Sådan føjes en ægtefælle til en biltitel: 9 trin (med billeder)

Indholdsfortegnelse:

Sådan føjes en ægtefælle til en biltitel: 9 trin (med billeder)
Sådan føjes en ægtefælle til en biltitel: 9 trin (med billeder)

Video: Sådan føjes en ægtefælle til en biltitel: 9 trin (med billeder)

Video: Sådan føjes en ægtefælle til en biltitel: 9 trin (med billeder)
Video: Такие секреты уже все забыли, но их стоит знать! Полезные советы на все случаи жизни! 2024, Kan
Anonim

Ejerskab af et køretøj bestemmes af det eller de navne, der fremgår af titlen. De fleste stater vil tillade mere end én person at kræve ejerskab. Tilføjelse af et navn til et køretøj, der allerede har dit navn opført, skaber lige rettigheder til bilen eller lastbilen for dig og din partner. Processen med at tilføje en ægtefælle til en biltitel er enkel, men krav og gebyrer varierer fra stat til stat.

Trin

Del 1 af 2: Håndtering af den gamle titel

Føj en ægtefælle til en biltitel Trin 1
Føj en ægtefælle til en biltitel Trin 1

Trin 1. Sørg for, at du har en kopi af titlen

Du skal have titlen på dit køretøj for at tilføje din ægtefælles navn.

  • Du har muligvis ikke besiddelse af din titel, hvis der er pant i din bil. En pant er en kreditors juridiske ret til at sælge visse ejendomme til en skyldner, der misligholder sine forpligtelser. Hvis du ikke har betalt din bil fuldstændigt, har långiveren sandsynligvis lagt en pant i bilen og kan have ejendomsretten.
  • Hvis du har en pant i dit køretøj, skal du kontakte ejeren og spørge dem om at tilføje din ægtefælles navn. Typisk vil panteretten ikke have noget problem med dette. Tilføjelse af et navn til titlen gør den tilføjede part ansvarlig for det beløb, der tilskrives panteretten.
  • Når panteretten har givet samtykke til at tilføje din ægtefælle, kræver de fleste stater, at panthaveren udfylder en formular, der angiver, at de har givet tilladelse. Disse formularer vil variere afhængigt af din tilstand. For at finde formularen til din stat skal du ringe til den lokale afdeling for motorkøretøjer eller besøge webstedet.
  • Hvis du har mistet den originale titel til din bil, kan du ansøge om en erstatning. For at få en erstatning skal du se på din stats krav og besøge dit lokale DMV -kontor. Din stats krav bør være tilgængelige online.
  • Nogle stater kræver, at du indsender den nyeste smogtest (Californien), når du skifter ejerskab (dette inkluderer tilføjelse af en ægtefælle til en titel), men du kan indsende en faktaerklæring, der undtager dette krav, fordi din ægtefælle er et familiemedlem.
  • Nogle stater, såsom Californien, giver dig mulighed for at have papirløs titel. Derfor har du enten brug for Californiens titelcertifikat eller en ansøgning om duplikat eller papirløs titel.
Føj en ægtefælle til en biltitel Trin 2
Føj en ægtefælle til en biltitel Trin 2

Trin 2. Underskriv bagsiden af titlen som om at sælge køretøjet

Selvom du faktisk ikke sælger dit køretøj, er processen med at ændre navnene på titlen den samme, som hvis du solgte din bil til dig selv og din ægtefælle. Tegn titlen på sælgerlinjen..

  • Nogle stater kræver, at du underskriver titlen foran en notar. Kig online for at finde ud af, om dette er påkrævet i din stat.
  • Hvis du skal underskrive foran en notar, skal du besøge en lokal bank i normal åbningstid. De fleste banker opkræver ikke gebyr for notariseringstjenester, hvis du har en konto. Hvis du ikke har en bankkonto, kan en bank opkræve et mindre gebyr (mindre end $ 10).
  • Du kan også blive bedt om at angive køretøjets kilometertal på titlen. Krav om dette varierer fra stat til stat. På samme måde kræver nogle stater, at du giver disse oplysninger om selve titlen, mens du i andre skal inkludere en ekstra. Formularer og statsspecifikke oplysninger er tilgængelige online.
Føj en ægtefælle til en biltitel Trin 3
Føj en ægtefælle til en biltitel Trin 3

Trin 3. Vælg den rigtige konjunktion

Nogle stater skelner mellem at bruge "og" eller "eller" eller mellem navnene på nye ejere.

  • For eksempel betyder "og" i Kansas, Tennessee og Connecticut, at begge parter skal underskrive for at drive forretning med titlen. "Eller" tillader begge parter at tage ansvar.
  • Hvis din stat gør denne forskel, skal du bruge "og", hvis du vil have, at begge partnere godkender noget, der er udført med biltitlen.
Føj en ægtefælle til en biltitel Trin 4
Føj en ægtefælle til en biltitel Trin 4

Trin 4. Udskriv dine navne som "købere" af køretøjet

Udskriv dit navn og din ægtefælles navn som købere på titlen. Skriv navnene, som du vil have dem til at blive vist på den nye titel.

  • Efter at have udskrevet dine navne som "købere", bør du og din ægtefælle begge underskrive titlen de relevante steder.
  • Igen kan din stat kræve, at du og din ægtefælle underskriver foran en notar. Find din stats krav online.
  • Du bør skrive under både som sælger og køber, mens din ægtefælle kun behøver at underskrive som køber.

Del 2 af 2: Opnåelse af den nye titel

Føj en ægtefælle til en biltitel Trin 5
Føj en ægtefælle til en biltitel Trin 5

Trin 1. Få en form for overførsel af titel

I de fleste tilfælde kan dette downloades fra DMV -webstedet. Gå online for at finde den korrekte formular til din stat.

Føj en ægtefælle til en biltitel Trin 6
Føj en ægtefælle til en biltitel Trin 6

Trin 2. Udfyld formularen

Stater kan have lidt forskellige overførsler af titelformularer, men de fleste vil simpelthen bede om grundlæggende oplysninger om dig og den person, du overfører titlen til.

  • Du skal normalt angive dit navn og din adresse.
  • Når du udfylder denne formular, indsætter du både dine oplysninger samt din ægtefælles oplysninger som "erhververen".
Føj en ægtefælle til en biltitel Trin 7
Føj en ægtefælle til en biltitel Trin 7

Trin 3. Send formularen og betal gebyret

Når du har udfyldt formularen, skal du tage eller sende formularen og din gamle titel til DMV.

  • Du har ikke brug for en aftale, selvom det kan reducere din ventetid på at lave en.
  • Vær forberedt på at betale overførselsgebyret. De fleste stater opkræver et lille overførselsgebyr, som du kan betale, når du overfører din titel. Gebyrets størrelse varierer afhængigt af din stat, men i de fleste tilfælde er det under $ 50.
Føj en ægtefælle til en biltitel Trin 8
Føj en ægtefælle til en biltitel Trin 8

Trin 4. Opdater din bilregistrering

I nogle stater kan du blot tilføje din ægtefælles navn til dine eksisterende registreringsoplysninger. Nogle stater, f.eks. New York, kræver dog, at du registrerer bilen separat for hver person, der vises på titlen. Nogle gange kan dette kræve yderligere papirarbejde. Kontakt din lokale DMV for at finde ud af, hvad kravene er i din stat.

  • I Californien skal du f.eks. Gøre dette inden for fem dage efter tilføjelsen af din ægtefælle.
  • Nogle stater giver dig mulighed for at indsende en meddelelse om overførsel og frigivelse af ansvar online. Dette gør det sådan, at eventuelle overtrædelser af parkering, trafikovertrædelser og civile retssager, der opstår for køretøjet, før titlen registreres, tilskrives den nye ejer af køretøjet. I dette tilfælde ville det føje ansvar for køretøjet til ægtefællen.
Føj en ægtefælle til en biltitel Trin 9
Føj en ægtefælle til en biltitel Trin 9

Trin 5. Informer dit forsikringsselskab

Sørg for, at du giver dit forsikringsselskab besked om, at der er tilføjet et nyt navn til titlen. Dit forsikringsselskab kan også have brug for en aktuel og præcis kopi af titlen.

  • Men hvis din ægtefælle allerede er dækket af din forsikring, bør tilføjelse af hans eller hendes navn til biltitlen ikke påvirke dine satser eller politik.
  • Hvis din ægtefælle ikke er omfattet af din politik, skal du tilføje ham eller hende eller sørge for, at din ægtefælle er omfattet af deres egen politik.

Tips

  • Fremskynd processen ved at kontrollere, om dit lokale bureau giver dig mulighed for at udskrive formularer fra internettet og få dem udfyldt, når du besøger kontoret.
  • Nogle stater er gået til papirløse titler, og du burde kunne gøre det online.

Anbefalede: