3 måder at oprette en mailfletning i Publisher

Indholdsfortegnelse:

3 måder at oprette en mailfletning i Publisher
3 måder at oprette en mailfletning i Publisher

Video: 3 måder at oprette en mailfletning i Publisher

Video: 3 måder at oprette en mailfletning i Publisher
Video: How To Use Your Camera In A PowerPoint Presentation 2024, April
Anonim

Microsoft Publishers mailfletningsfunktion kan bruges til at sende massemailbeskeder, f.eks. E-nyhedsbreve, til flere modtagere på en kontaktliste. For at kunne bruge funktionen fletning af mail skal du oprette en adresseliste i Publisher. Denne artikel indeholder detaljerede instruktioner om, hvordan du bruger MS Publishers funktion til sammensmeltning af post.

Trin

Metode 1 af 3: Opret en adresseliste i Publisher

Opret en mailfletning i Publisher Trin 1
Opret en mailfletning i Publisher Trin 1

Trin 1. Opret listen over modtagere

Der skal oprettes en MS Publisher -adresseliste for at kunne bruge funktionen fletning af mail. Åbn en ny Publisher -fil, og vælg en hvilken som helst tom sidestørrelse. Klik på fanen Værktøjer på menulinjen, og fremhæv valgmulighederne Postforsendelser og kataloger. Vælg Opret adresseliste i undermenuen. Dialogboksen Ny adresseliste åbnes.

Opret en mailfletning i Publisher Trin 2
Opret en mailfletning i Publisher Trin 2

Trin 2. Tilføj kolonnefelterne

For at udføre en fletning af mail skal der være mindst 2 kolonnekategorier inkluderet i adresselisten for fornavnet og e -mailadressen. Klik på knappen Tilpassede kolonner nederst til venstre i dialogboksen Ny adresseliste. Dialogboksen Tilpas adresseliste åbnes.

Vælg kolonneoverskrifterne for modtageroplysningerne. Fremhæv kategorien (Fornavn, Efternavn, E-mail-adresse osv.), Og klik på Tilføj. Når de ønskede kategorier er tilføjet, skal du klikke på OK for at forlade dialogboksen

Opret en mailfletning i Publisher Trin 3
Opret en mailfletning i Publisher Trin 3

Trin 3. Indtast oplysningerne for den første modtager

Klik for at aktivere det tomme felt under den første kolonneoverskrift. Indtast de tilsvarende modtageroplysninger i det tomme felt, og tryk på Tab -tasten. Indtast de resterende modtageroplysninger i de relevante felter, og sørg for at medtage mindst et navn og e -mail -adresse for hver modtager.

Opret en mailfletning i Publisher Trin 4
Opret en mailfletning i Publisher Trin 4

Trin 4. Indtast oplysningerne for de resterende modtagere

Klik på knappen Ny post nederst til venstre i dialogboksen Ny adresseliste for at tilføje den næste modtager af mailfletning. Indlæg kan tilføjes eller trækkes fra ved at klikke på knapperne Ny post eller Slet post i dialogboksen Ny adresseliste. Når hver af de påtænkte modtagers oplysninger er indtastet, skal du klikke på OK for at forlade dialogboksen Ny adresseliste. Når du bliver bedt om det, skal du vælge et navn til den nye adresseliste og klikke på Gem. Udgiveradresselisten er fuldført.

Metode 2 af 3: Opret en e -mail -meddelelse i Publisher

Opret en mailfletning i Publisher Trin 5
Opret en mailfletning i Publisher Trin 5

Trin 1. Vælg en skabelon til e -mail -fletningen

Åbn Publisher, og vælg E -mail i menuen Publikationstyper i panelet i venstre side af programvinduet. Menuen E -mail -skabeloner åbnes. Vælg en skabelon blandt de tilgængelige muligheder i menuen E -mail -skabelon. Klik på knappen Opret i nederste højre hjørne af vinduet.

Opret en Mail Merge i Publisher Trin 6
Opret en Mail Merge i Publisher Trin 6

Trin 2. Tilføj teksten til brødteksten og signaturen

Hvis du vil importere tekst fra et andet dokument, skal du blot åbne dokumentet på skrivebordet og kopiere og indsætte det i tekststedholderen i Publisher. Indsæt teksten til signaturen i den næste tekststedholder, og indtast en adresse (valgfri) i den sidste pladsholder. E -mail -meddelelsen er fuldført.

Metode 3 af 3: Opret en fletning i MS Publisher

Opret en mailfletning i Publisher Trin 7
Opret en mailfletning i Publisher Trin 7

Trin 1. Slut beskeden til adresselisten

Åbn ruden mailfletning ved at klikke på Værktøjer på menulinjen og vælge Udsendelser og kataloger, og derefter flette mail. I indstillingsruden til fletning af mail skal du vælge muligheden for at bruge en eksisterende liste. Find adressefilen på din computer, og dobbeltklik på filen for at starte fletteprocessen. Dialogboksen Modtagere af fletninger åbnes og viser de oplysninger, der er indtastet for hver modtager.

Marker afkrydsningsfeltet ud for hver bestemt modtager, og klik på OK. Klik på "Næste: Opret flettede publikationer", der er placeret nederst i opgavevinduet Mailfletning. E -mail -beskeden og adresselisten er blevet forbundet

Opret en mailfletning i Publisher Trin 8
Opret en mailfletning i Publisher Trin 8

Trin 2. Send e -mail -beskeden

Klik på fanen Filer på menulinjen, og vælg Send e-mail, derefter Send som besked fra undermenuen. Vinduet til forhåndsvisning af e -mail åbnes. Klik på knappen Send, der er placeret under knappen Udgiveropgaver, for at sende meddelelsen til hver valgt modtager. Mailfletningen er fuldført.

Anbefalede: