Sådan forbedres dine helte på Castle Clash (med billeder)

Indholdsfortegnelse:

Sådan forbedres dine helte på Castle Clash (med billeder)
Sådan forbedres dine helte på Castle Clash (med billeder)

Video: Sådan forbedres dine helte på Castle Clash (med billeder)

Video: Sådan forbedres dine helte på Castle Clash (med billeder)
Video: 8 инструментов в Excel, которыми каждый должен уметь пользоваться 2024, April
Anonim

Castle Clash er et spil, der inkluderer dig at skabe en stærk base, have stærke helte, få ressourcer og besejre fjender. Det kan virke ligner Clash of Clans, bortset fra at det er heltebaseret og flere andre forskelle er inkluderet i spillet. Forbedring og indsamling af stærke helte er dybest set hoveddelen af spillet, da du skal bruge dem til alle slags kampe i spillet. Læs videre for at lære mange måder at forbedre og få stærkere helte på Castle Clash.

Trin

Del 1 af 6: Niveauer

Forbedre dine helte på Castle Clash Trin 1
Forbedre dine helte på Castle Clash Trin 1

Trin 1. Raid andre med dine helte

Hver gang du gennemfører et vellykket raid, opnås EXP. Denne EXP er delt mellem alle de helte, du sætter på slagmarken. Brug strategier til at sikre en sejr med tre flammer for at få mere EXP ad gangen. Placer dine bedste eller dine værste helte på slagmarken, afhængigt af om du vil gøre dine bedste helte endnu bedre, eller få dine værste helte i gang med at blive stærkere.

Jo højere niveau personen er, at du angriber, jo mere EXP får du. Angreb baser, der er højt niveau i magt, men har lav nok helte og bygninger til at dine helte kan besejre. Dette vil også gøre det til en sikker chance for, at du vinder tre flammer og forhindrer dine helte i at dø, så du ikke behøver at spilde perler eller tid på at forsøge at genoplive dem

Forbedre dine helte på Castle Clash Trin 2
Forbedre dine helte på Castle Clash Trin 2

Trin 2. Kæmp i fangehuller

Fej de højeste fangehuller, du allerede har gjort før, eller lav et fangehul, du aldrig har gjort før, og få mere EXP hurtigere og lettere også. Sørg for, at du faktisk kan besejre basen. Overvej at feje fangehuller i stedet. Efter Castle Clash -opdateringen blev der tilføjet 25 flere dungeon -chancer, hvilket betyder, at 30 sweeps ville give flere EXP end blot 5 chancer for at få EXP. På samme tid ville dette give dig nogle ekstra chancer for at lave nogle højere fangehuller manuelt.

  • Kamp i boss kampe. På den sidste fase af hvert ekspert -fangehul er en chef også på slagmarken. Kæmp i disse fangehullsfaser, da de normalt giver mest EXP.
  • Tag alle dine helte ud på heltens baser undtagen den (de), du vil øge. Dette får alle de opnåede EXP til at gå til den eller de helte.
  • Brug fangehulskort. Dette vil give dig yderligere 5 chancer for hurtigere at vinde EXP.
Forbedre dine helte på Castle Clash Trin 3
Forbedre dine helte på Castle Clash Trin 3

Trin 3. Sweep Here Be Monsters bølger

Ligesom fangehullerne er Here Be Monsters 5 bølger af monstre og helte, der angriber din base. Når du med succes forsvarer basen i et af stadierne, får du ressourcer og andre genstande samt adgang til at feje scenen med 5 bølger. Kæmp i højere faser for at få flere ressourcer og EXP. Fej dem, du allerede har gjort for at få EXP og ressourcer hurtigere.

Brug Here Be Monsters -kort for at få flere chancer for at feje etaper. Dette giver dig mulighed for hurtigere at få EXP og ressourcer

Forbedre dine helte på Castle Clash Trin 4
Forbedre dine helte på Castle Clash Trin 4

Trin 4. Udfør Here Be Demon -bølger

Dette ligner Here Be Monsters, bortset fra at der er den samme som en helt, der angriber din base på én gang. Hver etape har en bølge, men hver fase øger antallet af den samme helt, der angriber din base. Fej eller kæmp i disse faser for at få EXP, ressourcer, og i sjældne tilfælde vinde en lilla legendariske helt, hvilket gør dig endnu stærkere.

Forbedre dine helte på Castle Clash Trin 5
Forbedre dine helte på Castle Clash Trin 5

Trin 5. Gennemfør quests

Gør krav på belønninger, når du har gennemført dem, og prøv at gemme dine perler. Disse belønninger omfatter tomes, som kan bruges til at niveauere din helt op. Den bedste tome, der er lettest at få, er Tome 3, som giver 20.000 EXP til en helt.

Opgaver belønner også skår. Skår kan bruges på andre måder til at forbedre dine helte

Forbedre dine helte på Castle Clash Trin 6
Forbedre dine helte på Castle Clash Trin 6

Trin 6. Log ind hver dag for at få den daglige belønning

I nogle dage i kalenderen belønnes velsignede tomes, som kun kan belønnes gennem de daglige belønninger. Samlingen af disse tomes omfatter Blessed Tome 1 (100.000 EXP bevilget), Blessed Tome 2 (500.000 EXP givet) og Blessed Tome 3 (2.000.000 EXP bevilget). Selvom disse kan virke som meget, som før sagt, vil dine helte kræve meget mere end så meget. Spar tomes som disse, og brug dem kun, når det faktisk er nødvendigt, da de mangler.

Del 2 af 6: Færdigheder

Forbedre dine helte på Castle Clash Trin 7
Forbedre dine helte på Castle Clash Trin 7

Trin 1. Saml nok skår. Skår bruges til at købe essenser. Essenser kan være nyttige til at fodre dine helte, så deres færdighedsniveauer kan blive højere. Udfør HBM (Here Be Monsters) og HBD (Here Be Demons) bølger og etaper for at få skår. Kæmp i fangehullestadier for lejlighedsvis at få skår hvert par kampe. Prøv Storm Mesa -runder med venner, tilfældige spillere eller laugskammerater. Nogle gange kunne shard -pakker belønnes, normalt i Storm Mesa 1 og Storm Mesa 4 runder. Brug skår til at købe essens i heltens alter.

Forbedre dine helte på Castle Clash Trin 8
Forbedre dine helte på Castle Clash Trin 8

Trin 2. Køb essenser med skår

Brug alle dine skår, indtil de er færdige. Det er okay, hvis du bruger dem alle på én gang, da der er mange nemme måder at få skår hver dag hurtigt. Giv essensen til dine helte, når de er købt. Spar dog så mange skår som muligt - dette giver dig mulighed for at købe den legendariske essens, gelatinøs mester. Dette er den højeste essenstype, du kan købe, og den giver op til 3000 EXP. Niveau dine helte færdigheder så meget som muligt, let ved hjælp af denne type.

Forbedre dine helte på Castle Clash Trin 9
Forbedre dine helte på Castle Clash Trin 9

Trin 3. Check ind hver dag for at få daglige belønninger

Efter et par opdateringer blev nye essenser tilføjet til spillet. De giver nu meget mere EXP til dine helte, hvilket gør en kæmpe forskel. Disse essenser kan kun opnås gennem de daglige belønninger. Sørg for at logge ind hver dag for at få din belønning. Samlingen inkluderer Mystery Essence 1 (15.000 EXP bevilget), Mystery Essence 2 (30.000 EXP bevilget) og Mystery Essence 3 (150.000 EXP bevilget).

Overvej at gemme disse essenser. De kommer til at mangle - det ville være bedst at bruge dem kun på de meget stærke legendariske helte, og kun når det bliver sværere at niveauere deres færdigheder

Forbedre dine helte på Castle Clash Trin 10
Forbedre dine helte på Castle Clash Trin 10

Trin 4. Feed elite og almindelige helte til dine bedste helte

Rul helte med honer -emblemer eller perler (perler anbefales mest, da honer -badges også bruges til at udjævne helten). Niveau eliten og almindelige helte op med grøn og blå tomes. Få dem op på mindst niveau 40 eller 60, og fodre dem derefter til din helt. Dette vil give EXP til din legendariske helts færdighedsniveau. Dette kan også gøres for andre almindelige eller elitehelte, men legendariske helte er normalt den bedste typehelt at gøre dette for.

Del 3 af 6: Talenter

Forbedre dine helte på Castle Clash Trin 11
Forbedre dine helte på Castle Clash Trin 11

Trin 1. Få perler

Gør quests hver dag, indsaml den daglige belønning hver dag og fuldfør præstationer. Dette er de nemmeste måder at samle ædelstene på. Det tager 300 perler at rulle et talent. Hvis du får et godt talent, der er 5/5, har du været temmelig heldig. En liste over gode talenter er:

  • Krig Gud
  • Genoplive
  • Revitalisere
  • Selvdestruere
  • Bolværk
  • Vedholdenhed
  • Korroderer
  • Psyshield
  • Himlens vrede
  • Fordømmelse
  • Berserk
Forbedre dine helte på Castle Clash Trin 12
Forbedre dine helte på Castle Clash Trin 12

Trin 2. Rul efter talenter så meget som muligt

Sæt de rigtige bedste talenter, du har eller har fået på de rigtige helte. Sørg for, at de også matcher helten for den bedste styrke.

Forbedre dine helte på Castle Clash Trin 13
Forbedre dine helte på Castle Clash Trin 13

Trin 3. Saml runer

Køb runer med berømmelse, hvor du kan tjene fra Lost Battlefield. Besejr spillere på Lost Battlefield, og brug runer til at udjævne din heltes talent op til 8/8 i stedet for 5/5. Få den korrekte type og mængde runer for at udnytte hver heltes talent til maks. Fra da af vil du muligvis kunne udvikle din helt.

Del 4 af 6: Inskriptioner og kamme

Forbedre dine helte på Castle Clash Trin 14
Forbedre dine helte på Castle Clash Trin 14

Trin 1. Kamp i det tabte rige

Gennemfør så mange kampe som muligt, og få røde og blå krystaller samt flere former for belønninger. Blå krystaller er gode til inskriptioner til dine helte og røde krystaller til at skabe nye kam og talenter til dine helte. Saml så mange blå krystaller og mana som muligt - det er de vigtigste ressourcer, der er nødvendige for at indskrive din helt.

Forbedre dine helte på Castle Clash Trin 15
Forbedre dine helte på Castle Clash Trin 15

Trin 2. Skriv din helt ind ved hjælp af blå krystaller og mana

Raid konstant og kæmp i det tabte rige for at indsamle disse ressourcer, og brug dem til at gøre din helt stærkere. Få din indskrift til mindst niveau 21 for at give din helt adgang til et andet talent. Forøg det op til niveau 100 for at sikre den bedste styrke til det.

  • Skriv andre elite og almindelige helte ind, og fodre dem med dine legendariske. Dette får dine legendarier til at have endnu bedre færdigheder.
  • At skrive din helt er altid en sikker måde at gøre den stærkere i kamp. Få dit tilmeldingsniveau til mindst 21 for at placere kamme i det. Krydder tillader din helt at have 2 talenter og en evne på én gang. Det maksimale inscribe -niveau er 100. Niveau inscribe -niveauet så meget som muligt - når det er op til 100, vil din helt næsten virke uovervindelig i hver kamp.
Forbedre dine helte på Castle Clash Trin 16
Forbedre dine helte på Castle Clash Trin 16

Trin 3. Brug røde krystaller til at kombinere kamme sammen for at lave bedre

Vind så mange startkryds som muligt fra Lost Realm, og brug dem derefter til at lave endnu bedre. Du får måske endda et rigtig godt talent, og gratis også uden brug af perler. Placer kamme på dine helte, så de får en endnu bedre styrke.

Del 5 af 6: Star Levels

Forbedre dine helte på Castle Clash Trin 17
Forbedre dine helte på Castle Clash Trin 17

Trin 1. Spar honer badges og guld

Honer -badges kan bruges til at niveauere din helt op til det maksimale stjerneniveau - niveau 10, hvilket sætter din heltes maksimale niveau til 200 (hvis du gør niveauet resten af de sidste 20 niveauer). Kæmp ofte i arenaen, og prøv at vinde så mange som muligt - afhængigt af din placering i arenaen får du automatisk honer -badges hver time. Få en høj rangering for at øge antallet af honer -badges, du får.

  • Kæmp i razziaer og fangehuller samt kæmp mod chefen for let at få honer -badges. Brug ekstra perler til at købe 1000 honer -badges fra butikken, hvis du ikke længere gemmer dem eller vil fortsætte senere.
  • Raid så meget som muligt for at få guld. Brug disse ressourcer til at øge stjerneniveauet. Niveau din helt til det maksimale niveau, og gentag, indtil du har nået det maksimale stjerneniveau.
Forbedre dine helte på Castle Clash Trin 18
Forbedre dine helte på Castle Clash Trin 18

Trin 2. Kæmp konstant i fangehuller, som du ikke har gjort endnu

Ikke alene har du brug for guld- og honning -emblemer, men flammer er også vigtige. Flammer kan opsamles i fangehuller. Hvis du får en tre -stjernet sejr, får du tre flammer. To stjerner er lig med to flammer, og en er lig med kun en flamme.

Forbedre dine helte på Castle Clash Trin 19
Forbedre dine helte på Castle Clash Trin 19

Trin 3. Gem tomes og fej gennem en masse fangehuller og HBM

Niveau dine helte til det maksimale, før du prøver at udjævne stjerneniveauet - på denne måde får du let din helt til at være stærkere.

Forbedre dine helte på Castle Clash Trin 20
Forbedre dine helte på Castle Clash Trin 20

Trin 4. Sælg tomes til honer badges

Grøn og muligvis blå tomes er ikke særlig nyttige, når dine helte er på et højt niveau. Sælg unødvendige blå og grønne tomes til honer -badges for at opgradere dine heltes stjerneniveauer. Sælg velsignede tomes og lilla tomes kun, når du virkelig har brug for honer -badges, og du ikke rigtig har brug for dem. Salige tomes giver enorme mængder honer -badges, når de sælges. Overvej at gemme nogle til nivellering og nogle til honer -badges.

Del 6 af 6: Evolving

Forbedre dine helte på Castle Clash Trin 21
Forbedre dine helte på Castle Clash Trin 21

Trin 1. Opfyld kravene

For at udvikle din helt, skal du/det være:

  • Niveau 10 i stjerneniveau
  • Niveau 180+ i normalt niveau (helst til maks for mere styrke)
  • 1000 røde krystaller
  • 1 evolution rune
  • Endnu en duplikat helt/20.000 skår
Forbedre dine helte på Castle Clash Trin 22
Forbedre dine helte på Castle Clash Trin 22

Trin 2. Niveau din helt til maks

Selvom du kan være mindre end niveau 200 for at udvikle den legendariske helt, foreslås det at gøre det for at opnå maksimal styrke.

Forbedre dine helte på Castle Clash Trin 23
Forbedre dine helte på Castle Clash Trin 23

Trin 3. Få berømmelse gennem den tabte slagmark

Brug berømmelsen til at få evolution runer. Prøv at gemme dem for at kunne bruge dem til andre fremtidige evolutioner (det maksimale antal evolutioner, der er muligt, er 4 gange).

Forbedre dine helte på Castle Clash Trin 24
Forbedre dine helte på Castle Clash Trin 24

Trin 4. Udvikl din helt

Tryk på udvikle -knappen, og følg vejledningen, der vises undervejs. Gør krav på de velsignede tome -belønninger efter og niveau din helt til maks igen (din helt vil blive udviklet en gang nu og ændre udseende, men de kan stadig udvikles 3 gange mere. De vil afslutte og stjerneniveau nummer 4, hvor du skal bruge bøgerne til at niveauere dem igen.).

Brug bøgerne til at sælge til honer badges, hvis det er nødvendigt. Sørg for, at du rent faktisk vil gøre dette - bøger som disse kan bruges til hurtigt at nå helt op igen. Overvej at gemme nogle til nivelleringen, og nogle til salg

Forbedre dine helte på Castle Clash Trin 25
Forbedre dine helte på Castle Clash Trin 25

Trin 5. Udvikl din helt fjerde gang

Din helt skal have maksimal kraft, nu hvor du har gjort alt for at gøre den stærk. Gentag denne proces med andre legendariske helte, indtil du bliver stærk nok til at tage enhver base.

Tips

  • Vælg den rigtige kombination for et talent for hver helt. For eksempel fremskynder Berserk dybest set din helt meget, afhængigt af dens niveau. Pumpkin Duke er en legendarisk helt, og dens evne er også at fremskynde. Hvis du øger dens evne og placerer Berserk på det, vil det være ekstremt hurtigt og ville fungere godt i boss kampe.
  • Spar nok ressourcer. At spare ressourcer kan vise sig nyttigt i fremtiden. Så behøver du ikke spilde tid på at forsøge at få disse ressourcer eller emner.

Anbefalede: