6 måder at bruge autoshapes i Word

Indholdsfortegnelse:

6 måder at bruge autoshapes i Word
6 måder at bruge autoshapes i Word

Video: 6 måder at bruge autoshapes i Word

Video: 6 måder at bruge autoshapes i Word
Video: *SPREAD THE WORD! WE NEED A FIX* This has me worried about The Division 2 2024, April
Anonim

Der er stort set ingen grænse for, hvad der kan oprettes ved hjælp af funktionen Auto Shape i Microsoft Word. Funktionen giver en lang række geometriske former, der er nyttige til at oprette grafiske objekter, herunder linjer, blokpile, bannere, call-outs, ligningsformer, symboler og mange andre. Derudover kan en række præformaterede effekter anvendes til at forbedre en automatisk form, f.eks. 3D, skyggeeffekter, gradientfyldninger og transparenter. Denne artikel indeholder instruktioner om flere måder at bruge funktionen til automatisk form af Microsoft Word.

Trin

Metode 1 af 6: Indsæt en automatisk form

Brug Autoshapes i Word Trin 1
Brug Autoshapes i Word Trin 1

Trin 1. Udforsk menuen Auto Shapes

Klik på fanen Indsæt på menulinjen, og klik på knappen Figurer i menuen Illustrationer på formateringsværktøjslinjen. Bemærk de forskellige Auto Shapes, der nu er synlige i rullemenuen.

Brug Autoshapes i Word Trin 2
Brug Autoshapes i Word Trin 2

Trin 2. Indsæt en automatisk form i dokumentet

Vælg en grundform i forbindelse med denne vejledning. Du skal blot klikke på en hvilken som helst form for at starte indsættelsesprocessen. Menuen Auto Shapes lukker automatisk, og musemarkøren erstattes af et tyndt hår. Klik og træk et vilkårligt sted i dokumentet for at indsætte den automatiske form. Den valgte form er indsat i dokumentet.

Metode 2 af 6: Juster størrelsen, formen eller placeringen af en automatisk form

Brug Autoshapes i Word Trin 3
Brug Autoshapes i Word Trin 3

Trin 1. Skift størrelsen på en automatisk form, når den er indsat

Klik og træk på et hjørne af en automatisk form for at gøre den større eller mindre. Størrelsen på den automatiske form er blevet justeret.

Brug Autoshapes i Word Trin 4
Brug Autoshapes i Word Trin 4

Trin 2. Skift form på en automatisk form, når den er indsat

Hvis du vil skifte til en anden automatisk form, skal du markere objektet, klikke på fanen Format på menulinjen og klikke på knappen Rediger form, der er placeret i menuen Indsæt figurer på værktøjslinjen til formatering. Vælg "Skift form" i rullemenuen for at åbne menuen Automatiske former, og vælg et andet valg fra menuindstillingerne. Der er valgt en ny autoform.

Brug Autoshapes i Word Trin 5
Brug Autoshapes i Word Trin 5

Trin 3. Flyt den automatiske form til et andet sted i dokumentet

Klik og træk et vilkårligt sted langs kanten af objektet for at flytte det til en anden placering i dokumentet. Autoformen er blevet flyttet i dokumentet.

Metode 3 af 6: Vælg en påfyldningsfarve og stil til den automatiske form

Brug Autoshapes i Word Trin 6
Brug Autoshapes i Word Trin 6

Trin 1. Vælg en fyldfarve til objektet

Klik på knappen Formfyld for at fylde objektet med en ensfarvet farve. Temafarvepaletten åbnes. Vælg en farve fra temaets farvepalet, eller vælg indstillingen "Flere fyldfarver" i rullemenuen for at oprette en brugerdefineret farve. Dialogboksen Farver åbnes.

Klik og træk korshåret til højre for at justere farven på den brugerdefinerede farve. Flyt skyderen i højre side af dialogboksen op og ned for at justere lysstyrkeniveauet for den brugerdefinerede farve. Klik på OK for at lukke dialogboksen Farve. Fyldfarven til Auto Shape er valgt

Brug Autoshapes i Word Trin 7
Brug Autoshapes i Word Trin 7

Trin 2. Vælg en stil til objektet

Bekræft, at objektet er valgt, og klik på fanen Format på menulinjen. Bemærk de tilgængelige muligheder i menuen Formstilarter, der findes på formateringsværktøjslinjen. Klik på den nedadgående pil i menuen Formstilarter for at åbne menuen Temaudfyldninger.

Vælg en stil blandt menupunkterne. Der er valgt en forudindstillet stil til Auto Shape

Metode 4 af 6: Formater omridset af en autoform

Brug Autoshapes i Word Trin 8
Brug Autoshapes i Word Trin 8

Trin 1. Juster stilen på objektets omrids

Bekræft, at objektet er valgt, og klik på fanen Format på menulinjen. Klik på knappen Formform, der findes i menuen Formstilarter på værktøjslinjen til formatering. Vælg "Flere linjer" i rullemenuen. Dialogboksen Formatform åbnes.

Juster sammensatte type, bindestregstype, kasketype eller sammenføjningstype i omridset efter ønske, og klik på OK for at forlade dialogboksen. Konturen til den automatiske form er valgt

Brug Autoshapes i Word Trin 9
Brug Autoshapes i Word Trin 9

Trin 2. Juster bredden af objektets omrids

Bekræft, at objektet er markeret, og klik på fanen Format på menulinjen. Klik på knappen Formform, der findes i menuen Formstilarter på værktøjslinjen til formatering. Ændre tykkelsen af omridset ved at vælge "Vægt" i rullemenuen Shape Outline. Undermenuen Linjevægt åbnes.

Vælg en tykkelse blandt de tilgængelige muligheder, eller vælg "Flere linjer" fra rullemenuen. Konturens bredde er valgt

Brug Autoshapes i Word Trin 10
Brug Autoshapes i Word Trin 10

Trin 3. Juster farven på objektets omrids

Bekræft, at objektet er markeret, og klik på fanen Format på menulinjen. Klik på knappen Formform, der findes i menuen Formstilarter på værktøjslinjen til formatering.

Vælg en farve fra farvepaletten, der vises i rullemenuen, eller klik på "Flere farver" for at åbne dialogboksen Farver og oprette en brugerdefineret farve. Der er valgt en farve til Auto Shape's omrids

Metode 5 af 6: Føj effekter til en automatisk form

Brug Autoshapes i Word Trin 11
Brug Autoshapes i Word Trin 11

Trin 1. Anvend forudindstillede effekter på objektet

Bekræft, at objektet er markeret, og klik på knappen Effekter i menuen Illustrationer på formateringsværktøjslinjen. Bemærk de forskellige forudindstillinger for effekter, der er synlige i rullemenuen. Åbn undermenuerne for hver forudindstillede effektkategori ved at rulle musemarkøren hen over hver kategorititel.

Gennemse mulighederne for hver kategori, og klik på en effekt for at anvende den på Auto Shape. Skift den valgte effekt ved at klikke på en anden effektindstilling under 1 af effektkategorierne. Der er valgt en forudindstillet effekt

Metode 6 af 6: Indsæt tekst i en automatisk form

Brug Autoshapes i Word Trin 12
Brug Autoshapes i Word Trin 12

Trin 1. Føj tekst til objektet

Højreklik på Auto Shape og vælg "Tilføj tekst" fra rullemenuen. En markør vises i midten af objektet. Indtast den ønskede tekst, og klik på enter. Hvis du vil ændre tekstformateringen, skal du markere teksten og vælge mellem de tilgængelige tekstformateringsindstillinger på fanen Startside.

Vælg en forudformateret stil fra menuen Stilarter; ændre justering, afstand eller indrykning fra afsnitsmenuen; og juster skrifttype, farve, størrelse eller effekter fra menuen Font, der findes i værktøjslinjen Hjemformatering. Tekst er blevet tilføjet til den automatiske form

Anbefalede: