Sådan bestilles lag i Microsoft Publisher: 2 trin

Indholdsfortegnelse:

Sådan bestilles lag i Microsoft Publisher: 2 trin
Sådan bestilles lag i Microsoft Publisher: 2 trin

Video: Sådan bestilles lag i Microsoft Publisher: 2 trin

Video: Sådan bestilles lag i Microsoft Publisher: 2 trin
Video: How to Format KDP Self Published Books - Bleed and Margin 2024, April
Anonim

Microsoft Publisher behandler hvert objekt i din publikation som en tabel, en tekstboks, en AutoShape, et billede eller et stykke clipart som et uafhængigt lag. Du kan placere disse lag oven på hinanden for visuel effekt, og du kan ændre rækkefølgen (z-rækkefølge), hvor disse lag er stablet oven på hinanden. Metoderne til at bestille lag i Microsoft Publisher ligner på tværs af versionerne, men kommandoernes placering adskiller sig i Microsoft Publisher 2010 fra tidligere versioner som Publisher 2003 og 2007 på grund af brugen af båndgrænsefladen, der nu bruges i andre Microsoft Office Produkter. Her er trinene for de 3 seneste versioner.

Trin

Metode 1 af 1: Bestilling af lag i Microsoft Publisher 2003, 2007 og 2010

Bestil lag i Microsoft Publisher Trin 1
Bestil lag i Microsoft Publisher Trin 1

Trin 1. Klik på det objekt, du vil flytte op eller ned i stakken

Det valgte objekt vil være omgivet af et sæt størrelseshåndtag.

  • Hvis du ikke kan se det objekt, du vil markere med det samme, skal du klikke på et synligt objekt og trykke på enten TAB -tasten eller SKIFT og TAB flere gange, indtil det objekt, du vil flytte, er valgt.
  • Du kan vælge mere end 1 objekt, der skal flyttes ved at holde CTRL -tasten nede og vælge hvert objekt, du vil flytte. Slip CTRL -tasten, når du har valgt det sidste objekt.
Bestil lag i Microsoft Publisher Trin 2
Bestil lag i Microsoft Publisher Trin 2

Trin 2. Vælg "Bestil" fra menuen/båndet "Arranger"

De fire lag positioneringsmuligheder er grupperet her. Vælg den mulighed, der flytter objektet, hvor du vil flytte det, i stakken med lag.

  • Klik på "Bring to Front" for at bringe det valgte objekt til forsiden af stakken. Hvis objekterne er placeret, så de overlapper hinanden, placeres det oven på alle de andre objekter.
  • Klik på "Bring Forward" for at bringe det markerede objekt foran objektet, det var umiddelbart bag (eller nedenunder, hvis objekterne overlappede).
  • Klik på "Send baglæns" for at flytte det markerede objekt bag objektet, det var umiddelbart foran (eller oven på hvis objekterne overlappede).
  • Klik på "Send til bagsiden" for at placere det valgte objekt på bagsiden af stakken. Hvis objekterne er placeret, så de overlapper hinanden, placeres det under alle de andre objekter.

Tips

  • Du kan gøre et uigennemsigtigt objekt gennemsigtigt ved at vælge det og derefter trykke på CTRL og T -tasterne på din computer samtidigt. Det hvide fyld omkring objektet bliver gennemsigtigt, så genstande under det kan komme igennem. For at gøre objektet uigennemsigtigt igen skal du trykke på CTRL og T igen samtidigt. Den hvide fyldning omkring objektet vender tilbage og tilslører udsynet til ethvert objekt under det.
  • Indstillingerne "Bring to Front", "Bring Forward", "Send Backward" og "Send to Back" er også tilgængelige som værktøjslinjeknapper. I Publisher 2003 vises de som separate værktøjslinjeknapper, mens de i Publisher 2007 vises i en rullemenu på hovedværktøjslinjen, hvor ikonet for den sidst valgte indstilling vises. I Publisher 2010 kan de tilføjes til værktøjslinjen Hurtig adgang ved at vælge "Flere kommandoer" i rullemenuen "Tilpas værktøjslinjen til hurtig adgang".
  • Hvis du vil bruge et grafisk billede som baggrund for tekst, skal du højreklikke på den tekstboks, du vil have billedet til at stå bag, og klikke på "Formatér tekstboks" i den genvejsmenu, der vises. Dette viser dialogboksen "Format tekstboks"; vælg fanen "Layout", og vælg derefter enten "Ingen" eller "Gennem" i sektionen "Indpakningstil".
  • Hvis du vil placere et grafisk billede bag hvert objekt på alle siderne i din publikation, skal du indsætte billedet eller clipart på en hovedside og konvertere det til et vandmærke.

Anbefalede: