Sådan tilsluttes en dvd -afspiller til Samsung TV: 4 trin (med billeder)

Indholdsfortegnelse:

Sådan tilsluttes en dvd -afspiller til Samsung TV: 4 trin (med billeder)
Sådan tilsluttes en dvd -afspiller til Samsung TV: 4 trin (med billeder)

Video: Sådan tilsluttes en dvd -afspiller til Samsung TV: 4 trin (med billeder)

Video: Sådan tilsluttes en dvd -afspiller til Samsung TV: 4 trin (med billeder)
Video: Clash-A-Rama: Archer Departure (Season Finale) Clash of Clans 2024, April
Anonim

Denne wikiHow lærer dig, hvordan du slutter en dvd -afspiller til et Samsung TV. En dvd-afspiller kan tilsluttes et tv ved hjælp af et HDMI-, komposit-, komponent- eller S-videokabel. Kontroller, hvilke forbindelser dit Samsung TV understøtter, før du køber en DVD- eller Blu-ray-afspiller. Du skal derefter vælge den korrekte kilde eller "input" på dit tv for at se dvd -afspilleren, når den er tilsluttet.

Trin

Tilslut en DVD -afspiller til Samsung TV Trin 1
Tilslut en DVD -afspiller til Samsung TV Trin 1

Trin 1. Tilslut kablet til bagsiden af DVD -afspilleren

Kabeltypen, DVD -afspilleren bruger, kan variere afhængigt af DVD -afspillerens alder. Sæt kablet i den korrekte port bag på DVD -afspilleren. Nedenfor er en liste over de fire typer kabler, der kan bruges til at slutte en dvd -afspiller til et tv.

  • HDMI:

    HDMI -kabler er et enkelt tykt kabel, der er almindeligt mest moderne HD -tv (HD). De tilsluttes en enkelt port på DVD -afspilleren mærket "HDMI". Formen på HDMI -stikket for enden af HDMI -kablet er designet til at passe i formen af HDMI -porten på bagsiden af DVD -afspilleren og fjernsynet.

  • Komponent:

    Komponentkabler understøtter også high definition -video. De indeholder fem farvekodede stik. De røde, grønne og blå stik er video -stik. De separate røde og hvide kabler er lydkablerne. Slut blot hvert farvekodede kabel til den matchende farvekodede port på bagsiden af DVD-afspilleren.

  • Sammensatte:

    Komposit (undertiden kaldet "AV" eller "RCA") kabler er et ældre format. De understøtter ikke high-definition video, kun standard-definition (SD) video. De ligner komponentkabel, bortset fra at de kun har et gult videostik sammen med to røde og hvide lydstik. Sæt det gule kabel i den gule port bag på DVD -afspilleren, og tilslut de røde og hvide lydkabler til de røde og hvide porte på bagsiden af DVD -afspilleren.

  • S-video:

    S-Video er et andet ældre format, der ikke understøtter HD-video, selvom det giver en standardopløsning af højere kvalitet sammenlignet med kompositkabler. Et S-Video-kabel har 4 ben og en lille fane. Match stifterne på S-Video-kablet med hullerne på S-Video-porten på bagsiden af DVD-afspilleren, og sæt det i. Du skal også tilslutte to røde og hvide kompositlydkabler ud over S-Video-kablet fordi S-Video-kablet ikke har et lydsignal.

    Mange nyere tv understøtter ikke længere S-Video

Tilslut en DVD -afspiller til Samsung TV Trin 2
Tilslut en DVD -afspiller til Samsung TV Trin 2

Trin 2. Tilslut kablet til bagsiden af fjernsynet

Afhængigt af den type kabel, du bruger til at tilslutte din DVD -afspiller, skal du slutte den til den korrekte port på bagsiden af Samsung TV. HDMI -kabler tilsluttes porten mærket "HDMI". Komponent- og kompositkabler forbindes til de farvekodede porte på bagsiden af tv'et. S-Video-kabler forbindes til S-Video-porten ved at matche stifterne med hullerne på porten.

Nogle nyere tv har en delt komponent/sammensat port. Hvis du tilslutter et sammensat kabel til en af disse porte, skal du slutte det gule videokabel til den grønne port på bagsiden af tv'et

Tilslut en DVD -afspiller til Samsung TV Trin 3
Tilslut en DVD -afspiller til Samsung TV Trin 3

Trin 3. Tilslut DVD -afspilleren, og tænd for den

Sørg for, at du har en ledig stikkontakt i nærheden af dit tv for at tilslutte din dvd -afspiller. Hvis du ikke gør det, kan du bruge en strømstik til at forlænge antallet af stikkontakter i nærheden af dit tv.

Tilslut en DVD -afspiller til Samsung TV Trin 4
Tilslut en DVD -afspiller til Samsung TV Trin 4

Trin 4. Vælg kilden på tv'et

Der er en kilde til hver port på bagsiden af dit tv. Tryk på kildeknappen på din tv -fjernbetjening for at bladre gennem kilderne, indtil du når den kilde, som din dvd -afspiller er tilsluttet. De fleste DVD- og Blu-ray-afspillere har en startskærm, der vil være synlig på fjernsynet, når du når den korrekte kilde.

Anbefalede: