Sådan opretter du en mailingliste i Yahoo: 15 trin (med billeder)

Indholdsfortegnelse:

Sådan opretter du en mailingliste i Yahoo: 15 trin (med billeder)
Sådan opretter du en mailingliste i Yahoo: 15 trin (med billeder)

Video: Sådan opretter du en mailingliste i Yahoo: 15 trin (med billeder)

Video: Sådan opretter du en mailingliste i Yahoo: 15 trin (med billeder)
Video: How to remove paint from leather seat 2024, Kan
Anonim

Denne wikiHow lærer dig, hvordan du opretter en gruppekontaktliste på din Yahoo Mail -konto. Hvis du administrerer et nyhedsbrev til din arbejdsplads, blog, naboskabsgruppe, eller du ganske enkelt e-mailer den samme gruppe mennesker ret ofte, kan du oprette en tilpasset gruppeliste, der indeholder alle de tiltænkte modtagere. Det er ikke muligt at oprette en gruppeliste i Yahoo Mail -mobilappen, så du skal have adgang til en computer for at komme i gang.

Trin

Del 1 af 2: Oprettelse af en gruppeliste

Opret en postliste i Yahoo Trin 1
Opret en postliste i Yahoo Trin 1

Trin 1. Log ind på

Hvis du ikke allerede er logget ind på din konto, skal du følge vejledningen på skærmen for at logge ind nu.

Opret en mailingliste i Yahoo Trin 2
Opret en mailingliste i Yahoo Trin 2

Trin 2. Klik på ikonet Kontakter

Det ligner et lille kort med omridset af en person, og du finder det øverst i kolonnen til højre.

Opret en mailingliste i Yahoo Trin 3
Opret en mailingliste i Yahoo Trin 3

Trin 3. Sørg for, at din kontaktliste er opdateret

Du kan kun føje personer til din gruppeliste, hvis de allerede er gemt på din hovedkontaktliste. Klik på Alle fanen øverst i panelet Kontakter til højre for at se dine kontakter. Følg derefter disse trin, hvis du har brug for at tilføje nogen:

  • Tryk på for at tilføje kontakter manuelt + Tilføj en ny kontaktperson i bunden af det højre panel for at gøre det. Du behøver ikke at udfylde alle detaljer for hver kontakt, men du skal i det mindste inkludere et navn og en e -mail -adresse.
  • Hvis du vil importere kontakter fra en anden e-mail-konto (Gmail, Outlook, AOL eller en anden Yahoo-konto) eller fra LinkedIn, skal du klikke på de tre prikker i øverste højre hjørne af det højre panel, vælge Import fra en anden konto, og følg vejledningen på skærmen.
Opret en mailingliste i Yahoo Trin 4
Opret en mailingliste i Yahoo Trin 4

Trin 4. Klik på fanen Lister

Det er øverst i panelet Kontakter til højre, lige ved siden af Alle fane.

Opret en mailingliste i Yahoo Trin 5
Opret en mailingliste i Yahoo Trin 5

Trin 5. Klik på + Opret liste

Det er øverst i panelet Lister til højre.

Hvis du allerede har en mailingliste, kan du se dens navn i stedet for muligheden for at oprette en ny liste. Bare klik på rullemenuen øverst i højre panel og vælg + Opret liste at oprette en anden.

Opret en mailingliste i Yahoo Trin 6
Opret en mailingliste i Yahoo Trin 6

Trin 6. Indtast et navn til din liste

Dette navn bør beskrive listetypen, f.eks. "Kvartergruppe" eller "Bestyrelsesmedlemmer". Indtast dette navn i feltet "Liste navn" øverst i panelet Opret liste.

Opret en postliste i Yahoo Trin 7
Opret en postliste i Yahoo Trin 7

Trin 7. Føj kontakter til listen

For at gøre dette skal du begynde at skrive en kontakts navn i feltet "Tilføj kontakter" i panelet til højre. Når kontaktens navn vises, skal du klikke på det for at tilføje dem til listen. Fortsæt med at tilføje medlemmer, indtil du er klar til at gemme dit arbejde.

Opret en mailingliste i Yahoo Trin 8
Opret en mailingliste i Yahoo Trin 8

Trin 8. Klik på knappen Gem

Det er i bunden af det højre panel. Din liste er nu gemt i Lister fane.

For at administrere listen medlemmer i fremtiden, skal du klikke på ikonet Kontakter, klikke på Lister fane, vælg listen fra rullemenuen, og klik derefter på Redigere. Husk bare, at nye medlemmer allerede skal føjes til din hovedkontaktliste, før du kan føje dem til gruppen.

Del 2 af 2: Afsendelse af en besked til din postliste

Opret en mailingliste i Yahoo Trin 9
Opret en mailingliste i Yahoo Trin 9

Trin 1. Skriv en ny besked i Yahoo Mail

For at gøre dette skal du logge ind på https://mail.yahoo.com og klikke på den lilla Komponér knappen i øverste højre hjørne.

Opret en postliste i Yahoo Trin 10
Opret en postliste i Yahoo Trin 10

Trin 2. Indtast din egen e -mail -adresse i feltet "Til"

Det er øverst i beskeden. Grunden til, at du kun tilføjer din egen adresse her, er, så medlemmer af gruppen ikke kan se hinandens navne og e -mail -adresser. Dette forhindrer også, at folks svar på din besked bliver leveret til alle på listen.

Alternativt, hvis du vil have din mailingliste til at være en løbende diskussion, hvor alle kan svare alle medlemmer, kan du i stedet skrive gruppens navn i feltet "Til". Husk, at disse vil gøre alle gruppemedlemmers navne og e -mail -adresser synlige for alle, der modtager beskeden. Dette anbefales ikke, fordi der ikke er mulighed for at "afmelde" en gruppemeddelelse som denne

Opret en mailingliste i Yahoo Trin 11
Opret en mailingliste i Yahoo Trin 11

Trin 3. Klik på CC / BCC

Det er i øverste højre hjørne af den nye besked. Yderligere emner vises.

Opret en postliste i Yahoo Trin 12
Opret en postliste i Yahoo Trin 12

Trin 4. Indtast navnet på gruppens mailingliste i feltet "BCC"

Bare klik med musen i feltet, og skriv navnet på den gruppe, du har oprettet. Når navnet vises som en klikbar indstilling, skal du klikke på det for at vælge det.

  • Når du klikker på gruppens navn, vises den fulde liste over medlems -e -mail -adresser på BCC -linjen. Bare rolig, da du bruger BCC -feltet, kan dine modtagere ikke se listen.
  • Hvis du har indtastet dit gruppes navn i feltet "Til", skal du bare springe dette trin over.
Opret en postliste i Yahoo Trin 13
Opret en postliste i Yahoo Trin 13

Trin 5. Indtast emnet for din besked

Sådan vil din besked blive vist i dine mailingliste -medlemmers indbakker.

Opret en mailingliste i Yahoo Trin 14
Opret en mailingliste i Yahoo Trin 14

Trin 6. Opret din besked

I den største del af den nye besked skal du skrive det, du gerne vil sende til gruppen. Du kan bruge Yahoos designværktøjslinje nederst i meddelelsen til at tilpasse skrifttyper, tilføje billeder og vedhæfte filer. Du kan også indsætte tekst, du har komponeret i andre programmer, f.eks. Word.

  • De fleste postkasser kan ikke håndtere vedhæftede filer større end 2 GB. Hvis du har brug for at vedhæfte en stor fil, skal du bruge en cloud -tjeneste som Dropbox eller Google Drive.
  • Hvis du vil bruge en af Yahoos farverige papirvarer, skal du klikke på ikonet for en bog med et hjerte inde i bunden af meddelelsen. Disse designs kan hjælpe med at få din mailing til at skille sig ud i et hav af kedelige nyhedsbreve.
Opret en postliste i Yahoo Trin 15
Opret en postliste i Yahoo Trin 15

Trin 7. Klik på knappen Send for at sende din besked

Det er den blå knap i nederste venstre hjørne af den nye meddelelse. Dette sender din besked til modtagerlisten.

Så længe du tilføjede dit gruppeliste navn til "BCC" feltet i stedet for "Til" feltet, vil alle svar gå direkte til dig og ikke andre gruppemedlemmer

Tips

  • For at forhindre spam begrænser Yahoo antallet af e -mails, du kan sende inden for en bestemt tidsperiode. Hvis du når tærsklen (som desværre ikke er offentlig information), bliver du advaret om, at du skal vente, før du sender din besked.
  • Det er en god idé at inkludere en sætning eller to om afmelding af fremtidige forsendelser. Da du bruger Yahoo -mail og ikke en større mailinglistetjeneste, kan du bare lade folk vide, at de kan skrive dig direkte for at afmelde dig. Hvis nogen beder om at blive fjernet fra din mailingliste, skal du gøre det, før du sender en anden mailing ud.

Anbefalede: