Sådan overstreger du tegn i Microsoft Word: 10 trin

Indholdsfortegnelse:

Sådan overstreger du tegn i Microsoft Word: 10 trin
Sådan overstreger du tegn i Microsoft Word: 10 trin

Video: Sådan overstreger du tegn i Microsoft Word: 10 trin

Video: Sådan overstreger du tegn i Microsoft Word: 10 trin
Video: KÆRESTE VIDEO 2024, Kan
Anonim

Så du ved, hvordan du understreger næsten alt i Word, men hvad hvis du skal overstregne noget? Dette er en ret almindelig forekomst inden for statistik og andre videnskabelige områder, men Word gør det ikke ligefrem let. Der er et par forskellige måder, du kan gøre det på enten ved hjælp af feltkoder eller ligningsværktøjet; se trin 1 nedenfor for at lære hvordan.

Trin

Metode 1 af 2: Brug af feltkoder

Overstreg tegn i Microsoft Word Trin 1
Overstreg tegn i Microsoft Word Trin 1

Trin 1. Gem din fil

Feltkoder kan være vanskelige og har været kendt for at gå ned på Word. Gem din fil, før du fortsætter, så du har en version at gå tilbage til, hvis tingene ikke går rigtigt. Du kan også oprette en kopi som et ekstra lag af beskyttelse.

Overstreg tegn i Microsoft Word Trin 2
Overstreg tegn i Microsoft Word Trin 2

Trin 2. Opret en feltkode

Tryk på Ctrl + F9 i Windows eller Command + F9 på en Mac for at oprette feltkodeparenteserne {}. Beslagene vil blive fremhævet med en grå farve. For at overstrege den tekst, du ønsker, skal du oprette en specialiseret feltkode. Du vil ikke være i stand til at vælge tekst og anvende effekten; i stedet skriver du den test, du vil have over, i selve feltkodefunktionen.

Feltkoder fungerer på alle versioner af Word, til både Windows og Mac

Overstreg tegn i Microsoft Word Trin 3
Overstreg tegn i Microsoft Word Trin 3

Trin 3. Indtast i overlinjefunktionen

Indtast følgende mellem parenteserne: EQ / x / til (). Der er et mellemrum mellem "EQ" og "\ x", samt et mellemrum mellem "\ x" og "til ()". Sørg for ikke at inkludere ekstra mellemrum, ellers fungerer funktionen ikke.

Hvis du kopierer formlen fra denne artikel og indsætter den i dit dokument, tilføjer Word sandsynligvis mellemrum i hver ende, hvilket får feltkoden til ikke at fungere. Skriv det selv ud for de bedste resultater

Overstreg tegn i Microsoft Word Trin 4
Overstreg tegn i Microsoft Word Trin 4

Trin 4. Indtast den tekst, du vil have overstreget

Placer markøren mellem parenteserne i feltkoden. Indtast den ønskede tekst, inklusive eventuelle mellemrum. Din funktion skal se sådan ud: {EQ / x / to (din tekst går her)}. Behold markøren i feltkoden, når du er færdig.

Overstreg tegn i Microsoft Word Trin 5
Overstreg tegn i Microsoft Word Trin 5

Trin 5. Anvend feltet

Når du er færdig med at indtaste din kode og tekst, kan du konvertere feltkoden til det færdige produkt. Med markøren inde i feltkoden skal du trykke på Shift + F9. Dette konverterer koden og viser den tekst, du har indtastet i parentes med en linje over.

Brug af overlinjeeffekten vil sandsynligvis skæve din linjeafstand, så sørg for at gennemgå hele dit dokument for at se, om noget var påvirket

Overstreg tegn i Microsoft Word Trin 6
Overstreg tegn i Microsoft Word Trin 6

Trin 6. Fejlfinding af en kode, der ikke fungerer

Feltkoder er kraftfulde scriptværktøjer og kan forårsage problemer, hvis de ikke bruges korrekt. Hvis formlen blev indtastet forkert på nogen måde, kan koden forsvinde, eller dit program kan endda gå ned. Sørg for, at du ikke indsætter ekstra mellemrum eller tegn, og at formlen er skrevet nøjagtigt som set ovenfor.

Hvis din kode forsvinder, skal du trykke på Shift + F9 for at skifte den tilbage til kodevisningen. Du kan derefter gennemgå din kode og foretage de nødvendige ændringer

Metode 2 af 2: Brug af ligningsfunktionen

Overstreg tegn i Microsoft Word, trin 7
Overstreg tegn i Microsoft Word, trin 7

Trin 1. Indsæt et ligningsobjekt

Du kan bruge ligningseditoren til at anvende den matematiske overlinjeaccent på din tekst. Den producerede overline -effekt er en smule anderledes end feltkodefunktionen. Du kan ikke markere din tekst og derefter anvende ligningen, du bliver nødt til at indtaste teksten efter oprettelsen af ligningen.

Klik på fanen Indsæt for at indsætte en ligning. Klik på knappen Ligning i afsnittet Symboler. Hvis du bruger Word 2003 eller XP, skal du klikke på Indsæt → Objekt → Microsoft Equation 3.0

Overstreg tegn i Microsoft Word Trin 8
Overstreg tegn i Microsoft Word Trin 8

Trin 2. Vælg overlinjen accent

Inden du skriver din tekst, skal du tilføje accent. Klik på knappen Accenter i afsnittet Design. Der er faktisk lidt forskellige muligheder, du kan vælge imellem, hvis du vil have en overlinje over din test. Du kan enten vælge bjælken, der er placeret i sektionen Accenter, eller overlinjen, der er placeret i sektionen Over søjler og under bjælker. Vælg en, og der vises en lille stiplede boks i dit formelfelt.

Overstreg tegn i Microsoft Word Trin 9
Overstreg tegn i Microsoft Word Trin 9

Trin 3. Indtast din tekst

Klik på den lille stiplede boks, og begynd at indtaste din test. Du vil se overlinjeeffekten straks anvendes, mens du skriver. Når du er færdig, skal du klikke uden for formelfeltet.

Overstreg tegn i Microsoft Word Trin 10
Overstreg tegn i Microsoft Word Trin 10

Trin 4. Fejlfinding af en ikke-fungerende formel

Hvis du ikke kan få overlinjen til at blive vist, er der stor sandsynlighed for, at du ikke havde markeret den lille stiplede boks, da du indtastede din tekst. Du skal vælge det for at skrive med overlinjeeffekten. Enhver tekst uden for boksen påvirkes ikke.

Anbefalede: