Sådan redigeres PDF -filer i Microsoft Office

Indholdsfortegnelse:

Sådan redigeres PDF -filer i Microsoft Office
Sådan redigeres PDF -filer i Microsoft Office

Video: Sådan redigeres PDF -filer i Microsoft Office

Video: Sådan redigeres PDF -filer i Microsoft Office
Video: Hvordan reagerer børn, når man fortæller, at der ikke er råd til at holde jul? 2024, Kan
Anonim

PDF (Portable Document Format) er et filformat, der almindeligvis bruges til e-bøger, flyers, produktmanualer, formularer og andre dokumenter. PDF -filer kan fange alle komponenterne i et udskrevet dokument som et elektronisk billede, som du kan se, navigere, udskrive eller videresende til en anden. De fleste PDF -visningssoftware inkluderer ikke fulde redigeringsfunktioner, men et værktøj, som du måske allerede bruger, Microsoft Word, gør det.

Trin

Rediger PDF -filer i Microsoft Office Trin 1
Rediger PDF -filer i Microsoft Office Trin 1

Trin 1. Åbn MS Word

Åbn Microsoft Word ved at klikke på menuen Start nederst til venstre på din computerskærm. Klik på "Programmer" i den viste menu, og kig efter "Microsoft Office." Når du har fundet det, skal du klikke på det og klikke på "MS Word" for at åbne et tomt dokument.

Rediger PDF -filer i Microsoft Office Trin 2
Rediger PDF -filer i Microsoft Office Trin 2

Trin 2. Åbn den PDF -fil, der skal redigeres

Klik på "File" øverst til venstre på skærmen. Vælg "Åbn" i menuen, og en filforsker vises. Brug dette til at navigere gennem dine filer og mapper, indtil du finder den PDF -fil, du vil redigere. Dobbeltklik på PDF-filen, når du finder den. Sørg for, at du vælger "Alle filer" på rullelisten ud for filnavnsfeltet, så alle filtyper vises i filudforskningsvinduet.

  • Når du dobbeltklikker på PDF-filen, vises en dialogboks, der bekræfter, om du vil konvertere PDF-filen til et Word-dokument, klik på "OK" for at fortsætte.
  • Hvis PDF -filen har indhold, som Word ikke kan konvertere, vises der muligvis en anden dialogboks. Klik på "OK".
Rediger PDF -filer i Microsoft Office Trin 3
Rediger PDF -filer i Microsoft Office Trin 3

Trin 3. Rediger teksten

Når du har importeret PDF -filen til dit MS Word, kan du nu redigere den ligesom alle andre Word -dokumenter. Du kan tilføje nye sætninger og afsnit og redigere og slette oplysninger, der allerede findes, ligesom enhver Word -fil. Du kan endda også ændre sidestørrelsen, linjeafstanden, margenerne, skrifttypestilen, farve, størrelse og skrifttype.

Rediger PDF -filer i Microsoft Office Trin 4
Rediger PDF -filer i Microsoft Office Trin 4

Trin 4. Rediger grafikken

Hvis du vil erstatte et billede eller en grafik, skal du finde det i filen og slette det. Klik derefter på "Indsæt" på værktøjslinjen øverst for at åbne indsætningsmulighederne, og vælg "Billede". Brug filudforskeren til at finde det billede, du gerne vil bruge til at erstatte det eksisterende. Når du finder den, skal du dobbeltklikke på den for at indsætte den i filen.

  • For at finde grafik let, især hvis filen indeholder masser af sider, skal du bruge funktionen Find og erstat. Klik på "Hjem" og derefter "Find" for at åbne vinduet Find. Når du har åbnet vinduet, skal du klikke på knappen "Mere" for at få vist flere søgemuligheder. Placer markøren i feltet "Find hvad", og vælg derefter "Grafisk" fra den særlige rulleliste.
  • Hvis du vil slette en hel SmartArt -grafik, skal du klikke på grænsen for den SmartArt -grafik, du vil slette, og derefter trykke på tasten Slet.
Rediger PDF -filer i Microsoft Office Trin 5
Rediger PDF -filer i Microsoft Office Trin 5

Trin 5. Rediger et billede

For at redigere et billede kan du højreklikke på billedet for at åbne en komplet liste over redigeringsmuligheder. Dette omfatter beskæring, ændring af størrelse, tilføjelse af billedtekster, formatering, positionering og også vedhæftning af hyperlinks. Vælg den redigeringsindstilling, du vil bruge på billedet.

Rediger PDF -filer i Microsoft Office Trin 6
Rediger PDF -filer i Microsoft Office Trin 6

Trin 6. Gem filen

Når dokumentet er redigeret, skal du klikke på "Fil" øverst, vælge "Gem som" og navigere til den mappe, hvor du vil gemme PDF -filen. Vælg "PDF" fra rullelisten "Gem som type", og klik på "Gem" for at gemme filen i PDF-format.

Tips

  • Det konverterede PDF-dokument er muligvis ikke en perfekt kopi fra side til side i forhold til originalen. F.eks. Kan linjer, sider eller billeder vises på lidt forskellige steder. PDF-til-Word-konverteringen fungerer bedre med dokumenter, der indeholder mere tekst end grafik.
  • Redigering af PDF fungerer bedst med MS Office 2013.

Anbefalede: