg "Skift drevbogstav" eller "Stier" i rullemenuen.

Omdøb et drev Trin 3
Omdøb et drev Trin 3

Trin 3. Fjern drevbogstavet og stien

Klik på knappen "Fjern" for at fjerne drevbogstavet og stien, og klik på "ja", når du bliver bedt om det i bekræftelsesdialogboksen

Omdøb et drev Trin 4
Omdøb et drev Trin 4

Trin 4. Tilføj et drevbogstav

Klik på knappen "Tilføj" for at vælge et drevbogstav, når der endnu ikke er tildelt et drevbogstav til en diskenhed, partition eller drev.

Omdøb et drev, trin 5
Omdøb et drev, trin 5

Trin 5. Tildel et drevbogstav igen

Klik på knappen "Skift" for at tildele et drevbogstav og en sti til en diskenhed, partition eller drev igen, og klik derefter på den nedadgående pil i feltet til valg af drevbogstav. Vælg et nyt drevbogstav på listen over tilgængelige muligheder. Drevbogstavet er blevet tildelt igen og vil blive knyttet til den valgte diskenhed, drev eller partition.

Omdøb et drev, trin 6
Omdøb et drev, trin 6

Trin 6. Skift navnet på volumen, drev eller partition

Åbn "Denne computer" fra startmenuen, og find drevet blandt listen over installerede diskenheder. Højreklik på lydstyrken, og vælg "Egenskaber" i rullemenuen.

Vælg fanen "Generelt", og indtast det nye navn i navnefeltet øverst i dialogboksen. Klik på knappen "Anvend" i nederste højre hjørne af dialogboksen, og klik derefter på "OK". Navnet på lydstyrken er blevet ændret

Metode 2 af 2: Omdøb en lydstyrke, et drev eller en partition i Mac OS X

Omdøb et drev, trin 7
Omdøb et drev, trin 7

Trin 1. Omdøb et systemdrev

Find ikonet på skrivebordet, hvor volumen, partition eller drev skal omdøbes. Klik på lydstyrkeikonet, og tryk på returtasten på computertastaturet. Indtast det nye navn i feltet, der vises, og tryk på returtasten igen. Lydstyrken, drevet eller partitionen er blevet omdøbt.

Tips

  • Primære system- og boot -partitionsdrevbogstaver, der typisk er tildelt som "C" -drevet, kan ikke tildeles igen.
  • Hvis der modtages en fejlmeddelelse, når du forsøger at tildele et nyt drevbogstav, skal du lukke alle programmer, der muligvis kører fra den valgte lydstyrke, og prøve igen.

Anbefalede: