Sådan installeres software eksternt: 5 trin (med billeder)

Indholdsfortegnelse:

Sådan installeres software eksternt: 5 trin (med billeder)
Sådan installeres software eksternt: 5 trin (med billeder)

Video: Sådan installeres software eksternt: 5 trin (med billeder)

Video: Sådan installeres software eksternt: 5 trin (med billeder)
Video: Create wildlife action sequence composite photos 2024, April
Anonim

Der er en række forskellige grunde til, at nogen kan have brug for eksternt at installere et stykke software på en anden computer. I mange tilfælde kan nogen have både en arbejdscomputer og en hjemmecomputer og ønsker ikke at installere software på begge maskiner. Ved hjælp af et fjernbetjeningsprogram kan begge systemer bruges samtidigt, hvilket eliminerer behovet for at være på samme sted. Nogle mennesker bruger også forskellige former for fjernbetjeningssystemer til at hjælpe slægtninge og venner, der muligvis ikke er i stand til at udføre bestemte opgaver på deres maskiner.

Trin

Installer software eksternt Trin 1
Installer software eksternt Trin 1

Trin 1. Find et fjernbetjeningsprogram

For at fungere som administrator på en anden maskine er det vigtigt, at begge computere har et fjernbetjeningsprogram, der tillader dette at finde sted. Der findes mange forskellige programmer på markedet, der tillader fjernbetjening, herunder både betalte og gratis muligheder. En simpel søgemaskine -forespørgsel bør trække masser af forskellige tilgængelige muligheder op. Når du har fundet et passende program, vil du gerne installere det program på både den første og anden maskine.

Installer software eksternt Trin 2
Installer software eksternt Trin 2

Trin 2. Tag kontrol over maskinen

Afhængigt af det fjernbetjeningsprogram, der bruges, skal du bestemme, hvordan du tager kontrol over den anden maskine. I de fleste fjernbetjeningsprogrammer vil du bruge ét login til begge maskiner og angive, hvilken computer der skal fungere som værten, og hvilken der er den administrative maskine.

Installer software eksternt Trin 3
Installer software eksternt Trin 3

Trin 3. Programmer, der bruges af forskellige brugere, kan kræve, at værtscomputeren giver tilladelse på en eller anden måde

Installer software eksternt Trin 4
Installer software eksternt Trin 4

Trin 4. Installer softwareprogrammet

Når administratoren har taget kontrol over maskinen, er det let at installere den nødvendige software. Ligesom at bruge enhver anden computer, kan administratoren bruge sit tastatur og mus til at navigere til webbrowseren og downloade og installere den nødvendige software. Det er vigtigt at huske, at hvis der er adgangskoder på værtsmaskinen, skal administratoren have disse adgangskoder for at installere et nyt program.

Installer software eksternt Trin 5
Installer software eksternt Trin 5

Trin 5. Frigør kontrol over maskinen

Når applikationen er blevet installeret, og alle de nødvendige oplysninger er blevet overført mellem de to computere, behøver værtsmaskinen ikke længere at forblive under fjernbetjening. De fleste softwareprogrammer har en simpel afbrydelsesmulighed, der gør det muligt at afbryde forbindelsen. Dette vil returnere den første computer til kontrol af sin ejer, eller i tilfælde af en sekundær computer vil den simpelthen afbryde fjernforbindelsen.

Video - Ved at bruge denne service kan nogle oplysninger blive delt med YouTube

Tips

  • Uanset hvilket formål der er behov for et fjernbetjeningsprogram til softwareinstallation, bør disse enkle trin være nok til at få din applikation installeret på en anden maskine på ingen tid.
  • Fjernbetjening er ikke kun en god mulighed for travle fagfolk med flere maskiner, men det er også praktisk for brugere, der muligvis har brug for rutinemæssig adgang til en bestemt fil på tværs af systemer. I stedet for konstant at sende den frem og tilbage, giver fjernbetjeningen mulighed for at få adgang til den og gemme den fra et enkelt sted.

Anbefalede: