3 enkle måder at bestå en førers skriftlige test

Indholdsfortegnelse:

3 enkle måder at bestå en førers skriftlige test
3 enkle måder at bestå en førers skriftlige test

Video: 3 enkle måder at bestå en førers skriftlige test

Video: 3 enkle måder at bestå en førers skriftlige test
Video: Oversigt på smart ur Blackview X2 Sort ⌚ 2024, Kan
Anonim

For at få et kørekort i USA og dets territorier skal du bestå en skriftlig eksamen, der tester din viden om vejreglerne og din evne til at genkende vejskilte. Dette er næsten altid et krav sammen med en praktisk køreprøve, som får meget mere opmærksomhed. Den skrevne del er dog lige så vigtig, og det kan være sværere at forberede sig på uden de rigtige materialer. Ved at studere din stats vejledning, tage øvelseseksamener og dukke op klar til succes på din testdag, vil du let overholde tærsklen for bestået score.

Trin

Metode 1 af 3: Studerende til den skriftlige prøve

Bestå en Drivers skriftlig test Trin 1
Bestå en Drivers skriftlig test Trin 1

Trin 1. Se din stats førerguide

De fleste, hvis ikke alle stater, giver en manual til chauffører, der studerer til at tage den skriftlige eksamen. Disse vejledninger vil typisk indeholde alle de oplysninger, der måtte være om eksamen, så hvis du giver den en grundig læsning, vil du blive udsat for det nøjagtige indhold af testen. Dit job er simpelthen at huske det!

  • Begynd at gennemgå denne vejledning omkring en måned før du tager testen for at give dig god tid til at læse den igennem og arbejde med ting som øvelsestest.
  • Du kan tage noter om bogen, mens du går, så du har et praktisk resumé til rådighed for at studere.
  • Den bedste måde at lære noget på er at arbejde med det hver dag, så brug lidt tid hver dag på at gennemgå nogle af reglerne i bogen og spørge dig selv.
Bestå en Drivers skriftlig test Trin 2
Bestå en Drivers skriftlig test Trin 2

Trin 2. Lær vejreglerne i din stat

Hvis du har taget en føreruddannelse, er du allerede godt forberedt til eksamen. Uanset hvad, skal du være meget opmærksom på reglerne, som de er beskrevet i førerhåndbogen. Prøv også at lægge mærke til mønstre, ligesom at mange trafiklove er relateret til forskellige former for at give efter for andre chauffører.

  • Testen vil sandsynligvis indeholde ordlyd meget tæt på, hvad der er i guiden, så vær opmærksom på de sætninger, der dukker op for visse love.
  • Glem ikke kørselslove, der ikke handler om trafik, f.eks. DUI -alkoholgrænse for blod og distraheret kørsel.
Bestå en Drivers skriftlig test Trin 3
Bestå en Drivers skriftlig test Trin 3

Trin 3. Husk tegnene i din stats guide

Skriftlige eksamener kræver ofte, at du identificerer betydningen af vejskilte og angiver, hvilken handling du skal foretage, når du ser et. Det er usandsynligt, at de vil spørge dig om stopskilte, men tegn, der advarer om kommende sammenlægninger, svingede veje, retningsskilte og andre skilte, der har en mere kompleks betydning, kan dukke op.

  • Den bedste måde at lære tegn på er at støde på dem på øvelsesdrev.
  • Husk, at de fleste tegn er intuitive og er designet til at have en indlysende betydning, så du ikke behøver at sidde fast i at huske hver eneste detalje, hvis din stat beder dig om at lære masser af tegn.
Bestå en Drivers skriftlig test Trin 4
Bestå en Drivers skriftlig test Trin 4

Trin 4. Fokus på statsspecifikke trafiklove

De fleste stater har et par kørselslove, der er særlige for denne stat eller en håndfuld stater, og disse er ofte mere tilbøjelige til at blive vist på eksamen. Ting som at passere og dreje til venstre ved rødt lys på en envejsgade er inkonsekvente på tværs af stater, så du bør lære disse love udenad og forvente at se dem på testen.

Metode 2 af 3: Afprøvningstests

Bestå en Drivers skriftlig test Trin 5
Bestå en Drivers skriftlig test Trin 5

Trin 1. Download øvelsestest eller anmod dem fra din DMV

Mange DMV -websteder har PDF -filer med øvelsestest, som du kan downloade og udskrive. Hvis du ikke kan se nogen, skal du kontrollere bagsiden af chaufførguiden for at se, om de er der, eller ringe til din lokale DMV for at spørge, om de har øvelsestest tilgængelige personligt.

Hvis du ikke kan spore øvelsestest, kan du quizere dig selv i guiden ved at vælge et afsnit fra indholdsfortegnelsen og nedskrive alt, hvad du kan huske. Gennemse afsnittet og se, hvad du har glemt

Bestå en Drivers skriftlig test Trin 6
Bestå en Drivers skriftlig test Trin 6

Trin 2. Brug den samme tidsbegrænsning som den rigtige eksamen

Når du tager øvelsestest, er det vigtigt, at du overholder de tidsbegrænsninger, du vil være under for den ægte vare. Ellers kan du blive vant til at tage længere tid, end du har på testen. Indstil en timer til at gå ud, når tiden er gået, og se, hvor meget af testen du var i stand til at komme igennem.

Hvis tidsfristen ikke er angivet på øvelsestesten, skal du tjekke online for at se, om grænsen er angivet der

Bestå en Drivers skriftlig test Trin 7
Bestå en Drivers skriftlig test Trin 7

Trin 3. Bedøm dine scoringer og sammenlign dem med den forbigående tærskel

Hver øvelsestest skal have en rubrik, som du kan kontrollere dine svar mod. Se på svaret på hvert spørgsmål, og se om du har markeret det rigtige svar. Sørg for at angive din score, mens du markerer dem, du savnede til anmeldelse senere.

Prøv at skrive spørgsmålet og det korrekte svar ned, så du kan øve dig i at forbinde dem med hinanden

Bestå en Drivers skriftlig test Trin 8
Bestå en Drivers skriftlig test Trin 8

Trin 4. Undersøg de spørgsmål, du savnede

Når du arbejder på øvelsestest, vil du næsten helt sikkert gå glip af nogle af spørgsmålene. Når du har bedømt din test, skal du gå tilbage til guidebogen og genlæse afsnittet om emnet for at fastslå det rigtige svar i dit sind, så du ikke begår den samme fejl ved den rigtige eksamen.

Notér alle emner, der bliver ved med at dukke op i dine ubesvarede spørgsmål, og fokuser dine studier på disse områder

Bestå en Drivers skriftlig test Trin 9
Bestå en Drivers skriftlig test Trin 9

Trin 5. Tag flere tests for at forbedre din score

Selvom du bestod dit første forsøg, er det stadig en god idé at øve på et par tests, hvis du har adgang til mere end en. Du bør tage testene, indtil du består en, og mindst en mere efter det for at sikre, at det ikke kun var de specifikke spørgsmål om den version.

Ligesom prøver i skolen har du brug for en større mængde viden, end der faktisk vises på testen for at bestå, da et hvilket som helst antal emner kunne komme op

Metode 3 af 3: Succes på eksamen

Bestå en Drivers skriftlig test Trin 10
Bestå en Drivers skriftlig test Trin 10

Trin 1. Få en god nats søvn og spis en sund morgenmad inden eksamen

Det lyder måske kliché, men det er vigtigt at være veludhvilet og velfodret, så du kan være opmærksom og fokuseret under eksamen. Prøv at få hele 8 timers søvn natten før, og vågn op med masser af tid til at gøre dig klar og spise morgenmad. God morgenmad inkluderer protein, kulhydrater og frugt for at holde din hjerne i fuld kraft.

  • Prøv ikke at proppe med at studere dagen før, og bekymre dig ikke om at gennemgå dine noter hele morgenen. Et hurtigt blik over dine noter, før du begiver dig ud, vil være rigeligt, hvis du har forberedt dig.
  • Medbring ikke dine noter til DMV, medmindre du tager med en, der kan holde på dem. At have noter i testområdet er typisk en øjeblikkelig diskvalifikation.
Bestå en Drivers skriftlig test Trin 11
Bestå en Drivers skriftlig test Trin 11

Trin 2. Husk det bestående mål, når du tager testen

Husk, at du ikke behøver at få 100% for at bestå testen. De fleste stater har tærskler tættere på 80% eller deromkring, eller omkring C+ eller B- på en test. Mens du tager testen, skal du fokusere på at besvare spørgsmål, du kender svaret på først.

  • Det er en god idé at huske antallet af spørgsmål, du skal besvare korrekt for at passere på forhånd.
  • Du kan beregne passeringstærsklen ved at gange procentdelen med antallet af spørgsmål. Husk først at vende procentdelen til en brøkdel. For eksempel kræver en 40 spørgsmåls eksamen med en tærskel på 80%, at du får.8 ganget med 40 spørgsmål rigtigt, hvilket kommer til 32 spørgsmål.
  • Stol ikke på tærsklen eller fokuser for meget på den under eksamen. Det burde slappe af dig frem for at øge din stress.
Bestå en Drivers skriftlig test Trin 12
Bestå en Drivers skriftlig test Trin 12

Trin 3. Hold dig rolig under hele eksamen

At tage en eksamen kan være en stressende oplevelse, men det er vigtigt at bevare roen så godt du kan, så du kan fokusere på spørgsmålene. Hvis du begynder at løbe tør for tid, skal du besvare de spørgsmål, du kender eller føle dig sikker på, og bruge al den resterende tid på at forsøge at lægge et svar til resten af spørgsmålet.

Nogle måder at forblive rolig på inkluderer at øve positiv selvtalelse, holde fokus på opgaven og ikke andres fremskridt og tage dybe vejrtrækninger

Bestå en Drivers skriftlig test Trin 13
Bestå en Drivers skriftlig test Trin 13

Trin 4. Læs hvert spørgsmål grundigt, inden du besvarer

Trafiklove er ofte enkle på overfladen, men testen kan give dig situationer, der har mange faktorer, du måske aldrig har tænkt på. Du bør læse hvert spørgsmål to gange for at være sikker på, at du ikke mangler noget, der ville ændre dit svar.

Husk, at dette er ligesom enhver anden test, og du bør behandle det lige så seriøst som en i skolen

Bestå en Drivers skriftlig test Trin 14
Bestå en Drivers skriftlig test Trin 14

Trin 5. Gennemgå dine svar, inden du sender testen

Hvis du tager en papireksamen og er i stand til at kontrollere dine svar, før du er færdig, skal du sørge for at gøre det. Sørg for, at du ikke gik glip af spørgsmål til eksamen, og se om dine svar synes at passe til din intuition. Vred dig ikke over hvert spørgsmål, bare prøv at lægge et svar ned for hvert spørgsmål, uanset om du er 100% sikker på svaret eller ej.

I modsætning til nogle tests vil den skriftlige licenseksamen ikke straffe dig for at gætte. Hvis du ikke er sikker på, hvad svaret er, skal du bare lægge noget ned, der virker sandsynligt, frem for at lade det stå tomt

Bestå en Drivers skriftlig test Trin 15
Bestå en Drivers skriftlig test Trin 15

Trin 6. Planlæg og undersøg for en genoptagelse, hvis du ikke består

Hvis du ikke består eksamen, beder de fleste stater dig om at vente flere uger med at tage testen igen, men du kan typisk planlægge den lige efterfølgende, hvis de giver dig din karakter på DMV. Ellers ring til dem for at planlægge aftalen. Mellem den første eksamen og den næste skal du studere og gennemgå guiden igen.

Anbefalede: