Sådan citeres et foredragsslide korrekt i APA

Indholdsfortegnelse:

Sådan citeres et foredragsslide korrekt i APA
Sådan citeres et foredragsslide korrekt i APA

Video: Sådan citeres et foredragsslide korrekt i APA

Video: Sådan citeres et foredragsslide korrekt i APA
Video: 3 ТОП БЛЮДА ИСПАНИИ / БУТЕРБРОДЫ ПИНЧО / ПАЭЛЬЯ / КРЕМА КАТАЛАНА,SUB ENG. 2024, Kan
Anonim

Hvis du vil bruge diasene fra et foredrag som kilde i et forskningsoplæg, skal du medtage et citat i slutningen af hver sætning, hvor du citerer eller omskriver dette dias, samt et fuldt citat i din referenceliste på slutningen af dit papir. Hvis du bruger citatstil fra American Psychological Association (APA), har du 2 muligheder, når du citerer et foredragsslide, afhængigt af om forelæsningsdiaerne er offentligt tilgængelige.

Trin

Metode 1 af 2: Referencelisteindgang

Citer et forelæsningsdiagram i APA Trin 1
Citer et forelæsningsdiagram i APA Trin 1

Trin 1. Udelad en referencelistepost, hvis diasene ikke offentliggøres online

Pointen med din referenceliste er at give dine læsere tilstrækkelig information til at få adgang til den kilde, du selv brugte. Hvis diasene ikke er åbent tilgængelige for dine læsere, er der slet ikke behov for en referencelistepost.

  • Hvis du hentede diasene fra et klassewebsted, f.eks. Canvas, der kræver adgangskode for at få adgang, vil du normalt stadig inkludere en referencelistepost. En læser kunne kontakte forfatteren af diasene for at få adgang.
  • Hvis du har en downloadet kopi af diasene, men de ikke er tilgængelige for offentligheden, vil du stadig normalt henvise dem til personlig kommunikation. Kontakt din instruktør eller rådgiver for at se, om de gerne vil have, at du vedhæfter en kopi af diasene til dit papir som et tillæg.
Citer et forelæsningsdiagram i APA Trin 2
Citer et forelæsningsdiagram i APA Trin 2

Trin 2. Start din referencelistepost med forfatterens navn

Skriv forfatterens (eller forelæserens) efternavn først, efterfulgt af et komma. Indtast derefter deres første initial, efterfulgt af en periode. Hvis deres mellemste initial også er givet, skal du inkludere det efter den første initial.

Eksempel: McGonagall, M

Citer et foredragsslide i APA Trin 3
Citer et foredragsslide i APA Trin 3

Trin 3. Tilføj året, hvor diasene blev oprettet

I APA er året i dit citat, der er angivet i parentes efter forfatterens navn, typisk udgivelsesåret. For foredragsslides er dette året, de blev oprettet. Men hvis du ikke har nogen oplysninger om det år, diasene blev oprettet, skal du blot bruge det år, du så præsentationen.

Eksempel: McGonagall, M. (2018)

Citer et foredragsslide i APA Trin 4
Citer et foredragsslide i APA Trin 4

Trin 4. Angiv titlen på præsentationen og en beskrivelse af formatet

Skriv titlen på præsentationen i kursiv. Brug sætningssag, og brug kun det første ord og eventuelle substantiver i titlen med store bogstaver. Hvis præsentationen også har en undertekst, skal du placere et kolon efter titlen og derefter skrive underteksten i sætningssag, og sørge for at markere det første ord med store bogstaver. Indtast et mellemrum i slutningen, og skriv derefter formatet på forelæsningsglas i firkantede parenteser. Placer en periode efter lukkebeslagene.

  • Eksempel: McGonagall, M. (2018). En guide til avanceret transfiguration [PowerPoint -dias].
  • Hvis diasene blev gemt i et andet format, skal du bruge navnet på det format. For eksempel, hvis foredragsholderen brugte Apple Keynote, ville du angive formatet som "[Keynote -dias]". Hvis diasene blev gemt i dokumentformat, skal du angive dokumentets format efterfulgt af ordet "dokument", f.eks. "[PDF -dokument]" eller [Word -dokument]."
Citer et foredragsslide i APA Trin 5
Citer et foredragsslide i APA Trin 5

Trin 5. Luk med URL'en, hvor diasene kan findes

Indtast en direkte URL, der fører din læser til den citerede præsentation. Tilføj ikke en periode efter webadressen. Hvis præsentationen blev hentet fra et klasses websted, f.eks. Canvas, som du skal være medlem af klassen for at få adgang til, skal du bruge webstedets navn i stedet.

  • Websiteeksempel: McGonagall, M. (2018). En guide til avanceret transfiguration [PowerPoint -dias].
  • Lærredseksempel: McGonagall, M. (2018). En guide til avanceret transfiguration [PowerPoint -dias]. Hentet fra WebCampus.

Reference listeformat:

Forfatter, A. (Årgang). Foredragstitel i sætningssag [Format]. URL

Metode 2 af 2: Citat i tekst

Citer et forelæsningsdiagram i APA Trin 6
Citer et forelæsningsdiagram i APA Trin 6

Trin 1. Tilføj en "personlig kommunikation" parentetisk henvisning til upublicerede dias

Hvis diasene ikke blev offentliggjort online, har du kun et citat i teksten, ikke en referencelistepost. Skriv forfatterens (eller forelæserens) fornavn og efternavn efterfulgt af et komma. Indtast derefter ordene "personlig kommunikation", også efterfulgt af et komma. Angiv til sidst datoen for foredraget i måned-dag-år-format.

For eksempel kan du skrive: Selvom folk normalt betragter mørk kunst som den farligste, har transfiguration fået flere Hogwarts -studerende på hospitalet (M. McGonagall, personlig kommunikation, 4. maj 2018)

Citer et foredragsslide i APA Trin 7
Citer et foredragsslide i APA Trin 7

Trin 2. Inkluder forfatterens efternavn og årstal i et standardparentetisk citat

Standard APA-teksten i teksten kræver forfatterens efternavn og år, adskilt med et komma, i parentes. Placer dette citat i slutningen af enhver sætning, hvor du citerer eller omskriver fra kilden, inde i sætningens afsluttende tegnsætning.

For eksempel kan du skrive: Transfiguration er ikke kun en af de mest vanskelige og komplekse færdigheder, der er mestret af Hogwarts -studerende, men også en af de farligste (McGonagall, 2018)

Citer et forelæsningsdiagram i APA Trin 8
Citer et forelæsningsdiagram i APA Trin 8

Trin 3. Brug kun året, hvis du nævner forfatterens navn i din tekst

I nogle sammenhænge kan du opleve, at din tekst flyder mere gnidningsløst, hvis du medtager forfatterens navn i din tekst. Når du gør dette, behøver du kun en parentes med udgivelsesåret, placeret umiddelbart efter forfatterens navn.

For eksempel kan du skrive: McGonagall (2018) bemærkede, at det ville være en fejl ikke at tage den iboende fare ved transfiguration alvorligt

Citer et foredragsslide i APA Trin 9
Citer et foredragsslide i APA Trin 9

Trin 4. Angiv et diasnummer for direkte citater

I de fleste forelæsningsdiapræsentationer er diasene nummererede. Hvis de ikke er nummererede, skal du tælle dem. I din parentetiske henvisning skal du tilføje et komma efter udgivelsesåret og derefter skrive ordet "dias" efterfulgt af diasnummeret.

Anbefalede: