Sådan importeres en cykel: 8 trin (med billeder)

Indholdsfortegnelse:

Sådan importeres en cykel: 8 trin (med billeder)
Sådan importeres en cykel: 8 trin (med billeder)

Video: Sådan importeres en cykel: 8 trin (med billeder)

Video: Sådan importeres en cykel: 8 trin (med billeder)
Video: Sådan servicerer du et gearnav på en citybike 2024, Marts
Anonim

Cykler er en fantastisk måde at komme rundt på, men nogle gange sælges de bedste cykler ikke i dit land. Du undrer dig måske over, hvordan du kan importere en cykel fra et andet land til dit hjem uden at bryde penge. En mulighed er at importere cyklen gennem en service, men du kan også vælge at importere cyklen selv.

Trin

Metode 1 af 2: Import af cyklen gennem en cykeltransporttjeneste

Importer en cykel Trin 1
Importer en cykel Trin 1

Trin 1. Bestem de juridiske krav til import af cyklen

Start med at slå op om lovligheden omkring import af en cykel fra et fremmed land til dit land. Dit land vil have specifikke retningslinjer for, hvad du kan importere til landet. Sørg for, at du lovligt kan importere en cykel til din placering.

Du kan også finde detaljerede oplysninger om import af personlige ting som cykler på dit lands Custom- og Border Protection -websted

Importer en cykel Trin 2
Importer en cykel Trin 2

Trin 2. Søg efter en cykelfrakt online

Der er flere cykeltransporttjenester, som du kan leje for at gøre det let at importere cyklen. Tjenester som bagage frem og BikeFlights kan bokse og sende cyklen via posten eller med fly. UPS tilbyder også en e-mail-mulighed for forsendelse af cykler mod gebyr.

Gør nogle undersøgelser og slå flere cykelforsendelsestjenester op online. Læs udtalelser på deres websted for at sikre, at de er pålidelige og troværdige. Sørg for, at deres priser ligger inden for dit budget

Importer en cykel Trin 3
Importer en cykel Trin 3

Trin 3. Sørg for, at tjenesten får cyklen

De fleste forsendelsestjenester tilbyder at hente cyklen til dig og sende den. Hvis du køber cyklen fra en forhandler online, skal forhandleren sende cyklen gennem servicen eller direkte til din adresse. Hvis du selv importerer cyklen, skal du se, om du kan få tjenesten til at få den fra dig til at sende.

Tjenesten vil sandsynligvis kunne ødelægge cyklen for dig, så det er lettere at sende. Kontakt servicen direkte for at få mere at vide

Importer en cykel Trin 4
Importer en cykel Trin 4

Trin 4. Betal tjenesten for at importere cyklen

Omkostningerne ved import af cyklen afhænger af cyklens størrelse og vægt samt importgebyrer for dit land. En standardcykel kan koste mellem $ 150 og $ 200 at importere. Forsendelsesservicen skal give dig besked om alle gebyrer og omkostninger på forhånd.

Når du har betalt tjenesten, giver de dig en tidslinje over, hvornår du kan forvente, at cyklen skal ankomme. Du kan også spore cyklen med posten. Det tager normalt mindst fem til syv hverdage, før cyklen ankommer til en international destination

Metode 2 af 2: Import af cyklen selv med post eller luft

Importer en cykel Trin 5
Importer en cykel Trin 5

Trin 1. Kontroller de juridiske krav til import af cykler

Inden du selv prøver at importere cyklen, skal du slå op om lovligheden omkring import af cykler til dit land. De fleste lande tillader dig at importere cykler, så længe de er underlagt en sikkerhedskontrol ved grænsen. Du er muligvis heller ikke i stand til at importere cykler fra bestemte lande baseret på reglerne omkring import og forsendelse i dit land.

Du kan også se på dit lands told- og grænsebeskyttelseswebsted for mere information

Importer en cykel Trin 6
Importer en cykel Trin 6

Trin 2. Beslut dig for, om du skal sende med fly eller på jorden

Forsendelse af en cykel med fly sker ofte, hvis du også flyver fra landet og vil flyve cyklen med dig. Forsendelse med land er mere almindeligt og kan være lettere at gøre, hvis du importerer cyklen langvejs fra. Det kan også være billigere at sende cyklen med posten.

Hvis du køber cyklen fra en udenlandsk cykelforhandler, skal du spørge dem, om de vil foreslå forsendelse med fly eller ad jorden. De kan muligvis rådgive om den nemmeste løsning for dig

Importer en cykel Trin 7
Importer en cykel Trin 7

Trin 3. Få en forsendelsesæske til cyklen

Du skal pakke cyklen, så den kan sendes eller flyves til dit land. Du kan købe papkasser til cykeldele i din lokale cykelbutik eller posthus.

Du kan også investere i cykelrejsetasker lavet af slidstærkt plast. En cykel rejsetaske kan være en god idé, hvis du planlægger at sende cyklen igen eller rejse med den i fremtiden

Importer en cykel Trin 8
Importer en cykel Trin 8

Trin 4. Betal importomkostningerne

Du skal betale importomkostningerne for at bringe cyklen til dit land. Importgebyrer kan være en procentdel af cyklens samlede omkostninger, normalt omkring 4-5%. Du kan finde de nøjagtige omkostninger ved importgebyrer ved at kontakte told- og grænsebeskyttelsesafdelingen i dit land.

Anbefalede: