Sådan bygger du en cykeltrailer: 14 trin (med billeder)

Indholdsfortegnelse:

Sådan bygger du en cykeltrailer: 14 trin (med billeder)
Sådan bygger du en cykeltrailer: 14 trin (med billeder)

Video: Sådan bygger du en cykeltrailer: 14 trin (med billeder)

Video: Sådan bygger du en cykeltrailer: 14 trin (med billeder)
Video: Teenager builds the COOLEST Lawncare Bike Trailer Ever!! 2024, April
Anonim

Hvis du elsker at bruge din cykel til at komme rundt, men har svært ved at bære alt, hvad du har brug for, kan du have en lastvogn til at trække flere ting. Byg en enkel, billig lastvogn, der kan fastgøres til din cykel med et par tømmerstykker, to cykelhjul og nogle andre let tilgængelige ting. Lav traileren i henhold til de dimensioner, du har brug for til den størrelse, du vil bære. Brug en cykelanhængertræk og armkit til at fastgøre lasttraileren til din cykel og begynde at trække væk!

Trin

Del 1 af 3: Konstruktion af rammen

Byg en cykeltrailer Trailer Trin 1
Byg en cykeltrailer Trailer Trin 1

Trin 1. Skitser en plan for traileren med målinger

Tænk over, hvad du planlægger at bære, og hvor stor traileren skal være for at bære den. Tegn en skitse af trailerens omrids og skriv længde og bredde ned.

  • Du skal allerede have et par matchende cykelhjul til traileren, så du kan bruge dem til at placere rammens sidestykker, når du har skåret alle stykkerne i størrelse.
  • For eksempel, hvis du har en skraldespand af en eller anden art, som du vil kunne slæbe, kan du måle skraldespanden og gøre traileren mindst stor nok til at holde den. Hvis du vil trække et plastikkar, der er 61 cm x 46 cm stort, kan du gøre traileren cirka 66 cm lang og 51 cm bred.
  • Et eksempel på dimensioner, du kan bruge, hvis du ikke har en bestemt størrelse i tankerne, er 81 cm lang og 56 cm bred. Dette giver dig en håndterlig trailer med masser af plads til at trække ting som dagligvarer eller værktøj.

Tip: Gør ikke traileren bredere end omkring bredden på dine skuldre, eller den vil være meget svær at manøvrere med. Gør ikke traileren længere end ca. 0,91 m, ellers bliver det svært at trække.

Byg en cykeltrailer Trailer 2
Byg en cykeltrailer Trailer 2

Trin 2. Skær 2,5 cm x 5,1 cm tømmerstykker til rammen

Brug en motorsav eller en håndsav til at skære 2,1 cm (5,1 cm) tømmerstykker til den bredde, du ønsker, at traileren skal have for fronten og bagsiden af rammen. Klip 4 mere 1 in (2,5 cm) med 2 in (5,1 cm) tømmerstykker til den længde, du ønsker, at traileren skal have for siderne af rammen, minus 2 in (5,1 cm) for at tage højde for de forreste og bageste stykker der dækker sidestykkerne.

  • Hvis du ikke selv har værktøjerne til at skære tømmeret, kan du få det på forhånd skåret til dig i et boligforbedringscenter eller tømmerværft.
  • Bemærk, at du skal bruge 4 lange stykker til siderne af rammen, fordi hjulene passer mellem dem.
Byg en cykeltrailer Trailer 3
Byg en cykeltrailer Trailer 3

Trin 3. Læg rammen på jorden eller en stor flad arbejdsflade

Placer 2 af sidestykkerne sammen med for- og bagstykker i en firkant eller et rektangel. Anbring de to andre sidestykker inde i den ydre ramme, parallelt med de to første sidestykker. Placer sidestykkerne, så de cykelhjul, du har, passer mellem dem med hjulakslerne over træet.

Brug alle 2 cykelhjul af samme størrelse til traileren. Prøv at finde brugte hjul frem for at købe nye. Du kan tjekke lokale genbrugsbutikker eller brugte cykelbutikker, hvis du ikke allerede har et par hjul

Byg en cykeltrailer Trailer 4
Byg en cykeltrailer Trailer 4

Trin 4. Monter rammestykkerne sammen ved hjælp af 90-graders metalbeslag og skruer

Placer en 90-graders metalbeslag i hvert hjørne, hvor 2 stykker tømmer mødes, på indersiden af rammen. Brug en elektrisk boremaskine til at køre 1,3–1,9 cm (0,5–0,75 tommer) træskruer gennem hullerne i beslagene ind i rammens træ.

  • Brug metalbeslag, der har mindst 4 skruehuller i dem for mere stabilitet.
  • Dette gælder også, hvor de indvendige sidestykker af rammen møder rammens for- og bagside. Du skal bruge 12 parenteser i alt; 4 for de ydre hjørner og 8 for at holde de indvendige sidestykker af rammen på plads.
Byg en cykeltrailer Trailer 5
Byg en cykeltrailer Trailer 5

Trin 5. Dæk rammen med krydsfiner

Skær et stykke 0,64 cm tykt krydsfiner i størrelsen på rammen. Brug en stiksav eller en frem- og tilbagegående sav til at lave udskæringer på hver side, der er store nok til, at hjulene kan passe igennem. Fastgør krydsfiner til rammen ved at køre 3,8-5,1 cm træskruer gennem krydsfiner ind i tømmerstykkerne under den hver 15 cm eller deromkring.

  • Det er bedst ikke at bruge krydsfiner, der er tykkere end 0,64 cm (0,25 in), eller du ender med at tilføre traileren meget vægt.
  • Krydsfiner skaber en seng på rammen af traileren, som du kan sætte ting på for at trække dem. Du kan bruge reb eller bungee snore til at fastgøre genstande eller lægge en slags skraldespand på trailersengen for at holde tingene.
  • Igen, hvis du ikke selv har værktøjerne til at skære krydsfiner, skal du blot levere målingerne til personalet på et boligforbedringscenter eller tømmerværft og få dem til at klippe traileren til dig.

Del 2 af 3: Montering af hjulene

Byg en cykeltrailer Trailer 6
Byg en cykeltrailer Trailer 6

Trin 1. Bøj 4 elektriske kassepladedæksler, så de passer oven på rammens sidestykker

Læg 2,5 cm fra kortsiden af et dæksel til en elektrisk kasse i en skruestik. Slå det udsatte metal med en gummihammer, indtil det er fladt mod toppen af skruestikken, så det er bøjet i en 90 graders vinkel. Gentag dette for yderligere 3 elektriske kassepladedæksler.

  • Elektriske kassepladedæksler er tynde, flade metalstykker, der normalt bruges til at dække elektriske kasser. De fungerer godt til dette, fordi de er lette at bøje og arbejde med. Du kan købe dem i et boligforbedringscenter eller online.
  • Når hjulene er boltet til pladerne, vil pladerne blive fastgjort ved at skrue dem på krydsfinerdækket og ind i rammens inderste sidestykker, så hjulene holdes på plads og stikker op gennem hullerne i krydsfinerdækket på anhænger.

Tip: Hvis du ikke kan finde dæksler til kasser, vil tynde stykker af bøjeligt metal, der er mindst 11 cm lange og mindst 7,0 cm brede, virke. Du skal bare være i stand til at bøje stykkerne og let bore huller i dem.

Byg en cykeltrailer Trailer 7
Byg en cykeltrailer Trailer 7

Trin 2. Bor akselhuller 1,3 cm op fra bundkanten af hver plade

Mål 1,3 cm op fra nederste kant, og mål derefter en jævn afstand mod midten fra hver side og sæt et mærke. Brug et elektrisk bor med et metalbor, der er af samme størrelse som hjulakslerne, til at bore et hul i hver plade.

Standarddæksler til elektriske kasseplader er mindst 11 cm lange, så boring af hullerne 1,3 cm op fra bunden sikrer, at akslerne har masser af afstand mellem dem og rammens træ

Byg en cykeltrailer Trailer 8
Byg en cykeltrailer Trailer 8

Trin 3. Bor skruehuller i metalpladerne for at fastgøre dem til rammen

Brug et metalbor på størrelse med dine træskruer til at bore 2 huller i den bøjede del af hver metalplade. Bor 2 huller, forskudt fra de 2 huller øverst, i siden af hver metalplade.

Den nøjagtige placering af hullerne er ligegyldig, så du skal ikke bekymre dig om at måle dem. Bare sørg for at forskyde sidehullerne nok fra de øverste huller, så skruerne ikke krydser hinanden i træet

Byg en cykeltrailer Trailer 9
Byg en cykeltrailer Trailer 9

Trin 4. Bolt metalpladerne på hjulene

Skub en metalplade på hver side af hjulets aksler ved hjælp af de huller, du borede til akslerne. Fastgør hjulene på plads på metalpladerne ved at dreje hjulmøtrikkerne på enderne af akslerne.

Hvis dine hjul ikke har møtrikker, kan du bestille nogle cykelhjulsmøtrikker online eller købe nogle i en cykelbutik

Byg en cykeltrailer Trailer Trin 10
Byg en cykeltrailer Trailer Trin 10

Trin 5. Skru metalpladebeslagene på plads på rammens sidestykker

Placer beslagene oven på rammen med hjulene stikker gennem hullerne i krydsfiner trailer seng. Kør 1,3–1,9 cm (0,5–0,75 tommer) træskruer gennem skruehullerne, du borede i pladerne for at fastgøre dem til rammen.

Det er lettest at gøre dette, hvis du sætter traileren oven på noget for at hæve den, så hjulene rydder jorden, når du placerer dem. Du kan bruge noget som snitterblokke eller mursten til at gøre dette

Del 3 af 3: Tilføjelse af en anhængerarm

Byg en cykeltrailer Trailer 11
Byg en cykeltrailer Trailer 11

Trin 1. Køb en cykeltrailearm og -ophæng

Gennemse cykelbutikker, eller søg online efter kits, der følger med de to dele, eller se efter en separat arm og stang, der er kompatible. Køb delene, og tag dem med hjem, eller bestil dem online, og vent på, at de ankommer.

Dette kan koste alt fra omkring $ 30- $ 100 USD, hvis du køber delene online

Tip: Du kan også prøve at finde en billig eller gratis brugt cykeltrailer og fjerne armen og trækket fra den for at bruge den. For eksempel kan du finde en gammel bugsertrailer på en genbrugsbutik og genanvende tappen og armen fra den til dine behov.

Byg en cykeltrailer Trailer 12
Byg en cykeltrailer Trailer 12

Trin 2. Fastgør anhængertræk til bageste venstre hjulnav på din cykel

Fjern møtrikken fra venstre side af baghjulsnavet på din cykel. Skub trækket på enden af hjulets aksel, hvor du lige har fjernet hjulmøtrikken, og sæt derefter møtrikken på igen for at holde alt på plads.

Dette gælder sidemonterede anhængertræk, der går på baghjulets nav på venstre side af cyklen. Der er også nogle anhængertræk og armsæt, der fastgøres højere op til bagsædet, som du kan prøve, hvis du foretrækker det

Byg en cykeltrailer Trailer Trin 13
Byg en cykeltrailer Trailer Trin 13

Trin 3. Skru trailerarmen fast på trailerens venstre side

Placer armen på venstre side af traileren, mod rammens ydre stykke, så langt fremad som skruehullerne lader dig sætte den. Fastgør den til rammen ved at føre de medfølgende skruer gennem hullerne ind i rammens træ ved hjælp af en elektrisk boremaskine.

Se altid producentens anvisninger for eventuelle særlige monteringsretningslinjer

Byg en cykeltrailer Trailer 14
Byg en cykeltrailer Trailer 14

Trin 4. Par armen og trækket

Sæt enden af trailerens arm ind i trækket for at forbinde dem. Fastgør armen på plads i trækket ved at skubbe stiften gennem hullet i trækket. Fastgør eventuelle stropper på plads, eller stram anden tilslutningshardware.

Den nøjagtige metode til kobling af arm og træk varierer afhængigt af model og mærke. Se altid producentens anvisninger for specifikke anvisninger om sikker fastgørelse af traileren til anhængeren

Video - Ved at bruge denne service kan nogle oplysninger blive delt med YouTube

Advarsler

  • Brug aldrig denne hjemmelavede trailer til at bære børn.
  • Denne trailer er kun beregnet til at transportere gods.

Anbefalede: