4 måder at slette flere venner på Facebook

Indholdsfortegnelse:

4 måder at slette flere venner på Facebook
4 måder at slette flere venner på Facebook

Video: 4 måder at slette flere venner på Facebook

Video: 4 måder at slette flere venner på Facebook
Video: The 12 Days of Evolution - Complete Series! 2024, April
Anonim

Hvis du har haft en Facebook -konto i lang tid, har du måske mange mennesker på din venneliste, som du ikke rigtig kender længere. Selvom der ikke er nogen måde at massefremvise flere mennesker med et enkelt klik eller tryk, er der stadig måder, du hurtigt kan fjerne masser af venner samt alternativer til at begrænse og skjule venner, du faktisk ikke vil fjerne.

Trin

Spørgsmål 1 af 4: Hvad er den hurtigste måde at fjerne masser af venner på én gang?

  • Slet flere venner på Facebook Trin 1
    Slet flere venner på Facebook Trin 1

    Trin 1. Bare rolig, du behøver ikke at gå til hver vens profil for at fjerne dem

    Du kan nemt fjerne flere venner ved at klikke eller trykke på et par knapper på din venneside. Dine venner får ikke besked om, at du har fjernet dem, men hvis de besøger din profil, vil de se, at du ikke er venner.

    • Hvis du bruger Facebook på en computer, skal du gå til din profil og klikke på Venner fanen øverst på siden. På Facebook -mobilappen skal du bare trykke på tre vandrette linjer mærket Menu, tryk på Venner, og vælg Alle venner på toppen. Dette viser din venneliste med de personer, du oftest kommunikerer med øverst.
    • Hvis du vil fjerne en person fra listen, skal du bare klikke eller trykke på de tre vandrette prikker ved siden af vedkommendes navn, vælge Uvenlig, og vælg derefter Bekræfte.
    • Gentag for alle venner, du vil fjerne.
  • Spørgsmål 2 af 4: Kan jeg skjule mine indlæg for folk uden at være ven med dem?

  • Slet flere venner på Facebook Trin 2
    Slet flere venner på Facebook Trin 2

    Trin 1. Hvis du ikke har noget imod at beholde masser af venner, men ikke vil have dem alle til at se, hvad du sender, kan du tilføje folk til din liste over begrænsede

    Det betyder, at selvom du vælger at gøre dine indlæg synlige for venner, vil dem på din begrænsede liste ikke se dem-de vil kun se de indlæg, du markerer som offentlige. Alle venner, der ikke er på din Begrænset liste, vil se dit indhold som normalt. Ingen på din Begrænsede liste ved, at du har tilføjet dem, og du kan stadig chatte med dem og kommentere deres indlæg.

    • På en computer skal du klikke på pil ned øverst til højre og vælge Indstillinger og fortrolighed, og vælg derefter Indstillinger. Klik på Blokering fane til venstre, og klik derefter på Rediger liste i øverste højre hjørne. Vælg Venner fra rullemenuen, og klik derefter på alle de venner, du vil føje til listen Begrænset. Klik på Afslut for at tilføje dem alle på samme tid.
    • Hvis du bruger mobilappen, er der ingen måde at hurtigt føje flere personer til din liste over begrænsede. Det er bedst at bruge en computer. Du kan dog tilføje nogen individuelt ved at besøge deres profil. På deres profil skal du trykke på de tre prikker øverst, trykke på Venner, Vælg Rediger venneliste, og tryk derefter på Begrænset.

    Spørgsmål 3 af 4: Hvordan kan jeg stoppe med at se mennesker, jeg er ligeglad med i mit feed?

  • Slet flere venner på Facebook Trin 3
    Slet flere venner på Facebook Trin 3

    Trin 1. Hvis du ikke vil fjerne bestemte venner, men ikke er interesseret i at se deres indlæg i dit feed, kan du fjerne dem

    Hvis du ikke følger nogen, fjernes den ikke fra din venneliste (eller omvendt), så de mennesker, du har fulgt, vil aldrig vide det.

    • Gå til din Facebook -profil på en computer, og klik på Venner fanen øverst på siden. I mobilappen skal du trykke på tre vandrette linjer mærket Menu, Vælg Venner, og tryk på Alle venner.
    • Klik eller tryk på de tre prikker ud for en person, du vil fjerne, og vælg derefter Følg ikke op. Dette følger straks personen-ingen bekræftelse nødvendig.
    • Hvis du vil følge nogen igen i fremtiden, skal du bare gå over til hans profil og vælge Venner øverst, og klik eller tryk derefter på Følge efter.
  • Spørgsmål 4 af 4: Hvad hvis jeg bare ikke vil have folk til at vide, hvem jeg er venner med?

  • Slet flere venner på Facebook Trin 4
    Slet flere venner på Facebook Trin 4

    Trin 1. Hvis du ikke vil have, at folk skal se, hvem du er venner med, kan du nemt skjule din venneliste fra din profil

    Når du skjuler din venneliste, kan venner kun se, hvilke venner du har til fælles, ikke hele din liste.

    • På en computer skal du klikke på pil ned i øverste højre hjørne og vælge Indstillinger og fortrolighed, og klik derefter på Indstillinger. Klik på Privatliv fane til venstre, klik Redigere ud for "Hvem kan se din venneliste?" og vælg Kun mig.
    • Tryk på menuen med tre linjer i mobilappen, vælg Indstillinger og fortrolighed, og tryk derefter på Indstillinger. Rul ned til sektionen "Målgruppe og synlighed", tryk på Hvordan folk finder og kontakter dig, Vælg Hvem kan se din venneliste?

      og vælg derefter Kun mig.

    Video - Ved at bruge denne service kan nogle oplysninger blive delt med YouTube

    Tips

    • Selvom der er browserudvidelser, der hævder at kunne fjerne mange Facebook-venner på én gang, har ingen af dem gode anmeldelser, og de fleste kræver, at du giver fuld adgang til din Facebook-konto-ikke den sikreste løsning!
    • Når du har uvenner nogen, er der ingen måde at fortryde handlingen uden at venliggøre dem.
  • Anbefalede: