3 måder at slette en Allrecipes -konto

Indholdsfortegnelse:

3 måder at slette en Allrecipes -konto
3 måder at slette en Allrecipes -konto

Video: 3 måder at slette en Allrecipes -konto

Video: 3 måder at slette en Allrecipes -konto
Video: Демонстрация: Доски 2024, Marts
Anonim

Sletning af onlinekonti, som du ikke længere bruger, er en god måde at beskytte dine personlige oplysninger på. Nogle websteder gør det let for dig at slette din konto, mens andre, som Allrecipes, ikke tillader dig at gøre det selv. Du bliver nødt til at kontakte deres kundeserviceteam for at få din konto fuldstændigt slettet, men der er nogle trin, du kan tage for at beskytte dine oplysninger på webstedet.

Trin

Metode 1 af 3: Sletning af din konto

Slet en Allrecipes -konto Trin 1
Slet en Allrecipes -konto Trin 1

Trin 1. Kontakt Allrecipes kundeserviceteam for at slette din konto

Send web-supportteamet en e-mail til [email protected], eller ring til dem på 1-866-528-7784. Angiv dit navn og din e -mail -adresse, og bed dem om at slette din konto.

Hvis de spørger dig, hvorfor du vil have den slettet, kan du fortælle dem, at du ikke længere bruger kontoen, eller du ikke planlægger at gøre det i fremtiden

Slet en Allrecipes -konto Trin 2
Slet en Allrecipes -konto Trin 2

Trin 2. Log ind igen om to til tre hverdage

For at sikre, at teamet følger din anmodning igennem, skal du prøve at logge ind på din konto om cirka to eller tre hverdage. Hvis du stadig kan logge ind med succes, er din konto ikke blevet slettet.

Slet en Allrecipes -konto Trin 3
Slet en Allrecipes -konto Trin 3

Trin 3. Ring til kundeserviceteamet for at foretage anmodningen igen

Hvis din konto stadig er aktiv efter et par dage, er det muligt, at de bare ikke er nået til at deaktivere den endnu. For at prioritere din anmodning skal du ringe til dem og bede om at tale med nogen om sletning af din konto. Gør det klart, at dette er din anden anmodning, og du vil gerne have, at der bliver taget hånd om det straks.

Du kan sende dem en e -mail igen, hvis du foretrækker det, men du får sandsynligvis et hurtigere svar, hvis du ringer til dem

Metode 2 af 3: Ændring af dine personlige oplysninger

Slet en Allrecipes -konto Trin 4
Slet en Allrecipes -konto Trin 4

Trin 1. Slet dine personlige oplysninger, hvis du ikke modtager noget svar

Hvis du stadig ikke kan se din konto slettet efter flere forsøg på at kontakte Allrecipes webteam, skal du ændre dine personlige oplysninger på webstedet for at beskytte dit privatliv.

Slet en Allrecipes -konto Trin 5
Slet en Allrecipes -konto Trin 5

Trin 2. Klik på dit brugernavn for at gå til din profil

Log ind på din konto, og klik på dit brugernavn (eller pilen ved siden af) i øverste højre hjørne af skærmen. Dette åbner en menu, hvor du kan klikke på "Profil" for at gå til din personlige side.

Slet en Allrecipes -konto Trin 6
Slet en Allrecipes -konto Trin 6

Trin 3. Naviger til fanen "Om mig"

Klik på fanen "Om mig" yderst til venstre på siden. Dette vil vise flere links, der alle fører dig til den samme side, hvor du kan redigere din profil, så klik på en af dem.

Slet en Allrecipes -konto Trin 7
Slet en Allrecipes -konto Trin 7

Trin 4. Slet dit navn, din placering og sociale medier

I alle indskrivningsfelterne, f.eks. Navn, tagline og sociale medier, skal du slette alle de personlige oplysninger, du tidligere har indtastet. For din placering skal du vælge "Ingen valgt" i rullemenuen. Glem ikke at trykke "Gem", når alle oplysninger er væk.

Websitet bør give dig mulighed for at have tomme pladser til de fleste af disse varer, men hvis ikke, skal du udgøre falske oplysninger for at udfylde disse slots

Slet en Allrecipes -konto Trin 8
Slet en Allrecipes -konto Trin 8

Trin 5. Skift dit brugernavn til noget anonymt

Du skal stadig have et brugernavn, så skift det til noget, der ikke angiver noget om dig. For eksempel, hvis dit brugernavn havde dit navn, initialer eller kaldenavn det i, skal du ændre det til et virvar af bogstaver og tal eller vælge et tilfældigt navn eller ord, der ikke har betydning for dig.

Metode 3 af 3: Tilbagekaldelse af tredjeparts-login

Slet en Allrecipes -konto Trin 9
Slet en Allrecipes -konto Trin 9

Trin 1. Tilbagekald adgang til dine Facebook- eller Google -konti

Allrecipes giver dig mulighed for at logge ind med dine Facebook- eller Google -konti, så det er vigtigt at tilbagekalde enhver adgang til disse konti, som du muligvis har givet til Allrecipes. Naviger til begge disse sider på dit skrivebord eller din bærbare computer, hvis du nogensinde har brugt dem til at logge ind.

Slet en Allrecipes -konto Trin 10
Slet en Allrecipes -konto Trin 10

Trin 2. Log ind på Google, og gå til din kontoside

Mens du er logget ind på din Google-konto, skal du klikke på dit profilbillede i øverste højre hjørne og derefter klikke på knappen "Min konto", der vises i rullemenuen.

Slet en Allrecipes -konto Trin 11
Slet en Allrecipes -konto Trin 11

Trin 3. Klik på “Log-in og sikkerhed

”Tre kolonner vises på siden, og den i venstre side af siden er mærket“Log ind og sikkerhed.” Klik på disse ord eller pilen ved siden af dem for at komme til siden, hvor du kan administrere kontoadgang.

Slet en Allrecipes -konto Trin 12
Slet en Allrecipes -konto Trin 12

Trin 4. Klik på “Tilsluttede apps og websteder

”Klik på“Tilsluttede apps og websteder”i menulinjen i venstre side af siden. En liste over apps og websteder med adgang til din konto vises i højre side. For at udvide det skal du klikke på "Administrer apps."

Slet en Allrecipes -konto Trin 13
Slet en Allrecipes -konto Trin 13

Trin 5. Vælg Alle opskrifter fra listen for at fjerne den

Hvis Allrecipes vises på listen over tilsluttede apps, skal du klikke på den for at udvide dens oplysninger. Der vises en knap, der siger "Fjern". Klik på denne knap for helt at afbryde Allrecipes fra din Google -konto.

Slet en Allrecipes -konto Trin 14
Slet en Allrecipes -konto Trin 14

Trin 6. Besøg appsiden på din Facebook -konto

Mens du er logget ind på din Facebook-konto, skal du klikke på den lille pil i øverste højre hjørne og vælge "Indstillinger" i rullemenuen. Klik på "Apps" i menuen, der vises på venstre side af skærmen.

Slet en Allrecipes -konto Trin 15
Slet en Allrecipes -konto Trin 15

Trin 7. Hold musen hen over Allrecipes -appen

Find Allrecipes -appen på listen over apps, der har adgang til din konto. Du skal muligvis vælge "Vis alle" for at udvide listen. Hold musen over logoet, og vent på, at der vises et X ved siden af det.

Slet en Allrecipes -konto Trin 16
Slet en Allrecipes -konto Trin 16

Trin 8. Klik på X for at fjerne Allrecipes

Klik på det lille X, der vises til højre for Allrecipes -oplysningerne. Dette vil tilbagekalde enhver adgang, som Allrecipes har til dine Facebook -profiloplysninger.

Anbefalede: