Sådan bliver du en Facebook -afspiller: 8 trin (med billeder)

Indholdsfortegnelse:

Sådan bliver du en Facebook -afspiller: 8 trin (med billeder)
Sådan bliver du en Facebook -afspiller: 8 trin (med billeder)

Video: Sådan bliver du en Facebook -afspiller: 8 trin (med billeder)

Video: Sådan bliver du en Facebook -afspiller: 8 trin (med billeder)
Video: HOW TO FILL YOUR STROKE WITH GRADIENT IN PHOTOSHOP 2024, April
Anonim

Måske har du set nogle af dine venner på Facebook tale med hinanden ved at skrive historier på hinandens vægge, mens de stadig bruger deres egne navne. For eksempel kan nogen skrive: '' Jeg er Hannah, 'sagde Hannah. "Hvad hedder du?" hun spurgte.' Og du bemærker måske også, at de taler om rollespil.

Så hvad laver de? De spiller rollespil, selvfølgelig! Rollespil er meget sjovt i enhver kontekst, og det er lige så sjovt på Facebook. Når du får styr på det, kan rollespil på Facebook være en meget underholdende måde at bruge lidt af din tid på Facebook. Her er hvad du skal gøre.

Trin

Bliv en Facebook -rollespiller Trin 1
Bliv en Facebook -rollespiller Trin 1

Trin 1. Forstå, hvad en rollespiller er

Mange mennesker forstår slet ikke rollespil, og ser bare rollespillere som posere, hvilket de bestemt ikke er! Definitionen på en rollespiller (eller Facebook -rollespiller i dette tilfælde) er: en person, der påtager sig eller udfører en bestemt rolle. Grundlæggende indebærer rollespil at vælge en karakter fra et tv-show, film, bog eller endda fra berømthedsopstillingen og fungere som dem. Det er nøjagtig det samme på Facebook. Bare sørg for at fortælle folk, at du er en rollespiller, og hvem du skal være, så alle er klar over, hvad der sker.

Bliv en Facebook -rollespiller Trin 2
Bliv en Facebook -rollespiller Trin 2

Trin 2. Vælg din karakter til rollespil

Vælg enten en som diskuteret i det foregående trin, eller sammensæt din egen karakter. Denne sidstnævnte skabelse er kendt som en "original karakter" OC for kort. Eller du blander lidt virkelighed og fantasi sammen for at skabe din egen karakter baseret på kategorien af et tv -show, film eller bog. For eksempel kan du oprette en karakter, der formodes at være en medie eller litterær karakters ikke -eksisterende bror, søster, kæreste osv. Dette er ganske praktisk til yndlingsfigurer, der blev dræbt, ændret til det værste eller simpelthen forsvandt!

Bliv en Facebook -rollespiller Trin 3
Bliv en Facebook -rollespiller Trin 3

Trin 3. Opret en ny Facebook -konto

I stedet for at bruge din egentlige Facebook -konto, skal du bare lave en ny til at spille på. Sørg helt sikker på, at hvis du er rollespil som en berømthed, skal du indtaste dit navn, at du er falsk eller sætte 'Rp' til rollespil. Slå rollespilere op fra din genre af rollespil. For eksempel, hvis du vælger at være en Harry Potter -spiller, ville du slå Harry Potter -figurer op i Facebook -søgefeltet, tilføje dem og derefter rollespil med dem.

Bliv en Facebook -rollespiller Trin 4
Bliv en Facebook -rollespiller Trin 4

Trin 4. Forstå rollespilsproget

Bliv ikke overrasket - der er nogle vigtige vilkår for Facebook -rollespil, som det er vigtigt at kende og forstå. Her er nogle vigtige:

  • Rp - Rollespil, eller RPer ville være rollespiller.
  • OOC - Ud af karakter. Du ville bruge dette, hvis du skriver en status som det virkelige dig. For eksempel 'OOC: Min rigtige kæreste har lige foreslået mig!' Du kan også bruge dobbelt parentes. For eksempel ((jeg må gå. Lad os fortsætte næste gang)).
  • // Når du skriver på en anden rollespillers væg som det virkelige dig. For eksempel '// Vil du spille rollespil?'.
  • Starter - dette er hvad du har brug for for at starte rollespil og bruges til at starte rollespilsessionen. Lav en forret ved at skrive på vedkommendes væg. Startere er normalt svært for mange rollespillere at skrive, men bare en "jeg gik ned ad byens gader, da jeg så, [Persons navn]." Hej! "Jeg råbte, løb og krammede [ham eller hende]" vil gøre. Så svarer de på din væg, og dette starter et rollespil!
  • Kun para - det betyder, at du afsnit rollespil. Normalt er alle svar og startere cirka fem til syv sætninger og indeholder masser af detaljer.
Bliv en Facebook -rollespiller Trin 5
Bliv en Facebook -rollespiller Trin 5

Trin 5. Start rollespil

Når du spiller med nogen, skal du sørge for ikke at bruge chat -sprog. Brug god stavemåde og grammatik, så de kan forstå dig. Sørg for at give dem besked, før du begynder at spille med dem, og send dem derefter en starter.

Bliv en Facebook -rollespiller Trin 6
Bliv en Facebook -rollespiller Trin 6

Trin 6. Hvis du spiller som en berømthed, skal du lade folk vide, at du ikke er ægte

Nogle gange tror folk, at du er ægte, eller at du "poserer". For at sikre, at folk ved, at du ikke er den berømthed, skal du prøve at lægge ord (er) "Fake" eller "Not Real" i dit navn. Tilføj også den ægte berømthed, og tag dem derefter i et indlæg. Skriv f.eks. En status, der sætter @ og derefter personens navn og siger "Jeg er en rollespiller, og @ (Kendisnavn) er den virkelige."

Bliv en Facebook Roleplayer Trin 7
Bliv en Facebook Roleplayer Trin 7

Trin 7. Fortsæt med rollespil

Nu er du en rollespiller! Nu er det tid til at sprede vingerne og prøve et par ting mere. Her er nogle gode begyndelses ting at prøve:

  • Find en kæreste eller en kæreste. Vær helt sikker på, at personen også er en rollespiller, før du "bejler" til ham. Hvis du er en lesbisk eller homoseksuel rollespiller, skal du også sørge for, at det er de også, før du spørger dem ud, så de ikke blokerer dig eller sletter dig. For at spørge dem ud, skal du bare sige: "Hej, jeg har bemærket, at vi begge er single rollespillere, og vil vide, om du kun ville være min (kæreste/kæreste) på rollespil. Lad mig vide, hvis du er interesseret," i en besked til dem.
  • Udvid dine tilføjelser. Tilføj ikke kun rollespillere fra samme kategori som dig. Bare fordi du er en Harry Potter -spiller, betyder det ikke, at du ikke kan tilføje Twilight -rollespillere. Du kan ende med at have det sjovt, hvis du blander tingene lidt sammen.
  • Tilføj også familiemedlemmer, eller slut dig til en familie. 'ShadowCullen's' og 'McJonas' er to populære Facebook -rollespillfamilier.
Bliv en Facebook -rollespiller Trin 8
Bliv en Facebook -rollespiller Trin 8

Trin 8. Brug af symboler til handlinger

Hvis du ikke har lyst til at skrive afsnit, kan du bare tale normalt, som du plejer. Til handlinger kan du bruge symboler som *. For eksempel *krammer dig virkelig stramt *.

Tips

  • God fornøjelse med at eksperimentere lidt med rollespil. Der er ikke noget rigtigt og forkert bortset fra at sikre, at du gør det klart, at du spiller, og hvis din karakter er vild, nuttet, irritabel, grådig eller hvad som helst, så prøv at fortsætte!
  • Hvis du vil, kan du kun acceptere og sende venneanmodninger til rollespillere og berømtheder. På den måde vil folk ikke kalde dig en poser eller vil være det, hvis de ikke ved, hvad rollespil er.
  • Hvis du gerne vil prøve rollespiller et stykke tid, Overvej at beslutte, hvilken POV (Point Of View) du bruger, Det kan hjælpe, når du bliver mere erfaren, Overvej også at få en bestemt stil, Det kan ændre sig i det lange løb, efterhånden som du får mere oplevet, men mens du starter, kan du prøve noget i stil med, Scriptstil (Eksempel: ???: Hej der *sagde han og løb mod gruppen *) Til at begynde med, Efterhånden som du bliver mere erfaren, kan du prøve den læsefærdige stil for en størrelse (indeholder normalt også afsnittet stil, multi afsnit stil og Novella stil) Det er en hård cookie at knække for tilflyttere (eksempel: Det var en svag eftermiddag, cirka omkring 2:30, De høje bygninger i hele byen var, skræmmende, det var som en spøgelsesby, Forladt, Selvom, Højlydige dunker rand ud gennem de tomme bygninger, Det orange lys siver mellem de høje strukturer, Da fodsporene ekko endnu højere, Så kom der en let latter fra kilden, "Ah, What An Tom Place" Der står, Med en dyb, men alligevel mild stemme).
  • Prøv et websted, der udelukkende er beregnet til rollespil. Roleplay Republic er et godt sted at starte, og du kan endda oprette dit eget rollespil!

Advarsler

  • Det er muligt at være væk et par for mange timers rollespil. Fortsæt dit sociale liv uden for computeren. Der er risiko for "rollespilsafhængighed", hvor nogle rollespillere på Facebook slører grænserne mellem fantasi og virkelighed lidt for meget. Tag ikke den samme fejl - sæt grænser for den tid, der bruges på Facebook.
  • Hvis Facebook opdager, at du har oprettet en falsk konto, er det sandsynligt, at din konto vil blive fjernet. Facebook blev ikke oprettet til fiktive historier eller karakterer, og derfor vil du sandsynligvis få fjernet kontoen, hvis den er forfalsket. Du ville være bedre i stand til at bruge din rigtige konto og ganske enkelt påberåbe dig reglerne for rollespil, når du går i rollespilstilstand.

Anbefalede: