Sådan nulstilles Windows Media Player: 9 trin (med billeder)

Indholdsfortegnelse:

Sådan nulstilles Windows Media Player: 9 trin (med billeder)
Sådan nulstilles Windows Media Player: 9 trin (med billeder)

Video: Sådan nulstilles Windows Media Player: 9 trin (med billeder)

Video: Sådan nulstilles Windows Media Player: 9 trin (med billeder)
Video: Hvordan reagerer børn, når man fortæller, at der ikke er råd til at holde jul? 2024, April
Anonim

Nogle gange når folk roder rundt med indstillingerne i forskellige programmer, fungerer disse programmer muligvis ikke længere korrekt. I dag er mange mennesker interesserede i musik og musikafspillere, og en af de mest populære på pc'er er Windows Media Player (WMP). Hvis du har ødelagt nogle indstillinger, og programmet ikke fungerer som det skal, kan du nulstille det for at få det til at fungere korrekt.

Trin

Metode 1 af 2: Nulstilling til standardindstillinger

Nulstil Windows Media Player Trin 1
Nulstil Windows Media Player Trin 1

Trin 1. Åbn Windows Media Player fejlfinding

Klik på Start -menuen og derefter på Kontrolpanel. Herfra skal du vælge "System og sikkerhed", "Handlingscenter" og derefter "Fejlfinding" i bunden til venstre i vinduet.

I vinduet Fejlfinding skal du klikke på "Programmer" øverst på siden og derefter på "Indstillinger for Windows Media Player", som skal være tredje fra bunden af siden

Nulstil Windows Media Player Trin 2
Nulstil Windows Media Player Trin 2

Trin 2. Kør som administrator

Et nyt vindue vises. I nederste venstre side af vinduet er indstillingen "Avanceret" med blå bogstaver. Klik på dette, og i vinduet, der vises, skal du kontrollere, at feltet er markeret til venstre for "Anvend reparationer automatisk", før du klikker på "Kør som administrator." Det aktuelle vindue lukkes og åbnes igen ved hjælp af de nye tilladelser.

Sørg for, at du har den rette tilladelse til at udføre denne handling. Du bliver muligvis bedt om et brugernavn og en adgangskode for at fortsætte

Nulstil Windows Media Player Trin 3
Nulstil Windows Media Player Trin 3

Trin 3. Nulstil til standardindstillingerne for Windows Media Player

Klik på "Næste" i fejlfindingsvinduet, og fejlfindingen skal begynde at scanne WMP -indstillingerne. Når dette er afsluttet, skal der stå "Nulstil standardindstillinger for Windows Media Player" øverst på siden og "Anvend denne løsning" under den. Klik på sidstnævnte for at fortsætte.

Ovenstående trin skal nulstille alle indstillingerne i WMP. Når du har gennemført disse trin, skal du åbne WMP og se, om dit problem er blevet løst. Hvis ikke fortsæt med den næste metode

Metode 2 af 2: Nulstilling ved at deaktivere og derefter aktivere WMP

Nulstil Windows Media Player Trin 4
Nulstil Windows Media Player Trin 4

Trin 1. Åbn Windows -funktioner

Klik på menuen Start og derefter på "Kontrolpanel". Vælg "Programmer", og klik på "Slå Windows -funktioner til eller fra" under den øverste overskrift "Programmer og funktioner". Det skal fremhæves med blåt.

Nulstil Windows Media Player Trin 5
Nulstil Windows Media Player Trin 5

Trin 2. Deaktiver WMP

Der skal være en lille boks, der dukker op midt på siden. Det kan tage et øjeblik at indlæse, men når det gør det, bør det være en liste over Windows -funktioner, der kan aktiveres eller deaktiveres. Rul igennem, og klik på den lille + ud for "Mediefunktioner" for at udvide listen. Når det er udvidet, skal du fjerne markeringen i feltet ud for Windows Media Player og derefter klikke på "OK".

Der kan være en lille boks, der dukker op efter at have fjernet markeringen i feltet ud for WMP. Denne boks fortæller dig, at deaktivering af denne funktion kan påvirke forskellige funktioner på computeren. For eksempel afhænger Windows Media Center af, at WMP er aktiveret. Dette vil ikke beskadige computeren, men blot deaktivere denne anden funktion. Tryk på "OK" på denne pop-up for at fortsætte til næste trin

Nulstil Windows Media Player Trin 6
Nulstil Windows Media Player Trin 6

Trin 3. Genstart din computer

Efter at have klikket på “Ja” og “OK” på de to felter, kan der være et vindue mere, der viser, at funktionen er deaktiveret. Vent på, at dette er færdigt, og klik på "Genstart nu" i det lille vindue, der dukker op for at genstarte pc'en.

Nulstil Windows Media Player Trin 7
Nulstil Windows Media Player Trin 7

Trin 4. Åbn Windows -funktioner igen

Når pc'en genstarter, og du logger ind, skal du åbne vinduet Windows -funktioner igen. (Start >> Kontrolpanel >> Programmer >> Slå Windows -funktioner til eller fra).

Nulstil Windows Media Player Trin 8
Nulstil Windows Media Player Trin 8

Trin 5. Aktiver WMP

Rul ned til "Mediefunktioner" igen, og tryk på + til venstre for at udvide mulighederne. Marker feltet ud for Windows Media Player. Dette kan også automatisk markere feltet ud for Windows Media Center.

Klik på "OK". og der vises muligvis en lille boks i et minut, mens funktionen aktiveres; vent til dette er færdigt

Nulstil Windows Media Player Trin 9
Nulstil Windows Media Player Trin 9

Trin 6. Genstart computeren

Når den lille læsseboks er færdig, skal den automatisk forsvinde. Genstart pc'en igen (Start >> Shutdown). Når pc'en genstarter, aktiveres Windows Media Player igen, og dens indstillinger nulstilles til standard.

Anbefalede: