Sådan bruges din Samsung Galaxy Tab som telefon: 6 trin

Indholdsfortegnelse:

Sådan bruges din Samsung Galaxy Tab som telefon: 6 trin
Sådan bruges din Samsung Galaxy Tab som telefon: 6 trin

Video: Sådan bruges din Samsung Galaxy Tab som telefon: 6 trin

Video: Sådan bruges din Samsung Galaxy Tab som telefon: 6 trin
Video: How Much Does it Cost to Build An App... 📱💰🧐🧐 | Code Brew Labs 2024, April
Anonim

Lad ikke dens størrelse narre dig. Selvom det faktisk betragtes som en tablet, kan en Galaxy Tab stadig bruges som en smartphone. Du behøver ikke noget ekstra dyrt tilbehør for at gøre dette. Alt du skal bruge er din Galaxy Tab og nogle grundlæggende pusleevner.

Trin

Del 1 af 2: Få det, du har brug for

Brug din Samsung Galaxy Tab som en telefon Trin 1
Brug din Samsung Galaxy Tab som en telefon Trin 1

Trin 1. Kontroller, om der er understøttelse af SIM -kort

Galaxy Tablets har to versioner: en der understøtter et SIM -kort og en der ikke gør det. Se tabletens brugervejledning for at se, om den Android -enhed, du har, understøtter den nævnte funktion eller ej.

Du kan også kigge rundt på siderne af tabletten eller bag dens batteri efter enhver slot, som et SIM -kort kan passe ind i. Det er en lille slot kun lidt større end et hukommelseskort, og er meget let at finde

Brug din Samsung Galaxy Tab som en telefon Trin 2
Brug din Samsung Galaxy Tab som en telefon Trin 2

Trin 2. Få et SIM -kort

Der er to måder, du kan få et SIM -kort på:

  • den første er ved at købe et forudbetalt SIM -kort fra din lokale gadgetbutik. Du kan få disse SIM -kort til under $ 5, afhængigt af hvilken udbyder den kommer fra. Du behøver heller ikke at betale nogen månedlig regning, bare påfyldning fra din lokale butik eller forhandler, før du bruger den.
  • Den anden måde er ved at få et efterbetalt SIM direkte fra en mobiloperatør. I modsætning til forudbetalte SIM -kort kan du få et efterbetalt SIM -kort gratis, men du skal betale en månedlig telefonregning for at få det til at fungere.
Brug din Samsung Galaxy Tab som en telefon Trin 3
Brug din Samsung Galaxy Tab som en telefon Trin 3

Trin 3. Indsæt SIM -kortet i din Galaxy Tab

Fjern SIM -kortet fra pakken, og indsæt det i SIM -åbningen på Galaxy Tab.

  • For tablets med SIM -slot placeret langs siderne, behøver du ikke længere at slukke for enheden, før du sætter SIM -kortet i. For de andre modeller kan det være nødvendigt at slukke din tablet, før du sætter SIM -kortet i.
  • Efter indsætning af SIM-kortet skal du se signalikonet i øverste højre hjørne af skærmen gå op og fortælle dig, at det nu er tilsluttet og modtage signaler fra SIM-kortudbyderen.

Del 2 af 2: Brug af din Samsung Galaxy Tab som en telefon

Brug din Samsung Galaxy Tab som en telefon Trin 4
Brug din Samsung Galaxy Tab som en telefon Trin 4

Trin 1. Foretag opkald

For at begynde at foretage opkald skal du trykke på telefonikonet fra din tablets skærm for at få vist det numeriske tastatur på skærmen. Indtast her det telefonnummer, du vil kontakte, og tryk på det grønne telefonikon for at foretage opkaldet.

For at afslutte opkaldet skal du blot trykke på det røde telefonikon, og opkaldet skal afsluttes med det samme og føre dig tilbage til startskærmen

Brug din Samsung Galaxy Tab som telefon Trin 5
Brug din Samsung Galaxy Tab som telefon Trin 5

Trin 2. Send tekstbeskeder

For at begynde at foretage opkald skal du trykke på meddelelsesikonet fra din tablets skærm for at hente den dedikerede messaging -app. Hvis du vil sende en tekstbesked, skal du bare indtaste din besked i tekstboksen ved hjælp af tastaturet på skærmen.

Tryk på feltet "Modtager", der findes øverst på appskærmen, og indtast det telefonnummer, som du vil sende meddelelsen til. Hvis du allerede har gemt kontakter på din Galaxy Tab, vises foreslåede navne, mens du indtaster nummeret

Brug din Samsung Galaxy Tab som telefon Trin 6
Brug din Samsung Galaxy Tab som telefon Trin 6

Trin 3. Surf på nettet

Når du har indsat et SIM-kort, kan du nu begynde at surfe på internettet, selv uden at oprette forbindelse til et Wi-Fi-netværk. Alt du skal gøre er følgende:

  • Aktiver mobildata. Åbn notifikationsbakken ved at glide fingrene fra top til bund på fanens skærm. Når meddelelsesbakken er blevet udvidet, skal du trykke på knappen "Mobildata" hurtig indstilling (pilene peger op og ned) på den øverste del af bakken for at aktivere denne funktion.
  • Begynd at surfe. Tryk på "Internet" -programmet fra startskærmen for at åbne tabletens oprindelige webbrowser. Indtast adressen på det websted, du vil besøge, og tryk på "Go" -knappen på tastaturet for at begynde at surfe.

Tips

  • Kontroller dit SIM -korts efterbetalte eller forudbetalte plan først, før du foretager opkald eller sender tekstbeskeder for at undgå uventede gebyrer.
  • I modsætning til Wi-Fi-forbindelse opkræves mobildata af netværkstjenesteudbyderne og kan vises på din månedlige regning eller opbruge din forudbetalte saldo, hvis du bruger dem regelmæssigt.

Anbefalede: