3 måder at lave filmkreditter på

Indholdsfortegnelse:

3 måder at lave filmkreditter på
3 måder at lave filmkreditter på

Video: 3 måder at lave filmkreditter på

Video: 3 måder at lave filmkreditter på
Video: Такие секреты уже все забыли, но их стоит знать! Полезные советы на все случаи жизни! 2024, April
Anonim

Tilføjelse af begyndelse og slutningstitler til dine film giver dem en professionalisme. Plus, hvis du har skuespillere i det, er det en god måde at belønne dem for at hjælpe med din hjemmelavede film.

Trin

Metode 1 af 3: Windows Movie Maker: Titles Overlay Feature

Opret filmkreditter Trin 1
Opret filmkreditter Trin 1

Trin 1. Importer videoen

Åbn Windows Movie Maker, og klik på "Videoer" i menuen Import, der findes i kolonnen til venstre. Hvis videofilen gemmes på et digitalt videokamera, skal du klikke på "Fra digitalt videokamera". Dialogboksen Importer medieelementer åbnes.

Find den videofil, der er gemt på din computers harddisk eller på dit digitale videokamera, og dobbeltklik på filen for at importere den til Movie Maker. Din video vil nu være synlig i samlingens mappe, der ligger lige over redigeringstidslinjerne mellem menuen Opgaver og forhåndsvisningen. Videofilen er importeret

Opret filmkreditter Trin 2
Opret filmkreditter Trin 2

Trin 2. Skift visningen fra "Storyboard" til "Tidslinje

For at justere positionen eller ændre timingen for undertekster til et Movie Maker -projekt skal visningen af programvinduet indstilles til visning af tidslinje. Klik på fanen Vis på menulinjen, og bekræft, at tidslinjen er valgt i menuindstillingerne. Indstillingerne for applikationsvisning er blevet indstillet til visning af tidslinje.

Opret filmkreditter Trin 3
Opret filmkreditter Trin 3

Trin 3. Indsæt videofilen i videoredigerings tidslinjen

Bemærk, at der nu er 3 redigeringstider, der løber vandret henover bunden af applikationsvinduet, den ene stablet oven på den anden. Redigeringstidslinjen øverst er mærket "Video", den næste ned er mærket "Lyd", og redigeringstidslinjen nederst er mærket "Titeloverlay". Klik på videofilen i mappen Samlinger, og træk den ind i redigeringstidslinjen mærket "Video". Videoen vises nu inde i videoredigerings tidslinjen.

Opret filmkreditter Trin 4
Opret filmkreditter Trin 4

Trin 4. Indsæt titeloverlejringen, der skal bruges til det første sæt undertekster

Når titeloverlayet er blevet indsat, kan det flyttes hvor som helst inden for tidslinjen. Klik på titler og kreditter, der findes i menuen Rediger i kolonnen til venstre. Du bliver spurgt, hvor du vil indsætte titlen. Vælg "Titel på det valgte klip" fra listen over tilgængelige muligheder. Når du bliver bedt om at indtaste teksten til titlen, skal du skrive det første sæt undertekster, du vil tilføje til videoen, i det tomme felt.

  • Vælg indstillingen "Rediger titelanimationen", når teksten er indtastet. Menuen Titelanimation vises. Rul ned på listen over tilgængelige animationer, og klik på "Undertekster". Under "Flere muligheder" skal du klikke på indstillingen for at ændre teksten og skrifttypefarven. Fontformateringsmenuen vises nu. Vælg en skrifttype, der er enkel og let at læse, i skrifttypemenuen, f.eks. "Arial" eller "Times New Roman". Den valgte skrifttype vil nu være synlig i forhåndsvisningsdisplayet i højre side af programvinduet.
  • Juster størrelsen på skrifttypen, hvis det er nødvendigt, ved hjælp af pil op eller pil ned under menuen Font. Fontens farve samt gennemsigtighedsniveauet og begrundelsen kan alle justeres fra denne menu. Eksperimenter med forskellige justeringer, der passer til dine særlige behov eller præferencer. Klik på knappen Tilføj titel, når du er klar til at fortsætte. Undertekstoverlayet vises nu på tidslinjen til redigering af titeloverlay, der kører i bunden af programvinduet. Titeloverlayet for det første sæt undertekster er blevet indsat.
Opret filmkreditter Trin 5
Opret filmkreditter Trin 5

Trin 5. Flyt den første undertekst på plads

Find det punkt i videoklippet, hvor du vil have underteksterne til at begynde. Klik og træk titeloverlejringen til en vilkårlig position på redigeringstidslinjen. Forhåndsvis placeringen af det første sæt undertekster ved at klikke på pilen "Afspil tidslinje", placeret over tidslinjen for videoredigering yderst til venstre i programvinduet. Træk titeloverlejringen til venstre eller til højre for at justere placeringen af det første sæt undertekster. Det første sæt undertekster er på plads.

Opret filmkreditter Trin 6
Opret filmkreditter Trin 6

Trin 6. Juster længden af underteksten

Den tid, underteksten vises på skærmen, kan justeres ved at trække kanten af titeloverlejringen til venstre for at gøre den kortere eller til højre for at gøre den længere. Juster længden af titeloverlejringen, så den matcher videoklippet. Længden af underteksten er blevet justeret.

Opret filmkreditter Trin 7
Opret filmkreditter Trin 7

Trin 7. Opret det andet sæt undertekster

Højreklik på det første sæt undertekster, og vælg kopi fra rullemenuen. Klik inde i det tomme rum på tidslinjen til redigering af titeloverlay, lige til højre for det første sæt undertekster, og klik på Indsæt. En kopi af det første sæt undertekster vil nu blive vist på tidslinjen til redigering af titeloverlay. Dobbeltklik på kopien. Redigeringsmenuen Titeloverlay åbnes i programvinduet.

Slet teksten i tekstfeltet Titeloverlay, indtast teksten til det andet sæt undertekster, og klik på knappen Tilføj titel for at indsætte det næste sæt undertekster. Det andet sæt undertekster er blevet oprettet og føjet til tidslinjen til redigering af titeloverlay. Juster placeringen af det andet sæt undertekster efter behov. Det andet sæt undertekster er blevet oprettet

Opret filmkreditter Trin 8
Opret filmkreditter Trin 8

Trin 8. Afslut tilføjelsen af undertekster

Fortsæt processen efter behov, indtil alle de undertekster, du ønsker at tilføje til videoen, er blevet formateret, indsat og flyttet til den korrekte position. Gem filen på din computer som et Movie Maker -projekt, eller eksporter filen som en Windows Media Video, som kan uploades til internettet. Alle undertekster er tilføjet til Movie Maker Video.

Metode 2 af 3: iMovie

Opret filmkreditter Trin 9
Opret filmkreditter Trin 9

Trin 1. Åbn iMovie

Opret filmkreditter Trin 10
Opret filmkreditter Trin 10

Trin 2. Klik på Vindue> Titler

Opret filmkreditter Trin 11
Opret filmkreditter Trin 11

Trin 3. Vælg indstillingen for rullende kreditter

Træk den til slutningen af din film.

Opret filmkreditter Trin 12
Opret filmkreditter Trin 12

Trin 4. Rediger det navn, der allerede er givet, så det passer til behovet for din film

Opret filmkreditter Trin 13
Opret filmkreditter Trin 13

Trin 5. Klik på Udført for at afslutte kreditterne

Metode 3 af 3: Brug af VideoTagger

Opret filmkreditter Trin 14
Opret filmkreditter Trin 14

Trin 1. Download VideoTagger fra ElectricHappiness.com

Opret filmkreditter Trin 15
Opret filmkreditter Trin 15

Trin 2. Åbn VideoTagger, og opret en ny fil

Opret filmkreditter Trin 16
Opret filmkreditter Trin 16

Trin 3. Tilføj et afsnit for hver type person, der er involveret i din film

Tilføj f.eks. En 'Cast' sektion, en 'Director' sektion, en 'Stunt Men' sektion osv.

  • For hvert afsnit skal du vælge, om du vil have kreditterne til at rulle eller vises som et dias.
  • For hver sektion skal du vælge en skrifttype, der repræsenterer din film, der skal bruges til hvert stykke af kreditterne.
Opret filmkreditter Trin 17
Opret filmkreditter Trin 17

Trin 4. Klik på "Opret film" for at oprette dine filmkreditter

Tips

  • Tilføjelse af musik er en god idé. Hvis du planlægger at distribuere værket offentligt, skal du kontrollere ophavsretsstatus for musikken for at undgå klager.
  • Bliv inspireret af kreditterne i eksisterende film. Skriv de ting ned, som du ser i standardkreditter, f.eks. Instruktør, belysning osv. Bemærk også humor, anerkendelser og finurlige ting, som du måske vil informere om dit arbejde (kopier ikke direkte, lad dig inspirere af ideerne).
  • Når du er færdig, skal du klikke på Preview for at se dit arbejde.

Anbefalede: